Cagiva - Club > Akce a srazy

MOTOSRAZ DEŠTNÉ 21-23.9.2012

(1/6) > >>

spatas:
Dovolujeme si Vás pozvat na "motorkářsky" ověřenou chatu Panoráma v Deštné v Orlických horách. Tato akce vznikla na popud hrozby zániku sletů příznivců Cagiva Clubu.
 INFO K AKCI:
 Takže milí sokolíci, v pátek 21.9.2012 očekáváme v odpoledních hodinách Váš příjezd. V podvečer usedneme kolem táboráčku a za doprovodu reprodukované hudby (popř. našeho bujarého zpěvu) si opečeme buřtíky.
 V sobotu brzy z rána vyženeme kocovinku z hlavy voňavou česnečkou v doprovodu vydatné snídaně, která bude zahrnuta v ceně ubytování (200,-Kč/os./noc). Jakmile se uvedeme do stavu provozu schopného (alespoň v davu), hóópneme za řidítka našich dvoukolových mazlíčků (ti kteří neudrží rovnováhu, mají povoleny stroje čítající i více kol) a vyrazíme neznámo kam na výlet vzdálený od chaty cca 20km, zde proběhne asi hodinová exkurze a dále se přesuneme na obídek zpět na základnu. Po dobrém obídku nebude již tradičně probíhat odpolední klid ale naopak adrenalinové závody tříkolových kár ve sjezdu lyžařského svahu. Zbylé odpoledne se ponese v soutěživém duchu, díky netradičním disciplínám o hodnotné ceny. V podvečer zahřejeme bříška grilovanou kýtou a krev naředíme pivečkem... Jako obvykle bude možnost sobotních tanečků na DISCO až do brzkého nedělního rána.
 
Dále máme zajištěné:
 - nohejbalové hřiště (v nezjištěném stavu)
 - soudeček piva
 - pro případné zájemce je zde možnost nedaleké sauny a bazénu
 

CENY:
 -ubytování si hradí každý sám na místě pod heslem Špaťas,což znamená, sníženou cenu za ubytko z původních 360kč na 200kč vč snídaně a lůžkovin. (doufám, že organizátorům zaplatíte alspoň pivo)
 -pokoje jsou dvou a tří lůžkové s výhledem na panoramata(platí se ovšem jen za postel nikoli za pokoj)
-sociálky společné na patře
 
-od všech, kteří budou mít zájem o kýtu bude nutné vybrat zálohu ještě před odjezdem na akci (cena bude upřesněna dle počtu přihlášených)
 
více info o chatě na:
 http://​www.chatapanorama.cz/

spatas:
Zúčastní se:

Špáťas + Maruška
Mahdi + Jana
Jenda
Mára + Jitka + Adámek + pes
Tomáš  (v zácviku)
Darkness + Stáňa + Adélka
Jarda D.
Jana + Petr
Bohunka
Spider
Inaska
Pigi
Oldin
Godzi + Simča + 1/2
Pigeon +-1
Jenda + pes
Stanley + 1
Váca

godzi:
by mě zajímalo, kdo tenhle elaborát psal... na špáťase to fak nevypadá  ;D ;D ;D

Pigi:
Tak doufám že to tentokrák klapne a uvidim známé tváře,minulý sraz mi překazily nenechavci který mi vykradly auto a postaraly se o jinou zábavu  >:(

spatas:
Doufám, že se sejdeme  v hojném počtu...

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

Přejít na plnou verzi