Autor Téma: oprava v záruce-?ídící el. jednotka  (Přečteno 4350 krát)

0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.

Offline Paolo

• Starší člen
  • Pohlaví: Mužské
oprava v záruce-?ídící el. jednotka
« Odpověď #15 kdy: Pondělí, 08/05/2006, 00:04 »
Zeptám se takto: ta motorka je ješt? v záruce? Nebyly na ní d?lány v tomto sm?ru n?jaké úpravy, které by mohli z jejich pohledu záruku n?jak omezit ?i ukon?it? Pakliže ne, tak to ud?lej jako já, p?ije? rovnou do cagiva zastoupení v Praze na B?lohorské, vysv?tli jim v krátkosti jaký je problém a pokud se k tomu budou stav?t zamítav?, tak se zaptej kdy a kam m?žeš motorku vrátit, s tím, že ti to radí tv?j právník nebo právník pojiš?ovny DAS / pojiš?obna právní ochrany/, to v?tšinou zafunguje. S tímto postupem jse u nich usp?l naprosto v pohod?. Navíc nechceš nic, na co bys nem?l nárok.
Suzuki DL 650 V-Strom, dříve Cagiva Canyon 500
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože může přijít blb, který neví, že to nejde a udělá to.

mildah

• Host
« Odpověď #16 kdy: Čtvrtek, 11/05/2006, 21:55 »
Vlastní blbostí jsem si trochu poni?il baterii(mechanicky). Stalo se to ješt? p?ed první garan?ní opravou( ?erven04). Nem?lo to žádný vliv na funk?nost batarie ani provoz motorky. Techni cagivi který se p?ijel podívat na motorku, podle baterie ud?lal okamžitý záv?r" chyba uživatele", p?esto že servisní technik prodejce stál na mé stran?. Dva roky jsem jezdil a nic se nestalo. 3 týdny p?ed koncem záruky se to posr... Dnes už vím, že kdybych vym?nil baterii, možná by reklamaci uznali. O motorech toho moc nevím jen ten základ co se ?lov?k nau?í ve škole nebo od kámoš? ale elektriku d?lám 20 let. Tak a? ze mn? ned?laj vola. Je to další zkušenost. Stála ale 4.tisíce.  P?emýšlel jsem i o pravní pomoci. Ptal jsem se i na ?OIce. Rada-soudní znalec(od 2,tisíc výš) a pak soud. O DASu jsem slyšel, ale nemám s nimi žádnou zkušenost. Nabízeli mi své služby na výstav? MOTOCYKLu. To jsem je ješt? nepot?eboval. Možná by se nyní hodili.

Offline spatas

• YAMAHA FZ6
  • Global Moderator
  • Odborník
  • Pohlaví: Mužské
« Odpověď #17 kdy: Čtvrtek, 11/05/2006, 22:20 »
Ja bych to byt nenechal.Uz ejn kuli tomu ze ej to slabina kazdeho canyona!
Lepší je ztratit sekundu v životě, než- li život v sekundě!!!