Me se ta rana pri chcipnuti taky nekdy ozyva, no rana, je to spis takovy hlasitejsi cvaknuti, a jestli to znamena, ze odchazi starter tak vam teda pekne dekuju :-). Ale ja spis doufam ze je to normalni a ze to dela kazdymu

.
Jinak mazani lozisek kol olejem M2T (a vubec, jakyml´koliv ridkym olejem)je podle me k nicemu protoze to brzo "vyschne", ten olej na retezy je podle me super a jeste lepsi je normalni grafitova vazelina na l?oziska, ale ta se zas blbe dafkuje, ten olej na retezy je bezkonkurencni:), jinak v prirucce mam mazani kol po 10000km.
DALSI - olej ve vidlicich a brzdova kapalina se ma menit kazdy dva roky bez ohledu na ujety km, ono to bude brzdit treba i za 4 roky uplne stejne, ale jednou se treba stane ze zmacknes brzdu a ono nic. Brzdova kapalina prej vstrebava vodu (i pres ty gumovy hadice) a snizuje se bod varu a jednou to tak muze kiksnout... S olejem ve vidlich je to podobny, je hodne podobnej, a i kdyz vidlice po?ád funguje, ur?it? bude ráda kdy? ten olej¨po 2 letech vym?ní? :-)