Autor Téma: Zapojenie CDI  (Přečteno 2583 krát)

0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.

Offline marech

• Nováček
  • *
Zapojenie CDI
« kdy: Úterý, 03/06/2008, 11:16 »
Zdravím.. Mám problém, ktorý som blizsie popísal v téme "canyon 500 nejde jiskra", kde si nie som istý zapojením CDI -cka, kedze podla navodu z ignichtecu mi nesedia ani farby kablikov. Problem je ze pri povodnom, ale aj bohuzial pri novom CDI mi dava privod od CDI do Indukcnej cievky kostru, resp - . Cievka bola preskusana a mala by byt ok. Moze to byt chyba alternatora, resp. spinaca v nom? Nechce sa mi ho zatial bezdovodne rozoberat, nemam s tym skusenosti.

Offline Pigi

• Starší člen
  • Pohlaví: Mužské
  • Yamaha TDM 900 ABS
Re: Zapojenie CDI
« Odpověď #1 kdy: Úterý, 03/06/2008, 19:28 »
pokud ti nesedí barvi tak by bylo asi lepší zavolat do Ignichtecu aby jsi to cdi neodpálil jsou tam docela vstřícný
Když jsem byl mladej tak jsem byl hrozně namyšlenej, ale teď  - teď už nemám  žádnou chybu !

Offline roebuck

• Starší člen
    • http://www.roebuck.wz.cz
« Odpověď #2 kdy: Středa, 04/06/2008, 07:29 »
Mám taky CDI od Ignitechu. Zkusím to zkouknout a udělat Ti fotku. Ale jestli budu mít stejmě barevný drátky, to nevím (r.v. 1998). Zapojení u Canyona jde taky najít na stránce Ignitechu, nebo jsem ho dal asi i sem www.roebuck.wz.cz/cdi.htm  (doufám, že jsem tu adresu trefil.

Offline roebuck

• Starší člen
    • http://www.roebuck.wz.cz
« Odpověď #3 kdy: Středa, 04/06/2008, 07:32 »
Tak netrefil, má to být www.roebuck.wz.cz/cdi-zapalovani.htm - když tak prostě opiš tu první část a hledej.

Offline Radim-CC

• Starší člen
« Odpověď #4 kdy: Středa, 04/06/2008, 11:36 »
zavez to do servisu, dej  jim pulitra a oni to přeměří a zrovna ti to i zapojí... jenom musíš trefit dobu, kdy nebudou mít práci a máš to za dobré slovo
Jezdím si jen tak pro radost.... tak mě vy ostatní řidiči neštvěte!!!

Offline marech

• Nováček
  • *
« Odpověď #5 kdy: Středa, 04/06/2008, 17:23 »
Dakujem vam za rady. Uz som napisal do Ignitechu, tak snad ma toto zachrani. Ked nie, tak motorku "zbalim do vreca" a hodim nejakemu elektrikarovi  :)  Autorizovany servis pre Cagivy na Slovensku asi ani nieje  ???

Offline Pigi

• Starší člen
  • Yamaha TDM 900 ABS
« Odpověď #6 kdy: Středa, 04/06/2008, 17:57 »
Mě to celí proměřili a nechtěli zato nic  ;)
Když jsem byl mladej tak jsem byl hrozně namyšlenej, ale teď  - teď už nemám  žádnou chybu !

Offline marech

• Nováček
  • *
« Odpověď #7 kdy: Pondělí, 09/06/2008, 09:32 »
Nazdar. Tak motorka po vikende uz startuje, vdaka pomoci od ignitechu s ktorymi som si trosku dopisoval. Len pre zaujimavost, ta kostra na inducku od riadiacej (ja sice neviem preco :) ) ale ma tam byt, cize som to vsetko zapojil a funguje...  :)

Offline Pigi

• Starší člen
  • Yamaha TDM 900 ABS
« Odpověď #8 kdy: Pondělí, 09/06/2008, 19:40 »
tak to blahopřeju jen se potvrdilo že Ignitech je solidní firma  :)