Autor Téma: Karburátor Canyon 600 [foto]  (Přečteno 7055 krát)

0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.

Offline spatas

• YAMAHA FZ6
  • Global Moderator
  • Odborník
  • Pohlaví: Mužské
Karburátor Canyon 600 [foto]
« Odpověď #15 kdy: Středa, 03/05/2006, 20:30 »
Lepší je ztratit sekundu v životě, než- li život v sekundě!!!

Offline sejrac

• EXVL 23.1
  • Administrator
  • Odborník
    • http://www.sejrac.com
« Odpověď #16 kdy: Středa, 03/05/2006, 20:56 »
Citace: Jouzef
hele a vite proc se Ducatisti nezdravy?  protoze se videli rano v servisu !:-D :-):D:lol:
A ja proc mam najeto kazdym dnem vic a vic km, Pac do servisu to mam cca 140km :).
S11 >> J550 >>  S51E >> CC 600 >> MTS 620 D >> SF 848 >>DMhc 659  <<

Offline sejrac

• EXVL 23.1
  • Administrator
  • Odborník
« Odpověď #17 kdy: Středa, 03/05/2006, 20:58 »
Citace: Bergr
st?íka?ku si taky opravíš, když víš co a jak, horší je, když za?ne stávkovat všemocný mozek (?ídící jednotka) :lol:
Tak na to jsem kratkej. Eeeletrika jde mimo me.

Offline rimmer

• Člen CC
  • Starší člen
« Odpověď #18 kdy: Středa, 03/05/2006, 23:20 »
Hale, jak je ta poslední fotka "Tady se ladí bohatost sm?si" tak to tady je kde ? Neni tam šipka :( Díky
Edit: Po neúspěšných studiích na VŠ sem si hned po nastoupení do práce koupil Suzuki Freewind 650 (vypadá jako Canyon).
Zavítal jsem sem, protože až začnu přemýšlet o něčem jiném, budu koukat hlavně po Gran Canyonu. Ducati Desmo má prostě charisma.

Offline Bergr

• Starší člen
« Odpověď #19 kdy: Čtvrtek, 04/05/2006, 07:13 »
ten šroubek je uvnit? toho nejdelšího výstupku, na moto je to v místech kde je startér, tak nad ním, je tam docela špatný p?ístup, ale jde to ud?lat  4. plochým bitem  
Citace: rimmer
Hale, jak je ta poslední fotka "Tady se ladí bohatost sm?si" tak to tady je kde ? Neni tam šipka :( Díky
Suzuki V Strom DL 1000

Offline rimmer

• Člen CC
  • Starší člen
« Odpověď #20 kdy: Pátek, 05/05/2006, 20:56 »
Tak jsem to m?l rozebraný. S tím šroubkem nejde ani hnout jak je utáhlej. Tak jsem vlez do karburátoru a posunul zarážku na jehle o jedno místo nahoru, aby tam teklo mín benzínu. Rázem to líp startuje, asi se to p?edtím uchlastávalo. Tak uvidím jak se to projeví na spot?eb?.

Tak jsem zjistil, že po zm?n? polohy jehly to nejde víc jak 120km/h.Takže jsem jí musel vrátit zase tak, jak byla :/
Edit: Po neúspěšných studiích na VŠ sem si hned po nastoupení do práce koupil Suzuki Freewind 650 (vypadá jako Canyon).
Zavítal jsem sem, protože až začnu přemýšlet o něčem jiném, budu koukat hlavně po Gran Canyonu. Ducati Desmo má prostě charisma.

Offline Bergr

• Starší člen
« Odpověď #21 kdy: Úterý, 09/05/2006, 07:04 »
Tak jsem to m?l rozebraný. S tím šroubkem nejde ani hnout jak je utáhlej. Tak jsem vlez do karburátoru a posunul zarážku na jehle o jedno místo nahoru, aby tam teklo mín benzínu. Rázem to líp startuje, asi se to p?edtím uchlastávalo. Tak uvidím jak se to projeví na spot?eb?.

Tak jsem zjistil, že po zm?n? polohy jehly to nejde víc jak 120km/h.Takže jsem jí musel vrátit zase tak, jak byla :/
No ta zarážka na jehle má být na t?etí zarážce, pokud ji máš v prost?ed, tak to je nastavené na záb?h motoru. S tím šroubem by m?lo jít hnout, je to pot?eba, tak to zkus rozhýbat, jinak je možný, že to máš nastaveno na ne zrovna ideální bohatost sm?si a z toho m?žou pramenit r?zné problémy :cool:
Suzuki V Strom DL 1000

Offline rimmer

• Člen CC
  • Starší člen
« Odpověď #22 kdy: Úterý, 09/05/2006, 14:50 »
Citace: Bergr

No ta zarážka na jehle má být na t?etí zarážce, pokud ji máš v prost?ed, tak to je nastavené na záb?h motoru. S tím šroubem by m?lo jít hnout, je to pot?eba, tak to zkus rozhýbat, jinak je možný, že to máš nastaveno na ne zrovna ideální bohatost sm?si a z toho m?žou pramenit r?zné problémy :cool:
No já nevím, je tam t?ch drážek snad 5 a já myslím, že to mám na t?etí odzhora tzn. že dv? naho?e jsou volný.

Offline Bergr

• Starší člen
« Odpověď #23 kdy: Středa, 10/05/2006, 17:05 »
Možná máš jiný typ karburátoru, nebo jiné trysky, ono motor m?že být stejný, ale krmení jiné
Suzuki V Strom DL 1000

doomik

• Host
Re: Karburátor Canyon 600 [foto]
« Odpověď #24 kdy: Pátek, 08/12/2006, 06:46 »
Jen pridam jak nastavit vysku hladiny v karburatoru. Metod je nekolik, ale ta je zda se nejjednodussi.
Nesmis tlacit na plovak. Pomalu obratit, aby dosedl lehce vlastni vahou a (kuk):

Offline sejrac

• EXVL 23.1
  • Administrator
  • Odborník
Re: Karburátor Canyon 600 [foto]
« Odpověď #25 kdy: Pátek, 08/12/2006, 08:24 »
Ten obrazek uz jsem nekde videl..