Autor Téma: Ojniční sada na Cagiva Elefant??? - potřebuju radu  (Přečteno 19714 krát)

0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.

Offline godzi

• I like Japanland
  • Odborník
  • Pohlaví: Mužské
    • www.woloupejsiho.nz
Re: Ojniční sada na Cagiva Elefant??? - potřebuju radu
« Odpověď #15 kdy: Středa, 02/01/2008, 19:50 »
tak co čéče, jak pokračuješ?
Hayabusa 1,3 MPi

Offline jenda

• Sponzor CC 2013
  • Starší člen
  • R1 Pyčo!
« Odpověď #16 kdy: Čtvrtek, 03/01/2008, 18:36 »
no pokračuju tak že ojnici jsem sehnal ale nevim jestli správnou, to se pozná až to rozlisujeme, no a válec mám na reklamaci, ale cca za 14 když to vyjde budu dělat konečně go motoru, a aby toho nebylo málo tak sem přišel na to že budu muset nechat udělat novej brzdovej kotouč jelikož ten můj je už jen 2,2mm silnej, ale sehnal jsem chlapa kterej mi vyrobí kotouč z nerezu za cca 2300kč takže celkem v poho. až pokročim tak podám zprávu, ale jinak kdyby jste někdo věďel o nějakých dílech tak mi dejte prosím věďet  :). Zdravim všechny Jenda
Jawa 21, Simson SR50, Cagiva Elefant 125 (trhač asfaltu), MZ 125 SM, Honda CB600 F Hornet, Yamaha YZF R1

Offline godzi

• I like Japanland
  • Odborník
    • www.woloupejsiho.nz
« Odpověď #17 kdy: Čtvrtek, 03/01/2008, 21:34 »
Hele, tak si na ten kotouč dávej bacha... jelikož se toho tím dá docela hooodně zkazit...Největší exprt na železo, je tady sejráč, tak se ho když tak zeptej... Ten soustruží jedna radost...
Hayabusa 1,3 MPi

Offline Anti

• Starší člen
  • Elefant...vodou chlazený...
« Odpověď #18 kdy: Čtvrtek, 03/01/2008, 21:50 »
Na ten kotouč by ses měl kouknout na netu.Já se ptal na svůj-že taky udělá za 2500,a pak sem našel stránky kde se dá sehnat za 1800 od firmy...

Offline godzi

• I like Japanland
  • Odborník
    • www.woloupejsiho.nz
« Odpověď #19 kdy: Čtvrtek, 03/01/2008, 23:08 »
vidiš...!!!
tady je důkaz...a když ti praskne nebo jinýho se stane, tak máš se na kom hojit!!!
tydle samodomo kutilové...no nevim...
Hayabusa 1,3 MPi

Offline jenda

• Sponzor CC 2013
  • Starší člen
  • R1 Pyčo!
« Odpověď #20 kdy: Pátek, 04/01/2008, 14:33 »
no tak snad žádnej domácí kutil to nejni ta firma se jmenuje tony-moto, tady je odkaz na motorkaře kde je v jejich katalogu http://slevy.motorkari.cz/?cId=katalog-detail&IDProvozovny=172 . Ten chlápek se mi zdá bejt celkem v poho už jsem s nim mluvil a nebyl to nějakej takovej kterýmu je jedno jestli to u něj necháš udělat byl ochotnej do telefonu příjemnej a zjištoval jestli se nedá sehnat origo atd. uvidime snad to nebudu nějakej trouba co to dělá doma na koleni.
Jawa 21, Simson SR50, Cagiva Elefant 125 (trhač asfaltu), MZ 125 SM, Honda CB600 F Hornet, Yamaha YZF R1

Offline spatas

• YAMAHA FZ6
  • Global Moderator
  • Odborník
« Odpověď #21 kdy: Pátek, 04/01/2008, 16:01 »
Cus Jendo nechci rejpata le nebudes ty mit nahodou nejdrazsiho elefanta 125 v dejinách lidstva?
Lepší je ztratit sekundu v životě, než- li život v sekundě!!!

Offline Anti

• Starší člen
  • Elefant...vodou chlazený...
« Odpověď #22 kdy: Pátek, 04/01/2008, 16:04 »
Podívej,nejde ani tak o kvalitu,jako o fakt,že mě dotyčný ujišťoval,že v případě objednání u firmy mě bude stát kotouč 5 tisíc,a že mi to on udělá za půlku.A pak koukneš na net,a tam je to od firmy za 1800.To mě trochu dostalo.Nehledě na to,že dotyčný to řeže z nerezového plechu,a od firmy to bude materiál primárně na kotouče určený...
Měl jsem zkušenost s těmi kotouči,když jsem měl chvilku Gran Canyona.Byl to kus po bouračce a měl nové kotouče.Tvar byl pěkný,ale brzdový účinek nic moc.Né že by to nebrzdilo,když sem za to chytl tak parádně,ale chyběl tomu nástup.Když jsem chtěl jen lehce přibrzdit,tak se nic nedělo...

Offline jenda

• Sponzor CC 2013
  • Starší člen
  • R1 Pyčo!
« Odpověď #23 kdy: Pátek, 04/01/2008, 19:04 »
to Špaťas: no čéče asi máš pravdu možná bych měl zjistit jak se dá zapsat do "ginesovi" knihy rekordů  ;D   to Anti: jo prosimtě mohl by jsi my dát kontakt na tu firmu?  jinak díky všem za rady  ;) Jenda

Offline godzi

• I like Japanland
  • Odborník
    • www.woloupejsiho.nz
« Odpověď #24 kdy: Sobota, 05/01/2008, 16:48 »
hmmm....wono zase porovnávat granda a stopětamrdku je trochu zcestný.... ale něco na tom asi bude...
Hayabusa 1,3 MPi

Offline jenda

• Sponzor CC 2013
  • Starší člen
  • R1 Pyčo!
« Odpověď #25 kdy: Neděle, 06/01/2008, 10:09 »
to godzi: "stopětamrdku"  :o to sem radši nečet, alespoň můžu jezdit LEGÁLNĚ i když jen na "stopětamrdce"  :P ale můžu  ;D

Offline godzi

• I like Japanland
  • Odborník
    • www.woloupejsiho.nz
« Odpověď #26 kdy: Neděle, 06/01/2008, 18:37 »
hmm...hele...čéče...a kolix toho letos najezdil?  ;D  ;D  ;D
Hayabusa 1,3 MPi

Offline Drťka

• Starší člen
« Odpověď #27 kdy: Neděle, 06/01/2008, 20:18 »
Jednanula pro Jendu. hezky ti to nandal, ale najezdil toho asi víc než ty. Pokud vím, tak jezdil na podzim a testoval a pak to zase rodělal. tak ho nech žít. Každý kupujeme na co máme chechtáky a taky jsi nějak začínal.  8) 8)
Nejezdím rychleji než vidím ... Canyon 500

Offline godzi

• I like Japanland
  • Odborník
    • www.woloupejsiho.nz
« Odpověď #28 kdy: Neděle, 06/01/2008, 21:37 »
  ;D  ;D   ;D   ;D
Hayabusa 1,3 MPi

Offline jenda

• Sponzor CC 2013
  • Starší člen
  • R1 Pyčo!
« Odpověď #29 kdy: Pondělí, 21/01/2008, 19:05 »
Zdravim všechny a jdu Vám podat zprávu o postupu. Dnes jsem donesl motor na dílnu do školy (děsná cesta s 23 kg na zádech) no a po splnění úkolu jsem začal dělat na svém motoru a zatím jsem stihl to že se sundali boční kryty motoru a zapalko a zítra sundám spojkovej koš primár atd. a snad dojde i na půlení. Až zase postoupím tk podám zprávu zatím se mějte  :) Ahoj Jenda