Autor Téma: STARTOVÁNÍ (Canyon 500)  (Přečteno 2298 krát)

0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.

Offline jirka1

• Pokročilý
  • **
STARTOVÁNÍ (Canyon 500)
« kdy: Pondělí, 23/07/2007, 11:01 »
Tak jsem dneska po týdnu vytáhl mého oblíneného oře ale pri pokusu o nastartování se nic nedělo akorát pod sedlem něco cvakalo.Tak jem tam  dal rychlost  popotlačil a stisknul startér a v tom se chytnul ,ale dělá to asi v určitý poloze protože někdy to startuje ,nevíte někdo cv čem je zakopanej pe.díky za radu :-\
« Poslední změna: Středa, 29/08/2007, 11:29 od sejrac »
Cagiva Canyon 500

Offline Pastell

• Starší člen
  • Pohlaví: Mužské
  • Ducati S2R 1000
Re: STARTOVÁNÍ
« Odpověď #1 kdy: Pondělí, 23/07/2007, 11:55 »
stávalo se mi to samé,ale pak jsem vyčistil startér a hlavne dotáhl ten vrchní šroubek na kterém je kabel.Od te doby je to v pohode.A když se ti to stane stačí poklepat na ten startér nohou dokud to nechytne  ;)
ho visto,ho preso,comperare ... per amore ...Ducati

Offline spatas

• YAMAHA FZ6
  • Global Moderator
  • Odborník
« Odpověď #2 kdy: Pondělí, 23/07/2007, 14:18 »
hele me to delal kabel od baterky staci utahnout srouby a namazat. Pristartovani to jeste hazelo otackomere m ze?
Lepší je ztratit sekundu v životě, než- li život v sekundě!!!

STP

• Host
« Odpověď #3 kdy: Čtvrtek, 26/07/2007, 13:36 »
Soulasim s otevrenim a vycistenim. mel sem uplne stejnej problem ale u jiny italky (Gilera Dakota 350). Me to delaly kratky uhliky, kously se v tech vodicich kanalkach a zacali se neumerne opotrebovat. ten grafit i nakonec samotny uhliky zablokovali rotor. Vycistit rotor, rozhejbat uhliky a kouknout estli nejsou potreba vymenit.

Offline Fgy

• Nováček
  • *
  • CANYON 600
« Odpověď #4 kdy: Sobota, 04/08/2007, 11:41 »
mě to dělal ten šroubek na startéru, utáhl jsem ho, namzal a je klid. Kamarádovi to dělali uhlíky..  každopádně ho rozdělej a uvidíš.

Offline jirka1

• Pokročilý
  • **
« Odpověď #5 kdy: Středa, 29/08/2007, 10:01 »
Tak jsem ho vyčistil a  do tet v pohodě ,ale dneska zečal zase stávkoval ,ale jenom jednou.
Cagiva Canyon 500

Offline Anti

• Starší člen
  • Elefant...vodou chlazený...
Re: STARTOVÁNÍ (Canyon 500)
« Odpověď #6 kdy: Středa, 29/08/2007, 20:45 »
Startování jen v určité poloze mají většinou na svědomí  krátké uhlíky-VizSTP
Mají slabý kontakt,znečišťují dráhu rotoru tak dlouho,až posléze  "zaberou" jen někde.
Když budeš mít potíže se starterem,použij jednoduchý fígl:
Pořiď si kus pořádnýho kabelu,a tím při problémech propoj baterii přímo se startérem.Pokud 
 funguje,musíš problém hledat "po cestě":kabely od baterie ke spínacímu relé a od relé ke startéru,volná očka,špatná kostra,vadné spínací relé...Pokud nefunguje,nemusíš se rýpat v celé mašině a můžeš rovnou "otevřít" startér...