Autor Téma: Pot?ebuju radu  (Přečteno 7941 krát)

0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.

Offline roebuck

• Starší člen
    • http://www.roebuck.wz.cz
Pot?ebuju radu
« Odpověď #15 kdy: Čtvrtek, 21/08/2003, 13:28 »
Sví?ka po cca 15 tis.ujetých km, v p?edních vidlích jsem olej nem?nil v?bec a zatím si nest??uju. Lo?iska nerozebírám, pouze kdy? m?nili pneu, tak jsem je o vy?i?t?ní po?ádal - ale jestli to servis provedl to nevím. S tou p?ední maskou - tak na to se musím podívat jak to co shání? p?esn? vypadá (nevím jestli stihnu reagovat tento týden). No a ten ?roub ke krytce vymontuj a zajdi s ním n?kam, kde prodávají spojovací materiál (v Brn? nap?. FERONA) nebo to zkus n?kde, kde prodávají díly na Jawy. N?kdy se tam dají sehnat naprosto neuv??itelný sou?ástky - nap?. p?evle?ný matice k palivovýmu kohoutu(Jawa jeden ?as s Cagivou spolupracovala). Taky to jde zatelefonovat do MOTO Robert Brandýsek a oni ti to po?lou na dobírku, ale vyjde to draho a tak bych to spojil asi s tím zobá?kem. Kontakt na prodejnu najde? na www.cagiva.cz v odkazu deale?i.

Kadeci

• Host
Pot?ebuju radu
« Odpověď #16 kdy: Čtvrtek, 21/08/2003, 14:21 »
roebuck, dik za radu, ja tu celej pristi tejden taky nebudu jedu na dovolenou, takze se tesim sice ne na motorce, ale to neva.Ja jsem ze Strakonic, Jizni cechy, takze tam k Brnu se asi moc nedostanu, ale mame tady tovarnu CZ, ktera vyrabi neco pro CAGIVU a vozi to do Itali, tak uvidim co se da sehant.. Zatim

Guest

• Host
Pot?ebuju radu
« Odpověď #17 kdy: Sobota, 23/08/2003, 17:14 »
Me se ta rana pri chcipnuti taky nekdy ozyva, no rana, je to spis takovy hlasitejsi cvaknuti, a jestli to znamena, ze odchazi starter tak vam teda pekne dekuju :-). Ale ja spis doufam ze je to normalni a ze to dela kazdymu :).

Jinak mazani lozisek kol olejem M2T (a vubec, jakyml´koliv ridkym olejem)je podle me k nicemu protoze to brzo "vyschne", ten olej na retezy je podle me super a jeste lepsi je normalni grafitova vazelina na l?oziska, ale ta se zas blbe dafkuje, ten olej na retezy je bezkonkurencni:), jinak v prirucce mam mazani kol po 10000km.

DALSI - olej ve vidlicich a brzdova kapalina se ma menit kazdy dva roky bez ohledu na ujety km, ono to bude brzdit treba i za 4 roky uplne stejne, ale jednou se treba stane ze zmacknes brzdu a ono nic. Brzdova kapalina prej vstrebava vodu (i pres ty gumovy hadice) a snizuje se bod varu a jednou to tak muze kiksnout... S olejem ve vidlich je to podobny, je hodne podobnej, a i kdyz vidlice po?ád funguje, ur?it? bude ráda kdy? ten olej¨po 2 letech vym?ní? :-)

Guest

• Host
Pot?ebuju radu
« Odpověď #18 kdy: Sobota, 23/08/2003, 18:00 »
je?t? n?co pro KADECI:

psals ?e se ti zdá ?e má Canyon moc tvrdý pérování, to myslí? i p?i nastavený nejm?k?í zadní pru?in??  a kolik vá?ís? :)

Kadeci

• Host
Pot?ebuju radu
« Odpověď #19 kdy: Pondělí, 01/09/2003, 07:04 »
xtopi : Nejak jsem to nastavení pérování je?t? nezkoumal, ale oproti tomu tuaregu je o dos tvrdsi, kdyz to vezmes na nejakou horsi cestu tak nic moc. Ale na silnici teda sedi super. Kolik vazim asi 73.Je to asi dost o zvyku.Ta rana je asi to sami co se ozyva i tobe, doufam ze to vydrzi jeste dlouho.

Offline spatas

• YAMAHA FZ6
  • Global Moderator
  • Odborník
  • Pohlaví: Mužské
Pot?ebuju radu
« Odpověď #20 kdy: Čtvrtek, 18/09/2003, 14:32 »
chlapi co me ceka zhruba na 13000km?uz jsem menil asi 4 zadni zarovky,olej+filtr a cistil jsem vzduchac ale musim koupit novej,retez se snazim mazat pravidelne po 300km.a taky se mi zasekava plyn kuli gripu protoze je moc nalepenej na ten plastovej krajj a tak ho musim casto mazat olejem ale nic moc.co muzete poradit?parkrat jsme napinal retez ale usoudil jsem ze to nema cenu!
Lepší je ztratit sekundu v životě, než- li život v sekundě!!!

Kam

• Host
Pot?ebuju radu
« Odpověď #21 kdy: Neděle, 21/09/2003, 14:13 »
spatas: taky mn? drhnul heft od plynu. Drhnul o koncové záva?í ?idítek. po demontá?i záva?í?ka jsem jemn? osmirkoval okraj heftu a chodí jak malina...
Jinak, dej novou sví?ku, ten vzduch. filtr to chce novej.

kadeci: Canyon je tvrdej, proto?e je podvozek lad?nej na silnici. Já jsem p?ední pru?iny je?t? vypodkládal, aby byly tvrd?í - a myslím, ?e v zatá?kách je to lep?í... Aspo?, ?e má slu?ný zdvihy.

Offline spatas

• YAMAHA FZ6
  • Global Moderator
  • Odborník
Pot?ebuju radu
« Odpověď #22 kdy: Pondělí, 29/09/2003, 13:36 »
diky a zhruba cenu nevis?

Kam

• Host
Pot?ebuju radu
« Odpověď #23 kdy: Středa, 01/10/2003, 00:58 »
Pokud si vzpominám, tak 300 - 400 K?.

Offline spatas

• YAMAHA FZ6
  • Global Moderator
  • Odborník
Pot?ebuju radu
« Odpověď #24 kdy: Sobota, 18/10/2003, 15:36 »
400kc za vzduchac a za svicku kolik??jinak kluci hctel bych se vas optat kde to objednavate?

Kam

• Host
Pot?ebuju radu
« Odpověď #25 kdy: Neděle, 19/10/2003, 23:11 »
Nic neobjednávám, zajedu tam a zakoupím...

Offline spatas

• YAMAHA FZ6
  • Global Moderator
  • Odborník
Pot?ebuju radu
« Odpověď #26 kdy: Pondělí, 20/10/2003, 15:11 »
a kde??

Kam

• Host
Pot?ebuju radu
« Odpověď #27 kdy: Pondělí, 20/10/2003, 17:44 »
SA Moto, M. Horákové 105, Praha 6. Je to u stanice Hrad?anská. Tam mají na Canyony nejvíc v?cí. Ceny pr?m?rný, ale hlavn? tomu pan Sárkány rozumí.

Offline spatas

• YAMAHA FZ6
  • Global Moderator
  • Odborník
Pot?ebuju radu
« Odpověď #28 kdy: Pondělí, 20/10/2003, 18:08 »
Nemas na nej nadodou nejakej kontakt?Trebe mejla?Diky!

Kam

• Host
Pot?ebuju radu
« Odpověď #29 kdy: Úterý, 21/10/2003, 00:11 »
Jenom telefon :233323669