Autor Téma: Cagiva Canyon v zimě nechce jet  (Přečteno 7980 krát)

0 uživatelů a 3 Hostů prohlíží toto téma.

Offline godzi

• I like Japanland
  • Odborník
  • Pohlaví: Mužské
    • www.woloupejsiho.nz
Re: Cagiva Canyon v zimě nechce jet
« Odpověď #15 kdy: Čtvrtek, 29/11/2007, 23:01 »
bohužel pravdivá... ;D
Hayabusa 1,3 MPi

Offline Boris

• Aktivní člen
« Odpověď #16 kdy: Pátek, 30/11/2007, 08:04 »
Musím hájit barvy značky, moje zkušenost je jiná, u Cagivy vše v pohodě a zatím všechny drobné problémy bez problémů vyřešeny (plovák u měřáku paliva atp.).
 ;D ;D ;D
 8)

Rozhodně je to taky o majiteli (majitelích) a péči, kterou strojek dostával.

BMW F650 CS '04

Offline Kmotrs

• Nováček
  • *
« Odpověď #17 kdy: Pátek, 30/11/2007, 14:32 »
přesně tak je to  o majiteli . musime si chlapci přiznat že to co máme nejsou žádné nové stroje. 95% dovoz a vzhledem k pořizovací ceně si to minimálně 1/2 původních majitelů nekupovala na leštění v garáži naopak těm motorkám dávala pěkně za uši. takže pokud někdo srovnává třeba s japoncem tak at srovnává steně steré motorky určené do podobných pomínek provozu ;)

Offline godzi

• I like Japanland
  • Odborník
    • www.woloupejsiho.nz
« Odpověď #18 kdy: Pátek, 30/11/2007, 17:06 »
No to je právě ono...když tyhle tebou požadované motorky srovnáš, tak kvalita japonců je daleko vyšší... ;)  ;)  ;)
Jako nevim co ne na tom, že to tomu týpkoj /nevim jaxe jmenuje/ prostě nechce jet... jestli má rozštelovanej motor, tak je to jenom wo tom ho seřídit a zase jezdit. Tady se můžeme dohadovat co by to mohlo a nemohlo bejt, ale pokud to člověk neuvidí a neusliší,tak se můžeme dohadovat jako wohnouti a stejně houby zsjistíme...
Já to teda vidím takhle... není tady problém v kvalitě nebo nekvalitě... canyon zase tak nespolehlivej není... to že se tam se..ou mechanický části je věc jiná...
 ;D   ;D   ;D   ;D   ;D   ;D   ;D   ;D   ;D   ;D   ;D   ;D   ;D   ;D   ;D   ;D   ;D   ;D   ;D   ;D   ;D   
Hayabusa 1,3 MPi

Offline Radim-CC

• Starší člen
« Odpověď #19 kdy: Pátek, 30/11/2007, 19:33 »
To je přesně ten problém! Majitelé... Když ho v servisu poprvé rozebral, tak se málem prý osypal... Já se v tom moc nevyznám, ale snažím se mu dát to co potřebuje aby fungoval... o tom svěčí 4 náštěvy servisu (jenom jedna porucha, jináč seřizování a výměna dílů) za rok co ho mám sem do něj dal 10K jenom za materiál a bohužel se ho nedaří seřídit aby všechno zaráz fungovalo... :(  Jak roztaje sníh tak dostane dárek pod stromeček... další návštěva servisu

A svíčku sem očistil, vzducháč také a nepomohlo... nedrží volnoběh. Když sem přidal dost otáček, tak už ho držel jak má, ale zachvílu zase otáčky vyletěly vzhůru a po zapnutí sytiča zase spadly...
Jezdím si jen tak pro radost.... tak mě vy ostatní řidiči neštvěte!!!

Offline drtic

• Sponzor CC 2013
  • Starší člen
« Odpověď #20 kdy: Sobota, 01/12/2007, 11:15 »
přesně tak je to  o majiteli . musime si chlapci přiznat že to co máme nejsou žádné nové stroje. 95% dovoz a vzhledem k pořizovací ceně si to minimálně 1/2 původních majitelů nekupovala na leštění v garáži naopak těm motorkám dávala pěkně za uši. takže pokud někdo srovnává třeba s japoncem tak at srovnává steně steré motorky určené do podobných pomínek provozu ;)

Vtomto víše uvedeném je asi ta holá pravda a sakramensky zakopanej pes!!??  :o  :o  :o
Nikdo nevíme jak se kdo z původních majitelů k našim mášám choval a nemůžem čekat, jak již tu někdo psal, že byly jen leštěny??!!  :D  ;D  :D  ;D
Není nad požitek z jízdy s nadbytkem kroutícího momentu!!!

Offline Boris

• Aktivní člen
« Odpověď #21 kdy: Sobota, 01/12/2007, 15:10 »
Můj předchůdce ji právě leštil a opečovával  8)

V garáži mu stálo nádherně naleštěný embéčko (škoda 1000 MB), chromy jak zrcadla, prostě maniak  :D a jeho otec taky, bylo vidět, že jsou fandi do všeho, co má spalovací motor.

Já z toho jen těžím  ::)
BMW F650 CS '04

Offline Mikusak

• Honda CBF 1000s
  • Aktivní člen
« Odpověď #22 kdy: Sobota, 01/12/2007, 20:35 »
A svíčku sem očistil, vzducháč také a nepomohlo... nedrží volnoběh. Když sem přidal dost otáček, tak už ho držel jak má, ale zachvílu zase otáčky vyletěly vzhůru a po zapnutí sytiča zase spadly...

Tohle ale vypadá na to, že to přisává vzduch mezi karbecem a motorem! Už si nevzpomínám, ale není tam gumová manžeta?
A všechno je jinak... Mik.

Offline Anti

• Starší člen
  • Elefant...vodou chlazený...
« Odpověď #23 kdy: Neděle, 02/12/2007, 14:22 »
Zásadní je to,že roční období na to nemá vliv.Musíš hledat závadu.Buď jak píšou ostatní netěsnost sacího potrubí,špatně naladěný karburátor,nebo problém v elektroinstalaci...Pokud jsi jel ze servisu,domluv se s mechanikem co se v tom hrabal.Taky zkus zapřemýšlet,odkdy to dělá.Jestli to nemá na svědomí nějaký zásah...

Offline godzi

• I like Japanland
  • Odborník
    • www.woloupejsiho.nz
« Odpověď #24 kdy: Neděle, 02/12/2007, 19:14 »
Hele ještě mě napadá jedna věc... Může to dělat příruba na karburátoru. Je to taková ta guma, která je mezi válcem a karburátorem. Někdy se stane /velmi často/ že postupem častu popraská a tím začne i přisávat vzduch. Pak můžeš štelovat karburátor jako o život, ale bez efektu!!!
Hayabusa 1,3 MPi

Offline Choze

• Aktivní člen
« Odpověď #25 kdy: Neděle, 02/12/2007, 19:39 »
Popraskaná může být na povrchu, já ji měl popraskanou po 20tis km, ale vydržela do prodání Canyona (44tis. km). Tenhle typ závady jsem neměl, to spíš s volnoběžkou a startérem....tož hodně úspěchu při opravách. Když jsem do ni dal jeden rok 10tis a další rok 15tis, tak pak na podzim šla z baráku. Teď mám FZ6 a jsem spokojen (je teda fakt že je to funglovka), Canyon chodil v pohodě do 20tis km, pak to pomaličku začalo, opravit tohle a támhleto.... a po 30tis. se to zhoršovalo. Ale nezapomenu na ni  :)
Yamaha FZ6S-S2 2007  45 200km (Canyon 500 '99 44 400km prodáno duben 2007)

Offline Radim-CC

• Starší člen
« Odpověď #26 kdy: Neděle, 02/12/2007, 22:05 »
Tak s tou gumou máte pravdu :D z venku je popraskaná, ale zevnitřku sem se ještě nedíval... nevíte orientačně kolik to može stát, respektive jestli to pasuje aj z jiného stroje?
Jezdím si jen tak pro radost.... tak mě vy ostatní řidiči neštvěte!!!

Offline godzi

• I like Japanland
  • Odborník
    • www.woloupejsiho.nz
« Odpověď #27 kdy: Pondělí, 03/12/2007, 12:00 »
Cena je dle typu stroje... na moje xtčko to tušim stojí cca 6kg...zase tak laciný to není čéče...
Hayabusa 1,3 MPi

Offline spatas

• YAMAHA FZ6
  • Global Moderator
  • Odborník
« Odpověď #28 kdy: Pondělí, 03/12/2007, 18:32 »
Poslouchej!!!

ZAHOD DO PÍ.I VZDUCHOJ FILTR A BĚŽ TO PROJET BEZ NĚJ. JE TO TÍMM!!!
Lepší je ztratit sekundu v životě, než- li život v sekundě!!!

Offline godzi

• I like Japanland
  • Odborník
    • www.woloupejsiho.nz
« Odpověď #29 kdy: Úterý, 04/12/2007, 09:23 »
hmmmmm  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D
Hayabusa 1,3 MPi