Suhlas s Kawakar, vrze ti zadne prepakovanie, dostala sa ti tam voda a ta ti tam narobila paseku - skorodovane ihlove loziska a capy- dosledok umyvania tlakovou vodou. Ci je to skutocne to, zistis tak ze pred rozoberanim nastriekas trebars WD40 do tych lozisiek a malo by to kratkodobo prestat. Rozoberes to bez specialnych pripravkov ale doporucujem opatrnost pri vylisovavani lozisk s hlinikovej paky (volame to banan) aby si si to nedojebabral. Pre tvoju info, ihlove loziska bezne kupis v obchode s loziskami (akurat maju klietku a je tam mensi pocet ihiel, ale s hladiska zivotnosti to nema vplyv - mam overene), capy som si dal urobit na zakazku, zda sa mi ze tam je priemer 18mm, roznych sirok a spodne gulove lozisko uchytenia tlmica pasuje z motocrossovej CZ125/519

akurat musis davat pozor, aby si moc neznicil ocelove prachovky, ktore su pritlacene na to lozisko z bokov a kde su ulozene aj gumove Okruzky. Jediny problem je z ostatnymi tesniacimi gumovymi prachovkami, ktore su nenormalizovane (aspon ja som ich nevedel nicim inym nahradit - zas v pripade potreby by sa dali vyrobit nove - cca 100 Sk/kus

), ale nastastie ja som ich nemal poskodene.
A na zaver este jedno upozornenie dobre si zapametaj orientaciu srobou a matic (prava alebo lava strana). V jednom pripade ak namontujes opacne srob, tak sa ti protilahla matica sprieci s takymi ocelovymni tahadielkami v tvare piskoty a nebude ti to pruzit.