CAGIVA > Grand Canyon 900

Grand Canyon - elektrika, vybíjení baterie a další dotazy

(1/2) > >>

Fajter:
Ahoj Hoši.

Kupil som si na leto motorku snov Grandu 900,lestene rafy, ciernocervena krasavica,moj sen, so zvodnou ritkou a zvukom uspokojujuc moje hudobne sluchovody..ale o tom som nechcel aj ked asi viete o com je rec.. :)) :D :D ;D ;D ;D
Mam taky problem...
Chlapik ktroy mi ju predal objednaval do nej novu gelovu bateriu.. ale ako som sa bol nasledne previest a moto zaparkoval do garaze, tak o par dni som mal vybitu baterku... moto je ako nova (r.v.1999) vsetko ciste, nepadnuta, velmi zachovala, ide hladko, krasne do otacok, motor nema krivy priebeh, na volnobehu vrci krasne , vsetko svieti blika, vravim len jazdit...
ale neviem co "odobera" prud z baterky ked je odstavena.. vypol som aj okruh, tlacitkom pri plyne ale ako pisem o 2-3 dni uz slabo svietila a nesla ani pretocit....baterku som potom nabil a opat sla.. ale  po par dnoch vybita...moto ale dobija meral som na volnobehu 12v pri zvysenych otackach 13-14 voltov....je chyba len v baterke? alebo moze byt niekde skrat ? mate s tym skusenost ?
a este par otazok:
 :) aky olej pozuivate do motora,na kolko hustite gumy a ako sam zistim ze treba dat vymenit rozvody,alebo dat nastavit motor ? (aj ked podla mna neni co nastavovat ).. dakujem !
S pozdravom Peto. Bratislava.

Fajter:
Po dlhom rozmyslani a hladani vyzualnej ci technickej stopy , merani prudu a rozoberania mojej lasky som zistil, ze je asi odideny regulator napatia.
Odspodu je roztrhnuty a vyteceny, ako ked exploduje tuzkova baterka... smrdi ako po zhorenych kabloch, cakam na novy... ak by niekto predaval nech ma informuje.
Dakujem.Dufam ze táto chyba bola sposobena len regulatorom...

Mára 1100XXSuperBlackbird:
No tak 99% to bude tím regulátorem , dej vědět ako to dopadlo  ;D

pavelST2:
Až dáš novej regulátor , očisti všechny spoje , co jsou mezi tím hliníkovým nosičem a rámem. Mě se tam ztrácelo asi 0,5 voltu . . . pak se baterka nenabíjela na plno .

Fajter:
Dúfam,že to už bude fungovať...inak hodí sa tam aj silnejši regulátor ? myslím tým na väčšie napätie ? alebo tam musí byt presne ten čo tam bol... Očistím to všetko, mám ich zaprášené a moto keď ešte nebola doma raz zmokla.. neviem či sa to vtedy nestalo... >:(


Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

Přejít na plnou verzi