Autor Téma: Startovani  (Přečteno 5430 krát)

0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.

Offline jirka1

• Pokročilý
  • **
Startovani
« kdy: Pondělí, 17/03/2008, 16:55 »
Nereaguje mi tlacitko starteru ,ale kdyz poklepu na ten valecek pod sedlem co od neho vedou kabely z baterie tak zacne fungovat.Zkousel jsem kabely ale volný nejsou nevite kolik stoji nový .Dík.
Cagiva Canyon 500

Offline drtic

• Sponzor CC 2013
  • Starší člen
  • Pohlaví: Mužské
Re: Startovani
« Odpověď #1 kdy: Pondělí, 17/03/2008, 21:45 »
Také mě to občas zazlobí, ale u mne je to problém s kontaktem. Zkus je taky zkontrolovat, prostříknout kontaktolem a koukni na kostru.
Není nad požitek z jízdy s nadbytkem kroutícího momentu!!!

Offline pigeon

• Sponzor CC 2013
  • Starší člen
« Odpověď #2 kdy: Pondělí, 17/03/2008, 22:26 »
Taky mi to takhle blblo. Stačilo tak nějak poklepat, pohejbat a startér jel. Teď po zimě mi to sice startovalo, ale nechtělo naskočit, tak jsem začal zřejmě špatně řešit karburátor, protože se mi zdálo, že jiskra je OK. Nakonec jsem zjistil, že odpadává/odpadl drátek z řídící jednotky. Teď ji zrovna kuchám a budu letovat.

Offline roebuck

• Starší člen
    • http://www.roebuck.wz.cz
« Odpověď #3 kdy: Úterý, 18/03/2008, 07:50 »
S tím jsem se setkal, u mne to dělala ta koncovka co jde do toho válečku. Stačilo jen trochu očistit kontakty a pozastrčit ji. Ráda se vibracema malinko poposune. Řešil jsem to pak omotanou gumičkou převlečenou přes tu cívku (váleček) aby to dotahovala k tomu válečku.

Offline Pigi

• Starší člen
  • Yamaha TDM 900 ABS
« Odpověď #4 kdy: Úterý, 18/03/2008, 23:25 »
pigeone kdyby se ti to nepovedlo sletovat tak se ozvi koupil jem od integu novou řídící jednotku a tý starý nic neni tak se ozvi a nějak se domluvíme ,proč jsem to udělal tady psát nebudu protože bych si sipal popel na hlavu  ::)
Když jsem byl mladej tak jsem byl hrozně namyšlenej, ale teď  - teď už nemám  žádnou chybu !

Offline spatas

• YAMAHA FZ6
  • Global Moderator
  • Odborník
« Odpověď #5 kdy: Středa, 19/03/2008, 14:45 »
Jen se nám posyp:-)
Lepší je ztratit sekundu v životě, než- li život v sekundě!!!

Offline Drťka

• Starší člen
« Odpověď #6 kdy: Středa, 19/03/2008, 15:32 »
Že by v zájmu růstu cen akcií? Dobrá investice do budoucna. ;)
Nejezdím rychleji než vidím ... Canyon 500

Offline pigeon

• Sponzor CC 2013
  • Starší člen
« Odpověď #7 kdy: Středa, 19/03/2008, 17:19 »
pigeone kdyby se ti to nepovedlo sletovat tak se ozvi koupil jem od integu novou řídící jednotku a tý starý nic neni tak se ozvi a nějak se domluvíme ,proč jsem to udělal tady psát nebudu protože bych si sipal popel na hlavu  ::)
Jasně, díky. Uvidím jak dopadnu a kdyžtak se ozvu.

Offline Pigi

• Starší člen
  • Yamaha TDM 900 ABS
« Odpověď #8 kdy: Středa, 19/03/2008, 18:51 »
Takže na žádost spatase si ten kýbl na hlavu vysypu,jak jsem tady psal měl jsem problém s volnoběžkou tak jsem to různě řešil a zkoušel někdy zabírala většinou ne pak jsem zjistil že to nehází ani jiskru tak jsem objednal řídící jednotku namontoval a ejhle nehází taky,motorku jsem naložil odvez do Přelouče do Integu tam to proměřili slušně řekli že jsem idiot protože když se netočí volnoběžka tak to nemůže házet ani jiskru,v sobotu mi přišla nová volnoběžka a kupodivu to startuje  :-\
« Poslední změna: Středa, 19/03/2008, 18:55 od Pigi »
Když jsem byl mladej tak jsem byl hrozně namyšlenej, ale teď  - teď už nemám  žádnou chybu !

Offline spatas

• YAMAHA FZ6
  • Global Moderator
  • Odborník
« Odpověď #9 kdy: Čtvrtek, 20/03/2008, 10:07 »
Co budes delat stou starou volnobezkou?Myslim si ze drtka by o ni mel zajem...
Lepší je ztratit sekundu v životě, než- li život v sekundě!!!

Offline Pigi

• Starší člen
  • Yamaha TDM 900 ABS
« Odpověď #10 kdy: Čtvrtek, 20/03/2008, 10:18 »
Já jsem prolejzal net a někde jsem viděl že dělaj repase tak ho skusim prolíst znovu jestli to ještě najdu a kdyby to bylo rozumný tak si jí nechám zrepasovat

Hurikan

• Host
« Odpověď #11 kdy: Pátek, 21/03/2008, 12:16 »
kolik by si chtel za tu tvoji puvodni ridici jednotku...... mozna bych mel zajem.. ja tu moji mam sice funkcni ale uplne vykuchanou.. a "odborne"opravenou....

Offline Pigi

• Starší člen
  • Yamaha TDM 900 ABS
« Odpověď #12 kdy: Sobota, 22/03/2008, 16:56 »
Nová od Ignitechu stojí 3500,tak 1500 by mohla bejt rozumná cena

Offline pigeon

• Sponzor CC 2013
  • Starší člen
« Odpověď #13 kdy: Sobota, 22/03/2008, 20:54 »
Pigi mohl bys mi ji prosímtě ještě tak týden rezervovat, aby nebyla pryč až zjistím, že moje je v riti :-)
Díky
Sorry Hurikáne :-)

Offline Pigi

• Starší člen
  • Yamaha TDM 900 ABS
« Odpověď #14 kdy: Sobota, 22/03/2008, 22:23 »
to pigeon : já se jí nesnažim za každou cenu zbavit ta nabídka byla určená tobě jako případná pomoc , ale jestli jí prodám nebo ne mě netrápí Ignitech to nemusí vyrábět donekonečna tak když mi zůstane nic se neděje,já ti klidně počkám a Hurikán to asi pochopí jemu to přece jen jezdí