Autor Téma: otá?kom?r  (Přečteno 2917 krát)

0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.

Offline jirka1

• Pokročilý
  • **
otá?kom?r
« kdy: Pátek, 04/11/2005, 18:02 »
:(Tak m? za?al dneska stávkovat otá?kom?r.Ze za?átku neukazoval v?bec a po chvíli za?al ukazovat nesmyslný hodnoty.Asi po 15km se kon??n? probral.Už se vám to taky stalo .Porat?.
Cagiva Canyon 500

Offline Ice

• Odborník
    • motogang
otá?kom?r
« Odpověď #1 kdy: Pátek, 04/11/2005, 20:40 »
zatím jsem našt?stí nem?l tu ?est, ale p?edpokládal bych, že to bude lankem... neprokluzuje v uchycení? nebo n?co obdobného....
Suzuki Bandit 1250 SA r.v. 08, Jawa 350 r.v. 66, dříve Cagiva Canyon 500 r.v. 2000 (vzpomínám v dobrém)

Offline Choze

• Aktivní člen
otá?kom?r
« Odpověď #2 kdy: Pátek, 04/11/2005, 21:50 »
Jo ob?as m? to d?lá, zlobilo to v ?ervenci a pak až te?, n?kdy ukazuje 0, pak se zas rozeb?hne, jak kdy. Ale fakt nevím ?ím to m?že být
Yamaha FZ6S-S2 2007  45 200km (Canyon 500 '99 44 400km prodáno duben 2007)

Offline sejrac

• EXVL 23.1
  • Administrator
  • Odborník
  • Pohlaví: Mužské
    • http://www.sejrac.com
otá?kom?r
« Odpověď #3 kdy: Sobota, 05/11/2005, 11:42 »
No otackomer neni udelan pres lanko. Je to reseny elektronicky. Zkus projet kabelaz u "palubni desky" a prostrikat to sprejem na kontakty. Obcas to zalehava. Muze bejt ale i kratak jinde. Me tohle delalo, kdyz jsem mel uhnily kabely u regulatrou napeti, ten je pod zadni kapotazi.
S11 >> J550 >>  S51E >> CC 600 >> MTS 620 D >> SF 848 >>DMhc 659  <<

Offline rimmer

• Člen CC
  • Starší člen
otá?kom?r
« Odpověď #4 kdy: Sobota, 05/11/2005, 11:49 »
Uff,tak to ja takovy starosti nemam,nemam totiz otackomer ;) Ale obcas by se docela hodil,vubec netusim,na kolik to tocim
Edit: Po neúspěšných studiích na VŠ sem si hned po nastoupení do práce koupil Suzuki Freewind 650 (vypadá jako Canyon).
Zavítal jsem sem, protože až začnu přemýšlet o něčem jiném, budu koukat hlavně po Gran Canyonu. Ducati Desmo má prostě charisma.

Offline Josef

• Starší člen
otá?kom?r
« Odpověď #5 kdy: Neděle, 06/11/2005, 09:55 »
M? taky onehdá padal otá?kom?r a zhasínala mi u toho palubka - kontrolky. Byl to jen uvoln?nej kabel zespoda od pojistek, banalitka - zkoukni to.
Suzuki DL-650 V-Strom, r.v. 2006
Canyon 500, r.v. 99 - prodáno v srpnu 2010

Offline spatas

• YAMAHA FZ6
  • Global Moderator
  • Odborník
otá?kom?r
« Odpověď #6 kdy: Pondělí, 07/11/2005, 10:49 »
nejdriv se podivej ze zadu na tu palubku ty srouby jsou v plastu a maj tehdenci se radi povolovat jak rikal sejrac maj to reseny alektronicky a kdyz to zlobilo me tak to bylo baterkou byla sice dotahla ale lepsi je to necim postrikat at to vodi vazne dobre jinak se ti muze stat trebas i to jako me ze to nechtelo startvat a jen to tak cvakaloi a ja uz sem byl vazne nasranbej a achtel jsem pulit motor,mastestri jsem vychladnul komplet odstrojil canyona a kdyz jsme zjistil ze to nikde zadnej kabel neni prodrenej tak jsme se pustil do svetel a vzadu jsme mel uklepanou zarovku z kovove objimky a ty draty byli slusly anevim jesteli to bylo tim jelikoz kdyz jsme tam dal jinou a zkompletoval celou motorku tak to v pohode chytlo a za dve hodiny uz zas ne takze opet komplet odstrojit a bylo to prave tou baterkou,jinak treba pokud vam to bude cukat nebo tak neco zebyste trenbas podezrivali svicku ze je spatna tak u me to bylo napriklad vypadla spojka od vzduchovyho filtru do karburatoru a pak to taky nechce moc jezdit pokud je dost zasranej vzduchovej filtr nebo to naopak pak strili.
Lepší je ztratit sekundu v životě, než- li život v sekundě!!!