Autor Téma: Brzdové světlo  (Přečteno 1911 krát)

0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.

Offline jirka1

• Pokročilý
  • **
Brzdové světlo
« kdy: Sobota, 14/04/2007, 17:55 »
Neví někdo jestli se dá seřídit spínání brzdového světla ,při brždení mi spíná až úplně na konci,myslím brzdu na zadní kolo .Díky za radu:(
Cagiva Canyon 500

Offline Boris

• Aktivní člen
Re: Brzdové světlo
« Odpověď #1 kdy: Sobota, 14/04/2007, 21:44 »
Zadní brzda je na okrasu, tou se stejně nebrzdí  ;D
BMW F650 CS '04

Offline Pastell

• Starší člen
  • Pohlaví: Mužské
  • Ducati S2R 1000
« Odpověď #2 kdy: Pondělí, 16/04/2007, 08:47 »
Neví někdo jestli se dá seřídit spínání brzdového světla ,při brždení mi spíná až úplně na konci,myslím brzdu na zadní kolo .Díky za radu:(
No mě to zase jednou svítí a jednou ne taky by mě to zajímalo.

Zadní brzda je na okrasu, tou se stejně nebrzdí  ;D
No já zadní brzdím celkem dost,přecejen canyon nemá tu přední brzdu tak silnou jak bych si přál.Takže brzdím oběma.Možná bych využil ten system co má honda.
ho visto,ho preso,comperare ... per amore ...Ducati

Offline spatas

• YAMAHA FZ6
  • Global Moderator
  • Odborník
« Odpověď #3 kdy: Pondělí, 16/04/2007, 08:57 »
Myslis jako dualni brzdy co jsou treba sna honde vfr800fi kolem roku 2000? jo neni to spatny ale obcas je to taky k nicemu. Me na canyonoj bohate stacila predni  poplus motor kdyz v cas podradis tak ej to v pohode. zadni brzda byla jen kdyz slo do tuhyho.
Lepší je ztratit sekundu v životě, než- li život v sekundě!!!

doomik

• Host
« Odpověď #4 kdy: Pondělí, 16/04/2007, 10:04 »
Ja ten spinac, ale na Riverovi, menil cely, protoze to fungovalo na principu nahodneho
vybuchu a uplne stejny je ze Simsona. Myslim fakt uplne stejny :-) Koupil jsem ho za hubicku
a rovnou nasrouboval a kontramatkou dotahl v pozadovane poloze at spina hned pri seslapnuti
packy.

Offline Pastell

• Starší člen
  • Ducati S2R 1000
« Odpověď #5 kdy: Pondělí, 16/04/2007, 23:23 »
Na vfr jsem jezdil a byl jsem z brzd nadšený,ovšem nevím jestli ten duální systém mělo.Každopádně bylo na mě hodně silné a rozhodl jsem se ještě zakoupit něco slabšího.
Ja ten spinac, ale na Riverovi, menil cely, protoze to fungovalo na principu nahodneho
vybuchu a uplne stejny je ze Simsona. Myslim fakt uplne stejny :-) Koupil jsem ho za hubicku
a rovnou nasrouboval a kontramatkou dotahl v pozadovane poloze at spina hned pri seslapnuti
packy.
No tak to je mazec mělo by se to tu někde zapsat do stránek,mohlo by to spoustě lidí ušetřit penízky.
ho visto,ho preso,comperare ... per amore ...Ducati