Autor Téma: Koup? Canyona 500  (Přečteno 10861 krát)

0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.

Guest

• Host
Koup? Canyona 500
« kdy: Pondělí, 26/01/2004, 11:39 »
Cht?l bych si koupit Canyona 500.Furt se melu jestli mi sta?í n?jakej slu?n? vojetej nebo rad?i zainvestovat do novýho. Na nvým se mi líbí to okopírovaný plexi z Navigatora. Chci ho p?evá?n? vyu?ívat na cesty do práce a vyjí??ky s kámo?ema. V?ichni mají p?evá?n? yamahy a od Cagivy m? zrazujou, ?e jsou moc poruchový. Cagiva Canyon m? chytla svým designem a myslím si ?e mi to p?tikilo bohat? sta?í.A je?t? jedna poznámka na motorce jsem sed?l naposledy p?ed desíti lety. P?edem dík za radu. Ludvík

Offline roebuck

• Starší člen
    • http://www.roebuck.wz.cz
Koup? Canyona 500
« Odpověď #1 kdy: Úterý, 27/01/2004, 08:22 »
Ahoj
Canyon je docela dobrá motorka, snadno ovladatelná, lehká, obratná, levná a elegantní. Je taky pom?rn? provozn? nenáro?ná (snadná vým?na oleje, ?ádné se?izování karburátor? atp). Má slab?í motor tak?e ?et?zovka vydr?í i 30 tis., gumy m?ním tak po 17 tis.km.
Nevýhody typu: ?asto problémy se startérem a s volnob??kou, dlouhé ?ekací doby na náhr.díly,  servis není v?ude, slab?í výkon motoru (zvlá?t? na dálnici nebo ve dvou), ned?lají k tomu dopl?ky, do terénu se moc nehodí p?esto ?e se tak tvá?í (i kdy? na silnicích II t?. nemá problém). Je to prost? levný funbike a není rozumné od n?j ?ekat víc. Na za?átek, na je?d?ní do práce a ve m?stech a na vyblbnutí se po okolí – je to p?esn? ono. Del?í cesty ve skupin? – je na hranici svých mo?ností. Pokud mají Tvoji kámo?i Yamahy, budou chtít jezdit tak jak jsou zvyklí a Canyon jim nemusí sta?it a po pár letech bude? ur?it? poci»ovat nedostatek výkonu. Pokud do n?j p?jde?, tak se nejd?ív poptej, kde by Ti to servisovali (na vým?nu startéru si skoro m??e? vsadit) a pak se dá pom?rn? levn? koupit star?í model 00 nebo 01, ale bude je?t? bez plexi (orienta?n? nap?. www.innomotor.cz ).

miksa

• Host
Koup? Canyona 500
« Odpověď #2 kdy: Úterý, 27/01/2004, 09:31 »
Byl jsem na tom podobn?.Okolo m? samé Yamahy a Hondy(poruchám se taky nevyhnou).Koupil jsem Canyona a nest??uju si.Na za?átek super.Po ?ase stejn? p?esedlá? na n?co siln?j?ího.

Guest

• Host
Koup? Canyona 500
« Odpověď #3 kdy: Úterý, 27/01/2004, 12:47 »
Dík moc rady. V?era byl m?j p?elomovej den a na 100% jsem se rozhodl pro Cagivu Canyon 500 novou!!!
P?ece jen jistota je jistota. Akorát si pro ní budu muset do Prahy. U nás v Plzni je p?estali prodávat z d?vodu dlouhých dodacích lh?t na náhr. díly. Ale ani to m? neodradí!!! Te? jen po?kat na p?íhodné po?así a vyrazit pro vysn?ný stroj CANYON!!!! Ludvík

Offline roebuck

• Starší člen
    • http://www.roebuck.wz.cz
Koup? Canyona 500
« Odpověď #4 kdy: Středa, 28/01/2004, 07:24 »
Koukni na www.cagiva.cz ,mo?ná najde? bli??ího dealera. Tady v Brn? prodává Canyony i Ducati Motors. K Canyon?m si je?t? proklikni adresu www.volny.cz/jarra , má tam i cestopisy.
Jinak - vítej do klubu.

Ludva

• Host
Koup? Canyona 500
« Odpověď #5 kdy: Středa, 28/01/2004, 08:48 »
Díky!!! Na?el jsem dealera v Klatovech. To je zhruba 50 km. Rozhodn? blí? ne? do Prahy nebo ?. Bud?jovic. U? se nem??u do?kat a? si pro Canyona pojedu, jsem jak na jehlách!!!

Guest

• Host
Koup? Canyona 500
« Odpověď #6 kdy: Středa, 28/01/2004, 22:16 »
Jsem taky p?ed rozhonutím zda n?jakou ojetinu a nebo novou "má?u".
Asi to vyhraje ta novotina.V pátek jedu do Prahy tak se naní podívám po?ádn? z blízka.Na 90% jsem rozhodnutej.
Tolik toho zase nenajezdim a pro moje ucely to bude sta?it.
Máte snad je?t? n?jaké poznatky které by bylo dob?e v?d?t?

Guest

• Host
Koup? Canyona 500
« Odpověď #7 kdy: Pátek, 30/01/2004, 07:28 »
Taky jsem se p?ed n?jakým ?asem rozhodoval a nakonec jsem koupil sob? ojetýho Canyona (od prvního majitele se serviskou) a man?elce novou Hondu Varadero 125. Je to otázka nejen pen?z, ale nap?íklad i havarijního poji?t?ní. Spolu s leasingem získá? mnohem levn?j?í poji?t?ní. Pokud si v??í? a má? kde bezpe?n? parkovat, pak hodn? zále?í na tom, abys na?el slu?nýho prodávajícího, proto?e ojetiny na 2 kolech jsou mnohem rizikov?j?í ne? na 4 kolech.

Guest

• Host
Koup? Canyona 500
« Odpověď #8 kdy: Pátek, 30/01/2004, 07:32 »
Jeden Canyon na prodej by tu byl :-)

Daniel

• Host
Koup? Canyona 500
« Odpověď #9 kdy: Neděle, 01/02/2004, 19:27 »
?au v?ichni.Jsem ten poslední anonym.V pátek jsem se byl podívat na toho novýho Canyona v motoráji a jsem rozhodnutej a jdu do toho na líza?ku.Je to fakt Borisi, bude to poji?t?ný a dva roky záruka.To ti ?ádná ojetina nem??e splnit.
Bavil jsem se tam s jedním "týpkem"
a asi p?t kousk? bude kupovat i pra?ská policie.
Tak ted jen aby u? bylo teplo!!!!!
Nem??u se do?kat.
Tak se mejte. "F"

Ludva

• Host
Koup? Canyona 500
« Odpověď #10 kdy: Středa, 04/02/2004, 09:39 »
Tak se nám drobet zlep?ilo po?así, neváhal jsem ani den vyrazil do nov? otev?ený prodejny u nás v Plzni. Koupil jsem si toho novýho Canyona st?íbrnýho. Dnes odpoledne u? mi bude parkovat v gará?i!!!! Jsem nad?enej jak malej kluk z nový kolob??ky!!!! Te? jen a» je?t? chvíli vydr?í po?así, abych n?co najezdil!!!! D?kuju v?em za rady a názory!!!!!

Guest

• Host
Koup? Canyona 500
« Odpověď #11 kdy: Středa, 04/02/2004, 11:09 »
Tak a» ti slou?í a se? spokojenej :-))

Guest

• Host
Koup? Canyona 500
« Odpověď #12 kdy: Čtvrtek, 05/02/2004, 08:12 »
Dnes jsem kouknul na Motostar inzerci a n?kdo prodává 97 Canyona 600 jen za 50 000 K?!
http://soukroma.motoinzerce.cz/motocykl.php?id=6537

Offline sejrac

• EXVL 23.1
  • Administrator
  • Odborník
  • Pohlaví: Mužské
    • http://www.sejrac.com
Koup? Canyona 500
« Odpověď #13 kdy: Čtvrtek, 05/02/2004, 10:00 »
No toho samyho jsem videl na http://bazar.motorkari.cz a tam ho daval za 55 000,-.
S11 >> J550 >>  S51E >> CC 600 >> MTS 620 D >> SF 848 >>DMhc 659  <<

Ludva

• Host
Koup? Canyona 500
« Odpověď #14 kdy: Čtvrtek, 05/02/2004, 12:13 »
Tak jsem v?era hned najel 60 km a jsem velice spokojený!!!!! Ani jsem ne?ekal, ?e to bude takový pohodový. Hlavn? je bombastickej ten ?títek, opravdu funguje a je to t??ká pohoda. Ani jsem ne?ekal, ?e mi jí prodají s plnou nádr?í!!!!! Prost? spokojenost nad spokojenost!!!! Doufám, ?e se n?kde potkáme na srazu!!!!!