Autor Téma: V čem to je?  (Přečteno 2712 krát)

0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.

Offline czechbeer

• Nováček
  • *
V čem to je?
« kdy: Pondělí, 16/11/2009, 12:29 »
Ahoj, prosím vás, mohl by mi někdo poradi? koupila jsem nedávno Cagivu Canyona 600, přivezla jsem ho, normálně startoval a už jsem se i projela...pak už moc startovat nechtěla, byla horší baterka, tak jsem koupila novou a pořád nic...vyčistila jsem carburátor, benzín tam jde, tak byl nápad, že by to mohlo bejt svíčkou, svíčku jsem koupila novou, fajfku taky a pořád nic...nenapadá někoho, čim by to mohlo být? Děkuju

Offline Palko

• Nováček
  • *
Re: V čem to je?
« Odpověď #1 kdy: Úterý, 17/11/2009, 19:16 »
na canyone a rivri 600,je studený štart fakt čarovanie,ja si myslim že máš všetko v poriadku ale chce to trochu sa pohrať s tým nezdareným karburatorom a sitičom.Keď bude nad 15 stupnou(teplota)chyta to lepšie a to aj koli hustote oleja(starter to ma problem pretočiť).Je to proste cagiva a musiš si zvyknúť na problemi.veľa šťastia a pevné nervy

Offline Palko

• Nováček
  • *
« Odpověď #2 kdy: Čtvrtek, 19/11/2009, 14:57 »
alebo ta slávna volnobežka,skús rukou či pri štartovaní pravidelne odfukuje z vyfuku.

Offline Choze

• Aktivní člen
« Odpověď #3 kdy: Čtvrtek, 19/11/2009, 22:05 »
já vím co s tím je, máš to rozbity :(
Yamaha FZ6S-S2 2007  45 200km (Canyon 500 '99 44 400km prodáno duben 2007)

Offline Boris

• Aktivní člen
« Odpověď #4 kdy: Pátek, 20/11/2009, 07:43 »
Ahoj, prosím vás, mohl by mi někdo poradi? koupila jsem nedávno Cagivu Canyona 600, přivezla jsem ho, normálně startoval a už jsem se i projela...pak už moc startovat nechtěla, byla horší baterka, tak jsem koupila novou a pořád nic...vyčistila jsem carburátor, benzín tam jde, tak byl nápad, že by to mohlo bejt svíčkou, svíčku jsem koupila novou, fajfku taky a pořád nic...nenapadá někoho, čim by to mohlo být? Děkuju

Studený starty jsou fakt magie, mě se osvědčilo dát sytič jen na polovinu, při plným to nechtělo startovat. A maličko pošťouchnout plynem, ale ne moc, jinak jsem ho utopil :-(
BMW F650 CS '04

Offline Pavlusha

• Starší člen
  • Pohlaví: Mužské
    • http://www.motorkari.cz/uzivatel/?uid=76847
« Odpověď #5 kdy: Úterý, 01/12/2009, 11:11 »
Čau.Pokud ti to špatně točí i s novou baterkou,tak by to mohly být uhlíky ve startéru.canyon potřebuje ke startu pořádně roztočit (1500-1600ot./min). pokud startér zlobí,pak to nejede.Uhlíky tam máš 4 a je možné že některý odešel,nebo nemá kontakt.Musí být volne uložený,aby ho přítlačné pérko stlačilo dolů ke hřdeki.
Já jsem čistil karbec - bytečně (i když,dělal jsem to pro sebe),svíčkou to taky nebylo,při propojení dvou baterek to taky nešlo a po pročištění uhlíků je to mooooc good.Studenej chytá pěkně a za tepla na brnk.

Offline BARI

• Cagiva Canyon 500
  • Starší člen
  • Pohlaví: Mužské
  • Fichtl,Simson,Dandy50,Jawa 175,250,350...Canyon500
« Odpověď #6 kdy: Pondělí, 16/08/2010, 23:26 »
Má pravdu,měl sem to samé a taky uhlíky.