Moto > Tipy a triky

Kola - centrování (nový výplet)

(1/2) > >>

Pavlusha:
Zdarec mototechnici. Chtěl bych se s Váma poradit, jestli má cenu dělat centrování na Jawě doma. Vypletu to doma samozřejmě sám,ale nevím jestli to vycentrovat.Mám nové ráfky a jednou bych je chtěl nasadit.U centrování mě je jasné,že musím utáhnout lehce všechny dráty a potom zkontrolovat házení do šišatosti a následně do stran.Potom si myslím,že když budou dráty všechny dost utažené,nehrozí prolomení při tlaku na kolo.
Myslím si,že to nemá cenu někam nosit.Dyť jsu jen český chudý občan a ti si musí poradit se vším sami. Dělali by jste to doma,nebo spíš jestli jste to někdo už podnikal?

godzi:
čéče tak ti nevim jestli vůbec potřebuješ poradit, vždyť sis už tak nějak odpověděl vlastně sám, tak potom nechápu co chceš po lidech za rady  ;)
já bejt tebou, tak to zkusim doma, když to nebude stát za to, tak to odnes do servisu a máš to.

drtic:
Zdar.
Asi málo kterej servis to bude ochoten udělat, mno a pokud si troufáš to udělat doma sám, tak si myslím že to dáš. Přední se dělá mormálka na střed osy, ale zadní je díky rozetě v trocha jiném postavení ráfku na střed osy a jsou jiné délky špice od strany rozety, je to jako když si děláš novej výplet cykloráfku!!! ;D ;D ;D ;D ;D
Mno až zatočíš, tak asi zděsíš jakou šišu se Ti povedlo vyrobit. :'( :'( :'(
Tak mnoho zdaru.
Drtič.

spatas:
Moc se hovoru nezucastnuju(teda posledni dobou) ale jsem vazne zvedavej jak dopadnes...

godzi:
Ja jsem to jednou dělal a byla to docela sranda, hlavně to fakt nechce ty dráty dotahovat. Spíš to chce vícekrát postupně dotahovat, než to rvát na bejka třeba jenom na tři pokusy. Je to fakt o trpělivosti. S tím zadním kolem je to pravda. Já to vycentroval na střed,ale potom mě to zase nesedělo s rozetou - bylo to moc vylezlý. Na to bacha.

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

Přejít na plnou verzi