0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.
Citace: StanleyMOstravaci m?li bychom se setkat a podrobn? naplánovat vyjíž?ku a ostatní program. Nem?lo by to z?stat všechno jenom na Pastellovi. Ur?it? bude hromada v?cí co je t?eba zajistit a p?ipravit. Te? je období dovolenká??, ale co takhle první sobotu v srpnu na obvyklém míst? v obvyklý den a jen ta obvyklá hodina mi n?jak unikla.No, já jedin? souhlasím! A co tak už se t?eba sejít jen tak na birellka v sobotu 22.7. léta pán? letos? Kdo bude mít ?as, na obvyklém míst? v jakoukoliv vhodnou dobu?
Ostravaci m?li bychom se setkat a podrobn? naplánovat vyjíž?ku a ostatní program. Nem?lo by to z?stat všechno jenom na Pastellovi. Ur?it? bude hromada v?cí co je t?eba zajistit a p?ipravit. Te? je období dovolenká??, ale co takhle první sobotu v srpnu na obvyklém míst? v obvyklý den a jen ta obvyklá hodina mi n?jak unikla.
Plati termin 15.9.06 - 17.9.06? Jak jsem byl fuc, tak jsem nejak ztracenej. Jestli jo, tak s tim souhlasim.
No tááák chlapi a ženský pište pokud se to neví dop?edu nedá se nic zajistit a berte to tak že nás je moc a zaberem jim tam všechny chatky na musite brat ze pokud nekdo neprijede atd tak proste v nas ten kempik nebude mit jstotu a pak pro ne neni problem to dsat nekomu jinemu proste to chce vedet dopredu tak se snazte lidi!
zapom?l jsem heslo protože jsem p?einstaloval PC