Autor Téma: Starty Canyonu  (Přečteno 8803 krát)

0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.

doomik

• Host
Starty Canyonu
« Odpověď #15 kdy: Pátek, 03/11/2006, 07:20 »
Kdyz pises o tech protizapalech tak ja to mel taky. Me ti to bouchalo az se dymilo i pres syticove lanko.
To byly super prdy zpet pres karbec do aurboxu a nakonec to bylo vulema na ventilech. Byly 35 az 40 a maji byt 0,05. Ted mam konecne pokoj.

Offline Maila

• Starší člen
Starty Canyonu
« Odpověď #16 kdy: Pátek, 03/11/2006, 11:32 »
Já taky nemám se startováním žádnej problém. A startovat s plynem není dobrej nápad, zvláš? u Canyona když víme jak na tom ta volnob?žka je :-)
Cagiva Canyon 500, Lucky Explorer

Offline Pecuch

• Nováček
  • *
  • Pohlaví: Mužské
Re: Starty Canyonu
« Odpověď #17 kdy: Úterý, 06/07/2010, 14:48 »
Na mem Canonu starty taky bez problemu, kdyz je studeny, tak sytic naplno, nechat nez se zacne dusit, vypnu sytic a pomalu jedu. Teply bez sytice, bez plynu, v pohode.
Cagiva Canyon 500, 2000

Offline Pecuch

• Nováček
  • *
« Odpověď #18 kdy: Pondělí, 02/08/2010, 20:15 »
Na mem Canonu starty taky bez problemu, kdyz je studeny, tak sytic naplno, nechat nez se zacne dusit, vypnu sytic a pomalu jedu. Teply bez sytice, bez plynu, v pohode.
Tak jsem to asi zakrikl. Dneska jsem chtel projet motorku, vytahnu to z garaze, sytic, start a nic. Na nekolik pokusu to nechytlo, tak jsem toho radsi nechal, at neodrovnam baterku. Predtim uplne bez problemu. Je ale pravdu, ze kdyz jsem naposledy dojel do garaze, tak uz dlouho svitila rezerva. Moc benzinu tam neni, ale neco tam prece jen stercha, tak nevim kde muze byt chyba. :-(
Cagiva Canyon 500, 2000

Offline pigeon

• Sponzor CC 2013
  • Starší člen
« Odpověď #19 kdy: Úterý, 03/08/2010, 13:22 »
Ten benzím bych vyzkoušel jako první, taky jsem se už nechal nachytat. Když tam s prázdnou bandou doleješ třeba jen litr tak je to stejně k ničemu a z nádrže se tomu nechce.....
Jako druhé bych zkusil hnout s bohatostí.

Offline Pecuch

• Nováček
  • *
« Odpověď #20 kdy: Pátek, 06/08/2010, 23:07 »
Ten benzím bych vyzkoušel jako první, taky jsem se už nechal nachytat. Když tam s prázdnou bandou doleješ třeba jen litr tak je to stejně k ničemu a z nádrže se tomu nechce.....
Jako druhé bych zkusil hnout s bohatostí.
Diky, ted jsem prijel z dovolene. Zitra na to mrknu, prvne zkusim dolit benzin a pak se mrknu i na baterku, kdyztak ji dobiju. S bohatosti zatim radsi nic delat nebudu, protoze jak rikam, doted to startovalo na brnk. Jo a co se stane, kdyz to pripojim pres kabely k autu a zacnu startovat, nic by se stat nemelo, ne?
Cagiva Canyon 500, 2000

Offline pigeon

• Sponzor CC 2013
  • Starší člen
« Odpověď #21 kdy: Sobota, 07/08/2010, 12:18 »
Ne to je v pohodě. Lepší je mít u toho auto nastartovaný.

Offline Pecuch

• Nováček
  • *
« Odpověď #22 kdy: Sobota, 07/08/2010, 20:05 »
Tak já už nevím, dneska přijdu k motorce, oddělám sedlo, chtěl jsem napíchnout baterku na nabíječku, říkám si ještě to jednou zkusím natočit. A normálně to chytlo, se sytičem, tak nevím kde je chyba. Projel jsem to a v pohodě.
Cagiva Canyon 500, 2000

Offline jenda

• Sponzor CC 2013
  • Starší člen
  • R1 Pyčo!
« Odpověď #23 kdy: Neděle, 08/08/2010, 14:06 »
Chyba by mohla bejt v podtlakem ovládaným kohoutu, ani ne chyba jako to že když jsi to startoval předtim a nechytlo to tak stihnul natýct benzín do karbecu ale potom už si nestartoval, kdežto druhý den když si to zkusil tak už benzin v karbecu byl a proto to normálně chytlo, jak dlouho motorka stála? Jestli je vůbec pravděpodobný že se benzin stihl odpařit.
Jawa 21, Simson SR50, Cagiva Elefant 125 (trhač asfaltu), MZ 125 SM, Honda CB600 F Hornet, Yamaha YZF R1

Offline Pecuch

• Nováček
  • *
« Odpověď #24 kdy: Neděle, 08/08/2010, 19:04 »
Chyba by mohla bejt v podtlakem ovládaným kohoutu, ani ne chyba jako to že když jsi to startoval předtim a nechytlo to tak stihnul natýct benzín do karbecu ale potom už si nestartoval, kdežto druhý den když si to zkusil tak už benzin v karbecu byl a proto to normálně chytlo, jak dlouho motorka stála? Jestli je vůbec pravděpodobný že se benzin stihl odpařit.
Stála dva nebo tři týdny, tak možný to je. Dneska jsem to projel asi 80 km a v pohodě, už je tam plná nádrž. Tak možná to bylo fakt jen tím benzinem. Každopádně tu baterku na tu nabíječku stejně hodím, mám tam normální, ne gelovou a nabíječku mám inteligentní s udržovacím režimem, tak tím nic nezkazím.
Cagiva Canyon 500, 2000

Offline BARI

• Cagiva Canyon 500
  • Starší člen
  • Fichtl,Simson,Dandy50,Jawa 175,250,350...Canyon500
« Odpověď #25 kdy: Pondělí, 16/08/2010, 23:37 »
 :'(

Offline Tadeás vojvodik

• Nováček
  • *
« Odpověď #26 kdy: Neděle, 07/11/2010, 12:34 »
Ahoj:-) nemáte někdo zkušenosti se zasekaváním startéru? (zůstává v záběru i po nastartování) mám canyon 600

doomik

• Host
« Odpověď #27 kdy: Pondělí, 08/11/2010, 07:04 »
Tohle je volnobezka v haji.
Jednou se mi to stalo a byl urvany sroub volnobezky.