Autor Téma: nd canyon  (Přečteno 16432 krát)

0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.

Offline Pigi

• Starší člen
  • Pohlaví: Mužské
  • Yamaha TDM 900 ABS
Re: nd canyon
« Odpověď #15 kdy: Čtvrtek, 15/01/2009, 22:23 »
díky ale ty ceny máš opravdu moc nahoře za ty toho tady asi moc neprodáš já osobně bych uvažoval o ceně kolem 1500 a tobych teprv uvažoval jinak si to sklo nechám slepený s tim se nechá jezdit,jinak samozřejmě nabízej dál nedej se mnou odradit je to jen můj názor ale myslim že po čase dojdeš ke stejnýmu názoru
Když jsem byl mladej tak jsem byl hrozně namyšlenej, ale teď  - teď už nemám  žádnou chybu !

Offline crystalex05

• Nováček
  • *
« Odpověď #16 kdy: Čtvrtek, 15/01/2009, 22:39 »
jj ja stejne s prodejem tech dilu nespecham a v garazi mi to neprekazi,,, ;)neco us sem z toho prodal a z vlastni zkusenosti vim ze kdys nakej dil,,,treba starter,,, nemuzes sehnat pres tri mesice a propasnes sezonu tak sahnes i po drachsim,,,,ale myslim si ze oproti ostatnim lidem co prodavaj cagivu na dily mam ty ceny slusny,,,,dyt ty dily tady nejsou vubec k sehnani  :-\

Offline godzi

• I like Japanland
  • Odborník
    • www.woloupejsiho.nz
« Odpověď #17 kdy: Pátek, 16/01/2009, 08:28 »
čéče nevim jaký je tvoje jméno, ale to že neumíš psát česky je docela divny...Já si osobně myslim, že budeš nějakej turek. Jelikož to, jakým způsobem tady ty kluky bereš na hůl čéče... Já se jim divim. Ceny, který si vymejšlíš jsou mezi náma fakt záhadný k poměru, ve kterym je prodáváš. Nevim  no...ale světlo, ktery stojí něco přes desítku ty nabízíš za 2500 a přitom říkáš, že stojí 5600.Je to  docela nepoměrný k ostatním dílům viz meziplast nad přední kolo, nebo sedlo. atd...
Hele mezi náma, byznyz je byznys, ale kámo...Dost to přeháníš, takže buď docela rád, že nebydlíš někde v mojí blízkosti... ;)
« Poslední změna: Pátek, 16/01/2009, 08:30 od godzi »
Hayabusa 1,3 MPi

Offline crystalex05

• Nováček
  • *
« Odpověď #18 kdy: Pátek, 16/01/2009, 14:06 »
cau,,tech 5600jsem psal k tomu litinovymu drzaku jak je za sedlem a ne ke svetlu,,,hele ja sem vas nechtel nak nastvat a docela sem rad ze sem takovydle forum na netu nasel,,,ale kdys zavolam komukoliv jinymu na nakej dil tak mi nabidne priblizne stejny ceny a kolikrat i dražší..myslim ze ta cena sa svetlo a treba to sedlo neni předražena  ???tak jestli nikdo nic nechce tak prodej ztahuju,,,a dystak at nekdo napise mail.... :'( Pavel

Offline sejrac

• EXVL 23.1
  • Administrator
  • Odborník
    • http://www.sejrac.com
« Odpověď #19 kdy: Pátek, 16/01/2009, 14:23 »
Jako pred peti lety stalo svetlo na Canyona priblizne 14tis. Kc, tak to je myslim oukej. Ale tak to stejne brat nejde, kdo chce, dohodne se, koupi, kdo ne, tak at se v tom nestoura. Hlavne ze je naka nabidka.
S11 >> J550 >>  S51E >> CC 600 >> MTS 620 D >> SF 848 >>DMhc 659  <<

Offline Radim-CC

• Starší člen
« Odpověď #20 kdy: Pátek, 16/01/2009, 20:19 »
jo... neštourejte se v tom... pokud se cena jedné straně nezdá, tak to nekoupí a je na tom druhém, jak se zachová...

a jsou věci které tlačí k nákupu víc, než jiné, které jsou pro pocit, že je motorka víc v cajku

PS: můj dotaz na díly stejně platí ;)
Jezdím si jen tak pro radost.... tak mě vy ostatní řidiči neštvěte!!!

Offline crystalex05

• Nováček
  • *
« Odpověď #21 kdy: Sobota, 17/01/2009, 14:38 »
tak zitra nafotim ty dily

Offline crystalex05

• Nováček
  • *
« Odpověď #22 kdy: Neděle, 18/01/2009, 11:28 »
tak za predni svetlomet 2200kc

Offline godzi

• I like Japanland
  • Odborník
    • www.woloupejsiho.nz
« Odpověď #23 kdy: Neděle, 18/01/2009, 14:11 »
tak to je jiná, já jsem to asi špatně pochopil...myslim teda cenu toho světla...2200kč je dobrý...
Hayabusa 1,3 MPi

Offline Pigi

• Starší člen
  • Yamaha TDM 900 ABS
« Odpověď #24 kdy: Neděle, 18/01/2009, 20:56 »
budu o tom světle přemejšlet sezona je ještě daleko  :) třeba bude ještě nějaká lepší nabídka tak uvidíme  ::)
Když jsem byl mladej tak jsem byl hrozně namyšlenej, ale teď  - teď už nemám  žádnou chybu !

Offline godzi

• I like Japanland
  • Odborník
    • www.woloupejsiho.nz
« Odpověď #25 kdy: Pondělí, 19/01/2009, 07:54 »
Z vlastní zkušenosti vim, že se nemá cenu předzásobovat ND, páč když jich potom máš moc, tak se ti zákonitě něco stane...
Hayabusa 1,3 MPi

Offline crystalex05

• Nováček
  • *
« Odpověď #26 kdy: Pondělí, 19/01/2009, 09:34 »
v tom mas asi pravdu,,,, ale nahradni starter sem si na rivera nechal :)myslim si ze se mi bude jednou hodit ;D

Offline godzi

• I like Japanland
  • Odborník
    • www.woloupejsiho.nz
« Odpověď #27 kdy: Pondělí, 19/01/2009, 11:31 »
hmm...tak jako viš jak...Na Cagivu se ti vlastně hodí celá Cagiva...je to jako ruskej Ural, Dněpr atd... při koupi motorky doporučujou koupit si ještě jednu jako zdroj ND... ;D
Hayabusa 1,3 MPi

Offline crystalex05

• Nováček
  • *
« Odpověď #28 kdy: Úterý, 20/01/2009, 09:29 »
tak ja doufam ze ten muj kus se klukum od cagivi povedl,,,mimo starteru se mi na ni zatim nic zavaznyho nestalo,akorat mi klouze spojka ale to je prej jenom spatnym olejem :)

Offline godzi

• I like Japanland
  • Odborník
    • www.woloupejsiho.nz
« Odpověď #29 kdy: Úterý, 20/01/2009, 10:46 »
Hele lidi, jsem normálně něco v garáži našel. Nevim komu, ale někomu jsem tady asi před dvouma nebo třema rokama slíbil blinkr přední...Nechci za to nic, jelikož nejsem šmejd abych si mastil kapsu na kámoších...Tušim že Drtič to chtěl...
Hayabusa 1,3 MPi