Autor Téma: Problém se sv?tlem  (Přečteno 1933 krát)

0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.

Guest

• Host
Problém se sv?tlem
« kdy: Pondělí, 12/01/2004, 22:33 »
Zdravím pánové,mám takový v?t?í problém,u mého Canyona,neustále mi vybracemi vypadává ?o?ka na p?edním sv?tlometu.Nemáte n?kdo zku?enost jak na to,?i n?jaký nápad??Skute?n? m? nebaví stále demontovat celou kapotá?.

Offline sejrac

• EXVL 23.1
  • Administrator
  • Odborník
  • Pohlaví: Mužské
    • http://www.sejrac.com
Problém se sv?tlem
« Odpověď #1 kdy: Pondělí, 12/01/2004, 23:08 »
No tohle se stavalo jednomu klukoj z Kostelce co mel Canyona 500.Jen jsem o tom slysel,bylo to ale nejaky prase.On si s tim ani nedaval praci to demontovat,jezdil s tim porad.Myslim ze uz Canyona ani nema.

No je uz si moc nepamatuju jak to tam je udelany,ale co treba to zkusit prichytit nejakym lepidlem ci silikonem.Ale to by mohlo mit mozna za nasledek zamlzeni svetla kdyby dochazelo k odparovani.
Proste to nejak sokovne pripevnit.

Kolikrat jsi to uz demontoval?
Je to peknej hnus :-(
S11 >> J550 >>  S51E >> CC 600 >> MTS 620 D >> SF 848 >>DMhc 659  <<

Guest

• Host
Problém se sv?tlem
« Odpověď #2 kdy: Úterý, 13/01/2004, 20:42 »
U? ?ty?ikrát,poprvé to bylo,kdy? jsem vyjel v ?íjnu do Drá??an do Hein Gericke a p?i?el jsem na to p?i zpáte?ní cest? v noci,kdy? jsem v?bec nevid?l na cestu.
Zkou?el jsem to oblepit plastovou hmotou z tavící pistole,ale neodolalo to vysoké teplot?,vycházející ze sv?tla,tak?e efekt nula.Te? chci zkusit silikon odolávající vysokým teplotám.Jen jsem se cht?l zeptat,jestli se to u? n?komu nestalo.U? to mám zmáknutý tak na 30 minut práce.Jezdím p?evá?n? 99% po silnicích.V?t?inou se to stane,kdy? najedu na kostky.tak doufám,?e ten silikon bude to pravé.

Offline sejrac

• EXVL 23.1
  • Administrator
  • Odborník
  • Pohlaví: Mužské
    • http://www.sejrac.com
Problém se sv?tlem
« Odpověď #3 kdy: Středa, 14/01/2004, 09:42 »
No ten silikon odolávající teplotám by to m?l ur?it? vydr?et.Mívají odolnost tak kolem t?ch 300-400°C.
A tolik ve sv?tle asi nebude.

Jo jinak ten kluk s Kostelce m?l Canyona novýho a ?e?il to reklamací.
Ale nevím jak dopadl.
S11 >> J550 >>  S51E >> CC 600 >> MTS 620 D >> SF 848 >>DMhc 659  <<