Autor Téma: Problém se startováním  (Přečteno 2035 krát)

0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.

Pajky

• Host
Problém se startováním
« kdy: Pondělí, 06/08/2007, 20:31 »
Ahoj mám takovej problém se startérem. Když chci nastartovat svého Canyona tak se mi startér točí naprázdno a nechytá to pač to ani trochu nezabere ale startér se roztočí. Poraďte mi prosím někde co s tim. Díky moc

Offline Choze

• Aktivní člen
Re: Problém se startováním
« Odpověď #1 kdy: Pondělí, 06/08/2007, 21:29 »
možná zavada na volnoběžce, nezasekne
Yamaha FZ6S-S2 2007  45 200km (Canyon 500 '99 44 400km prodáno duben 2007)

Jouzef88

• Host
« Odpověď #2 kdy: Úterý, 07/08/2007, 10:55 »
Ahoj, to mi taky dělá, nejdriv mi to tocilo na prazdno jako tobe a ted mi cvakam akorat taik kulata krabicka co jde kabel + od baterky do ni a potom pokracuje dal:( cvaka a hreje :( chjo.... ze by ta volnobezka?

Stealman

• Host
« Odpověď #3 kdy: Čtvrtek, 09/08/2007, 11:56 »
Lidi urcite a nebo jeste zapalovani by to prej mohlo byt,ale s nejvetsi pravdepodobnosti to bude volnobezka!Ja sem si s tim uzil uz svy,nejdriv se mi strhl srouby na volnobezce(to je opraveny hnedka jenom se vymeni srouby),to vydrzelo nejakou chvili pote se mi usekl klinek kterej drzi magnet aby se nehnul(cili potom se hnul a neslo nastartovat) a jako posledni problem uz sem mel ten ze jsem musel vymenit celou volnobezku a to uz neco stoji :) Zkuste se nejdriv juknout na ty srouby bo klinek ;)

Offline Bergr

• Starší člen
« Odpověď #4 kdy: Pondělí, 13/08/2007, 06:30 »
Určitě volnoběžka, bylo toho o ní popsáno mraky, většinou utržené šrouby, ale tohle vypadá na prasklou pružinu na kleci, rozdělat a pružinu spojit.  ;)
Suzuki V Strom DL 1000

Pajky

• Host
« Odpověď #5 kdy: Pondělí, 13/08/2007, 15:20 »
Všem děkuju za rady, hned jak budu mít chvíli volna tak se do toho pustim.