Autor Téma: Pomoc jaka Baterie??  (Přečteno 4711 krát)

0 uživatelů a 2 Hostů prohlíží toto téma.

Offline Džony

• Sponzor CC 2013
  • Starší člen
  • Pohlaví: Mužské
Re: Pomoc jaka Baterie??
« Odpověď #15 kdy: Pátek, 16/05/2008, 08:47 »
Ahoj byl jsem na tom stejně. Měl jsem baterku z r 99 a už to blbě startovalo. Mám novou a je to stejný tak bude chyba někde jinde

Offline Pigi

• Starší člen
  • Yamaha TDM 900 ABS
« Odpověď #16 kdy: Sobota, 17/05/2008, 07:30 »
Já to vzal ze špatný strany blbě to startovalo,tak jsem koupil novou baterku,svíčku ,cdi,a vefinále to byla jak jinak než volnoběžka,ale stejně to startování jěště neni vono ted se snažim nastavit bohatost směsi ale asi to skončí u nějakýho odborníka  ;)
Když jsem byl mladej tak jsem byl hrozně namyšlenej, ale teď  - teď už nemám  žádnou chybu !

Jan

• Host
« Odpověď #17 kdy: Čtvrtek, 22/05/2008, 17:19 »
Jo, tak jsem dneska taky sehnal levnější - Varta, 12V, 12Ah, rozměry do Canyona, 749,- + 24 Kč elektrolit.

cau to je paradni cena a kde jsi ji koupil???
Dik moc

Offline jarda18t

• Starší člen
  • CC500
    • Jarda18t
« Odpověď #18 kdy: Čtvrtek, 22/05/2008, 21:53 »
Asi ti moc nepomohu, koupil jsem ji v Jincích, autopotřeby BoDaSy, takže pokud nejsi od Příbrami nebo Hořovic, je ti to na prd... Původně mi říkali asi 1200, tak jsem jí chtěl koupit jinde, jenže jednoho večera jsem nenastartoval, tak jsem tam zajel, a zrovna ten den tam byl dealer Varty a tu baterku (12Ah) měli asi v akci, tak jednu vzali za tuhle cenu - měl jsem asi štěstí...
Nejsem motorkář, jezdím jen pro zábavu... ;-) Nyní Yamaha XT660X.

Offline Marianos

• Pokročilý
  • **
« Odpověď #19 kdy: Neděle, 25/05/2008, 12:10 »
Taky jsem si nebyl jistý jakou tam dát baterku, měl jsem tam Vartu japonské označení YTX14-BS : objednal jsem si tuto : YUASA moto YTX14-BS 12V 12Ah cena : 1659,-kč včetně poštu atd. hotová cena a druhý den byla doma !!!
Myslím si ,že je lepší než Varta, neboť má údajně startovací proud vyšší 2 násobně : 200A oproti Vartě, která má 100A.
Jak už zde někdo psal u jednoválce je to výhoda !!!  ::)

Motobaterie YUASA YTX14-BS
« Poslední změna: Neděle, 25/05/2008, 12:22 od sejrac »
Canyon 500 r.99 18.000 km

Offline Pigi

• Starší člen
  • Yamaha TDM 900 ABS
« Odpověď #20 kdy: Pondělí, 26/05/2008, 00:44 »
Já jsem šel jěště o kousek dál a koupil si yuasa ytx20ch-bs startovací proud 270 http://www.battery.cz/motobaterie-yuasa-ytx20ch-bs-v1376 do motorky se vejde akorát a točí s tim hezky,když jsem jí kupoval tak prodejce se ptal jestli to mám do 4kolky tak jí asi hlavně berou oni,ale jak tu bylo mockrát psáno s tim motorem u canyona je potřeba zatočit  :)
Když jsem byl mladej tak jsem byl hrozně namyšlenej, ale teď  - teď už nemám  žádnou chybu !

Offline godzi

• I like Japanland
  • Odborník
    • www.woloupejsiho.nz
« Odpověď #21 kdy: Pondělí, 26/05/2008, 12:10 »
Chlapi, jenom taková poznámka k těm startovacím proudům. Japončíci mají slabší normy. Takže jestli ti třeba oni uváděj startovací proud 200 A tak  to díky tomu u Varty může klidně být i 100 A. Jednou mi to řikal chlap, co od něj baterky kupuju do všech možnejch strojů co v práci mám. Já osobně mu věřim, jelikož když jsem si jednou, tušim že mašiny koupil japonskou Yasuu tak ačkoli měla vyšší startovací proud točila stejně, ne-li hůř než Varta.
Hayabusa 1,3 MPi

Offline Pigi

• Starší člen
  • Yamaha TDM 900 ABS
« Odpověď #22 kdy: Pondělí, 26/05/2008, 17:46 »
no nevim měli by to bejt měřitelný hodnoty ale dneska je v rámci reklami možný všechno nejsem elektrikář a tak mi stačí že to staruje  :D

Offline godzi

• I like Japanland
  • Odborník
    • www.woloupejsiho.nz
« Odpověď #23 kdy: Pondělí, 26/05/2008, 20:03 »
a wowowowowowow tooooom to jeeeee....
Hayabusa 1,3 MPi