Autor Téma: cagiva canyon 500 1999 nestartuje prosim o radu  (Přečteno 4382 krát)

0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.

jardo0908

• Host
cagiva canyon 500 1999 nestartuje prosim o radu
« kdy: Pondělí, 16/04/2007, 20:04 »
ahooj mam problem s canyonom 500 za studena nechce stratovat na sytici vobec iba bez a s plynom ked nastartuje ide pekne aj na polsitici drzi volnbeh  startuje asi tak na 5iate stocenie motora  ak chvilu postoji a je tepla znova s plynom trosku si hltne a hnded odpali mam to u znameho co robi s motorkami a nevie si dat rady skusal vsetko cistil karburator predstich sviecka nova nastavil ventily rozvody a stale to nejde ma aj dobre tlaky ako ma mat  a nic je aj novy filter torsku dimi ciernym a sem tak streli do karburatora ale to len zriedka neviete  mi prosim stim niekto poradit alebo niekoho odporucit kto ma stim viac skusenosti  poradit dakujem zatial

Offline Mikusak

• Honda CBF 1000s
  • Aktivní člen
  • Pohlaví: Mužské
Re: cagiva canyon 500 1999 nestartuje prosim o radu
« Odpověď #1 kdy: Pondělí, 16/04/2007, 20:50 »
Dej si nahoře na úvodní stránce do okénka kde se vyhledávají témata - nestartuje a dej vyhledat. Nevím sice bude li to zrovna ono, ale už se tady o tom psalo několikrát...
A všechno je jinak... Mik.

jardo0908

• Host
« Odpověď #2 kdy: Pondělí, 16/04/2007, 21:59 »
cital som uz vsetky fora ale nik este nemal taky problem ako ja motor ide pekne neklepe a ma dobre tlaky len tazsie startuje neviem vcom to moze byt

Offline pigeon

• Sponzor CC 2013
  • Starší člen
« Odpověď #3 kdy: Pondělí, 16/04/2007, 22:11 »
A neni nejaky problem primo se starterem? Za tepla uz maka dobre, ale za studena se mu nechce.

Offline Pastell

• Starší člen
  • Ducati S2R 1000
« Odpověď #4 kdy: Pondělí, 16/04/2007, 23:16 »
No já např. Musím motor protočit s plnym sytičem,pak ho povolit a jak chytne zase zapnout jinak zdechne.Někdo tady psal,že dává jen půl sitiče,ale to u mě nefuguje vůbec.Zkrátka pokud sytič nevypnu tak nechytne. Zkus něco takového.
ho visto,ho preso,comperare ... per amore ...Ducati

Offline spatas

• YAMAHA FZ6
  • Global Moderator
  • Odborník
« Odpověď #5 kdy: Úterý, 17/04/2007, 07:16 »
Mohla by to tez delat i stara a slaba baterie ta am na to velky vliv.
Lepší je ztratit sekundu v životě, než- li život v sekundě!!!

Offline roebuck

• Starší člen
    • http://www.roebuck.wz.cz
« Odpověď #6 kdy: Úterý, 17/04/2007, 07:38 »
To co popisuješ mi dělala malá (resp. téměř žádná) vůle na sacích ventilech. Zkuste je maličko povolit. U Canyona se dost špatně nastavují, protože vůle jsou minimální a navíc je k ventilům dost mizerný přístup. Dá se to taky trošku spravit zvýšením otáček volnoběhu šroubkem na karburátoru.
Chyba může být samozřejmě i jinde, no za pokus to stojí.

doomik

• Host
« Odpověď #7 kdy: Úterý, 17/04/2007, 09:07 »
Ja bych typl bohatou smes. Na sytic to nestartuje protoze mas prilis pootevrenou klapku v karbeci
a to potom pri nizkem podtlaku nefunguje syticovy okruh. Klapku sis pootevrel vic prave sroubkem volnobehu,
protoze to po zahrati nemelo otacky ze?

jardo0908

• Host
« Odpověď #8 kdy: Úterý, 17/04/2007, 18:44 »
dakujem vam zatial zajtra dam novu baterku a skusime este ubrat zmesi vari to pomoze ale zahada je ze ked odpali ide pekne len ked postoji znova nechce ist zatial dik

Offline jirka1

• Pokročilý
  • **
« Odpověď #9 kdy: Úterý, 17/04/2007, 18:57 »
Mě to taky nestartovalo a nakonec byla vadná jednotka co je pod sedlem,dávala malou jiskru,tak mi ji v servisu vyměnili asi za 3000.
Cagiva Canyon 500

Offline Fgy

• Nováček
  • *
  • CANYON 600
« Odpověď #10 kdy: Pátek, 11/05/2007, 14:44 »
mám jí jen chvílu a přestala mě taky startovat. Začal jsem hledat příčinu a zjistil jsem, že byl pouze uvolněnej šroubek u startéru, projevovalo se to, že po zmačknutí startétu to pouze cvaklo pod sedlem a jinak nic, tak jsem podržel startér a zahýbal s kontaktem na startéru a ejhle! stačí odšroubovat matku s kontaktem a utáhnout ten šroubek co trčí ze startéru, poté vše namazat vazelínou na kontakty ( na kontakty  baterek) a našroubovat spátky a je to! přál bych ti taky takovou lehkou opravu, jelikož co jsem slyšel zde od kluků, tak se na tom startování sere snad vše co tam k tomu slouží :-[

Offline Pastell

• Starší člen
  • Ducati S2R 1000
« Odpověď #11 kdy: Sobota, 12/05/2007, 19:46 »
mám jí jen chvílu a přestala mě taky startovat. Začal jsem hledat příčinu a zjistil jsem, že byl pouze uvolněnej šroubek u startéru, projevovalo se to, že po zmačknutí startétu to pouze cvaklo pod sedlem a jinak nic, tak jsem podržel startér a zahýbal s kontaktem na startéru a ejhle! stačí odšroubovat matku s kontaktem a utáhnout ten šroubek co trčí ze startéru, poté vše namazat vazelínou na kontakty ( na kontakty  baterek) a našroubovat spátky a je to! přál bych ti taky takovou lehkou opravu, jelikož co jsem slyšel zde od kluků, tak se na tom startování sere snad vše co tam k tomu slouží :-[
Přesně tuhle závadu jsem měl já,ale rozebral jsem celý startér,pročistil a tet chytá jak nikdy.
ho visto,ho preso,comperare ... per amore ...Ducati