Moto > Motovybavení

Páteřák

(1/5) > >>

Pigi:
Zdravim po dnešní zkušenosti kdy jsem si na kulaťáku za Tomajerkou vychutnal vylitou naftu - neodolal jsem a musel jsem si k ní čuchnout - a přitom si trochu hnul se zádama a narazil palec tak se tady ptám jakej máte názor na páteřák jestli s nim někdo jezdíte jak je to s pohodlím a tak nějaké vaše konkrétní zkušenosti nebo z doslechu

taxik:
Tak to je neprijemne, snad to nepude mit trvalejsi nasledky.

Letos koupi pateraku planuju. Procetl jsem si docela dlouhou diskusi na www.suzuki-bandit.cz. Nikdo si tam nestezoval.

Namatkou jsem si v bikerscrownu jeden zkousel a docela pohoda. Sedel pekne a nijak nemackal. Musis to ale vyzkouset, jestli se ti pod bundu vejde.

Lukasrd169:
no ja mam jeden itegrovanej v kombineze , ale nema v mich oci dostatecny rozsah ani kavlitu tak taky planuju koupi jednoho extra..... a musim asi souhlasit s taxikem¨. zkousel sem si ho a clovek to ani moc nepouzna ze to na zadech ma. a mluvit o tom jesli se jakejkoliv chranic vyplati se mi zda zbytecne.

Boris:
Kolega bez páteřáku nevyjede a chválí si ho.
Koupil si tuším Alpine Stars. Já mám cosi integrovaného v bundě, ale rozhodně to není nic moc...

Drťka:
Myslím, že ten integrovanej v bundě je dobrej leda tak proti otlačení zad z lavičky na terase před hospodou. V podstatě je to podobné páteřáku který se používá na lyže. Takže jde o to vyzkoušet délku a samozřejmě brát v ůvahu z kolika dílců se skládá. (podle toho je ohebný a lépe se přizpůsobí tvrau zad a nepůsobí jako tvrdý krunýř). Čím víc dílců, tím dražší ale pohodlnější. Třeba UVEX je dělá všité do vesty a to je teda už luxus za cca 2500 - 3000 Kč.
Přiznám se ale, že já to nepotřebuju, neb jezdím opatrně, plynule a pomalu...  ;D  ;D

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

Přejít na plnou verzi