Autor Téma: Samosklápěcí zrcátka  (Přečteno 1294 krát)

0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.

Offline Radim-CC

• Starší člen
  • Pohlaví: Mužské
Samosklápěcí zrcátka
« kdy: Čtvrtek, 19/07/2007, 17:46 »
Za jízdy se mi zrcátka furt sklápí... Stačí trochu protivětru, nebo nechat chvilku na slunku.  Chcu si koupit nové, tak jsem se vás chtěl optat jestli vám to nedělá taky, ať nevyhazuju zbytečně prachy... nebo kdyby měl na to někdo nějaký fígl 
Jezdím si jen tak pro radost.... tak mě vy ostatní řidiči neštvěte!!!

Offline Lukasrd169

• Aktivní člen
Re: Samosklápěcí zrcátka
« Odpověď #1 kdy: Čtvrtek, 19/07/2007, 20:52 »
tak snad jen poraqdne dotahnout kontra matku  nebo zkusit naky lepislo na zavity ( zabranuje povoleni zavitu napr. vibracema ) tak me napda ze by to mohla splnit i perovka. Nevo moto jine znacky  ;D
RIVER 500,Ducati MONSTER 900 S ... Nejvíce na živu se cítím tváří tvář smrti.

Offline sejrac

• EXVL 23.1
  • Administrator
  • Odborník
    • http://www.sejrac.com
Re: Samosklápěcí zrcátka
« Odpověď #2 kdy: Čtvrtek, 19/07/2007, 22:50 »
tak snad jen poraqdne dotahnout kontra matku  nebo zkusit naky lepislo na zavity ( zabranuje povoleni zavitu napr. vibracema ) tak me napda ze by to mohla splnit i perovka. Nevo moto jine znacky  ;D

Myslim, ze problem bude nekde jinde a to v tom kloubu nahore u zrcatka, je to preci jenom plast a v tehle vedrech se to rozblajzne jako nic.

Jinak zkus ten kloub vyhnout at co nejvic vyleze, kapnout na to vterinak a pak nastavit tak jak maji byt. Melo by se to chytnout. Pokud na tom teda jezdis jen ty. Maximalne to zkurvis, ale kdyz chce kupovat novy, tak to zkusit muzes :).
S11 >> J550 >>  S51E >> CC 600 >> MTS 620 D >> SF 848 >>DMhc 659  <<