Autor Téma: Startér  (Přečteno 3428 krát)

0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.

Guest

• Host
Startér
« kdy: Sobota, 27/08/2005, 19:13 »
M?l jsem problém se startováním a už d?ív to tu n?kdo popisoval. Všechno jsem zkontroloval a stále nic. Tak jsem se rozhodl pro nový startér!!! Má n?kdo p?ehled o cen?? B?žn? kolem 9000k?. Nedá se n?kde sehnat levn?ji. Díky

Guest

• Host
Startér
« Odpověď #1 kdy: Pondělí, 29/08/2005, 19:18 »
Ted Na To Koukám Chci Cenu Startéru A NepíŠi Na Co . Cagiva Canyon 500. Díky

Offline Ice

• Odborník
    • motogang
Startér
« Odpověď #2 kdy: Úterý, 30/08/2005, 05:47 »
Citace: mirek
Ted Na To Koukám Chci Cenu Startéru A NepíŠi Na Co . Cagiva Canyon 500. Díky
Zdar chlape, m?l jsem stejný problém, stejn? jako spousta majitel? Canyona. Taky jsem uvažoval o novém startéru, ale nakonec sehnal mechanik eleltriká?e, který si s ním poradil a spravil mi ho za 1.400,-k?, a jak to vypadá, tak zatím dob?e... šlape jako hodinky... P?edpokládám, že v p?íští sezón? asi budu muset koupit nový, ale zatím jsem ušet?il... Jinou cenu, než kolem 9.000 - 9.500 jsem nesehnal...
Suzuki Bandit 1250 SA r.v. 08, Jawa 350 r.v. 66, dříve Cagiva Canyon 500 r.v. 2000 (vzpomínám v dobrém)

Offline spatas

• YAMAHA FZ6
  • Global Moderator
  • Odborník
  • Pohlaví: Mužské
Startér
« Odpověď #3 kdy: Úterý, 30/08/2005, 13:47 »
za ty prachy bych to radsi roztlacel
Lepší je ztratit sekundu v životě, než- li život v sekundě!!!

Offline rimmer

• Člen CC
  • Starší člen
Startér
« Odpověď #4 kdy: Úterý, 30/08/2005, 17:05 »
Citace: spatas
Jeste sem roztlacet nezkousel ani 350 JAWU ale asi to neni sranda. :rolleyes:
Edit: Po neúspěšných studiích na VŠ sem si hned po nastoupení do práce koupil Suzuki Freewind 650 (vypadá jako Canyon).
Zavítal jsem sem, protože až začnu přemýšlet o něčem jiném, budu koukat hlavně po Gran Canyonu. Ducati Desmo má prostě charisma.

Guest

• Host
Startér
« Odpověď #5 kdy: Úterý, 30/08/2005, 21:03 »
Citace: rimmer
Citace: spatas
Jeste sem roztlacet nezkousel ani 350 JAWU ale asi to neni sranda. :rolleyes:
Už mám toho roztlá?ení plný zuby. A jak tady ?tu nejsem v tom sám co má problém se startováním. Ale jinak bych se neprojel. Postupnou vy?azovací metodou jsem dosp?l k tomu že je vadný startér tak jsem ho zkusil dát opravit a o nic lepší to nebylo. Takže v??ím že t?ch 9000k? jsou dob?e investovaná prachy. Dikec a zdarec

Offline rimmer

• Člen CC
  • Starší člen
Startér
« Odpověď #6 kdy: Úterý, 30/08/2005, 21:36 »
S roztlacenim uprimnou soustrast.To bych chtel nekdy videt jak to probiha.Protoze tyhle jednovalce maji docela velikou kompresi ;)
Me tyhle problemy nastesti neste nepotkali,na 7200 km by to bylo blby.
Jak ti ten starter opravovali?Jestli je spatny vinuti,tak bych rek ze by ti to nekde previnuli mnohlem levnejs nez za 9000. Treba v http://www.navijarna.cz/ by to mozna jako melouch udelali
Edit: Po neúspěšných studiích na VŠ sem si hned po nastoupení do práce koupil Suzuki Freewind 650 (vypadá jako Canyon).
Zavítal jsem sem, protože až začnu přemýšlet o něčem jiném, budu koukat hlavně po Gran Canyonu. Ducati Desmo má prostě charisma.

Offline Choze

• Aktivní člen
Startér
« Odpověď #7 kdy: Čtvrtek, 01/09/2005, 21:54 »
Roztla?et jde Canyon v poho, když se to natrénuje, chytne na trojku jako prd. Taky mi startér odešel, byl vym?n?n ješt? v záruce asi p?i 8tis. km.
Yamaha FZ6S-S2 2007  45 200km (Canyon 500 '99 44 400km prodáno duben 2007)

Offline Pastell

• Starší člen
  • Ducati S2R 1000
Startér
« Odpověď #8 kdy: Neděle, 04/09/2005, 14:01 »
Ja jsem ho roztla?il v pohod?  i když ve dvou jak mi ruplo spojkové lanko.?adil jsem pak opatrn? ale stejn? mi to rvalo srdce. Zajímalo by m? jestli je to v?bec poloautomat?
ho visto,ho preso,comperare ... per amore ...Ducati

Offline Mikusak

• Honda CBF 1000s
  • Aktivní člen
Startér
« Odpověď #9 kdy: Neděle, 04/09/2005, 16:13 »
To ur?it? není...
A všechno je jinak... Mik.

Offline rimmer

• Člen CC
  • Starší člen
Startér
« Odpověď #10 kdy: Neděle, 04/09/2005, 20:59 »
Kdyz se radi v momente,kdy neni motor v tahu,tak se prevodovce nijak neuskodi.Více na www.motorkari.cz v clanku "Kdyz to praskne-spojkove lanko"

Brano

• Host
Startér
« Odpověď #11 kdy: Neděle, 11/09/2005, 10:41 »
Ja som mal tiež problém zo štartérom, za?al mi "odchádza?" cestou do Chorvátska. V Chorvátsku som už motor nedokázal naštartova?. V kempe som vymontoval štartér a prišiel som na problém - jeden uhlík(kartá?) bol zaseknutý, resp. visel  na prívodnom kábliku, ktorý bol zle vedený, uvolnil som káblik a odvtedy to to?í ako besné. Prejavovalo sa mi to tým, že štartér to?il motorom ve?mi pomaly - prúd tiekol len cez tri, resp. dva uhlíky, mal teda polovi?ný výkon. Na canyone 500/99 mám nato?ených 32000 km a zatia? som okrem tohto problému nemal absolútne žiaden problém.