Autor Téma: Kufry  (Přečteno 5547 krát)

0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.

Guest

• Host
Kufry
« kdy: Středa, 07/04/2004, 11:50 »
Ahoj,

docela dost by se m? hodily bo?ní kufry, respektive nosi?e. Byla by n?jaká rada? T?eba jestli je koupi n?kde n?jakej originál, nebo kam uchytit vlastní výrobu aby to tam dr?elo dál ne? za m?sto... :-)

Díky...

Offline roebuck

• Starší člen
    • http://www.roebuck.wz.cz
Kufry
« Odpověď #1 kdy: Středa, 07/04/2004, 12:30 »
Myslím to tady u? bylo   http://gesto.servery.cz/shop/php/main.php3?  a je?t? cosi.

Offline roebuck

• Starší člen
    • http://www.roebuck.wz.cz
Kufry
« Odpověď #2 kdy: Středa, 07/04/2004, 12:37 »
Tak jinak, hledej to p?es www.motosp.cz a zadej kufry bra?ny a pak trubkové nosi?e bo?ních kufr? - je to na GIVI. Ta adresa p?edtím je hodn? dlouhá a neumím ji tam zadat, ale takto se tam taky dostane?.

Offline godzi

• I like Japanland
  • Odborník
  • Pohlaví: Mužské
    • www.woloupejsiho.nz
Kufry
« Odpověď #3 kdy: Středa, 07/04/2004, 12:40 »
To: pepi?ek
Hele Josef!!! Ja mam original Givi kufry(bo?ni 2x 60l) i s dr?akama. Ten dr?ak je z ocelovejch trubek a je uchycenej na stupa?ce spolujezdce a dr?aku tlumice vyfuku. Samoz?ejm? po bobou stranách. Originál m? stál asi 3 nebo 3,5 papouchu. Je to docela palka, ale zase je jistota, ?e ti to vydr?i fakt o hodn?  dál, n?? za to tvy m?sto.
Hayabusa 1,3 MPi

Offline godzi

• I like Japanland
  • Odborník
    • www.woloupejsiho.nz
Kufry
« Odpověď #4 kdy: Středa, 07/04/2004, 12:43 »
to jsem je?t? ja.

Myslim, ?e tyhle ty dr?aky zrovna mam.(teda jak jsouna motosp) cenaa se moc nezm?nila. U? je mam 2 roky a furt dr?ej, sice n?jak moc nevipadaj,ale u?el pln?j na 150 procent.
Hayabusa 1,3 MPi

Guest

• Host
Kufry
« Odpověď #5 kdy: Sobota, 10/04/2004, 07:18 »
Ahoj, m??ete mi please napsat jaký ty bo?ní nosi?e to jsou? Já nevím jestli je zru?ili nebo co, p ?ípadn? jestli si upravujetete n?jaký jiný, ale v moto SP mi ?ekli totok:

na Cagivu Canyon 500 (600) výrobce nabízí pouze specifický nosi? horního kufru SR 59 za cenu 2.500,- K?. Nosi? obsahuje plotnu, která je uzp?sobena pro kufry ?ady Monokey (viz p?ilo?ený ceník nebo www.motosp.cz), tedy E 360 (40 litr?), V 46 (46 l., na 2 p?ilby) nebo E 52 Maxia (52 l., na 2 p?ilby).

Z d?vodu subtilní konstrukce sedlové ?ásti motocyklu výrobce z d?vodu p?etí?ení nedodává dr?ák bo?ních kufr?. N?kte?í zákazníci si nosi?e vyrobili sami s tím, ?e jsme jim dodali úchytné body E 115F1 a bo?ní kufry E 21 Cruiser (4.250,- K? za 1 pár).

======== Dík, Pepi?ek ;(

Offline godzi

• I like Japanland
  • Odborník
    • www.woloupejsiho.nz
Kufry
« Odpověď #6 kdy: Neděle, 11/04/2004, 07:20 »
Blbost!!!!
Na motospo.cz maj takovy trubkovy. Hele mrkni na www.motorkari.cz Ja tam jsem zaregistrovanej v sekci CAGIVA->Canyon 500>Jan Godzi Hovorka(a? na posl. stran? 20). Mrkni na n?. Sehnal jsem je u dealera Cagivy. Tyhle nosi?e nemaj s horní plotnou nic spole?ního, tak?e nevim jak to s nima myslely, proto?e jsou uchyceny na stupa?ce a dr?áku tlumi?e výfuku pod sedlem a to se mi zdá hodn? masivní. I kdy? je narvu upln? totáln?, tak se dr?ák ani nehne. Jsou fakt pevny(uchyty). Jinak mam typ E 52 MAXIA.
Jinak hezky velikonoce a bacha na akci KRY?OT!!!
Hayabusa 1,3 MPi

Guest

• Host
Kufry
« Odpověď #7 kdy: Neděle, 11/04/2004, 18:52 »
godzi
No já si taky myslím ?e blbost, kdy? jsem to vid?l... To co je na Tvý fotce je p?esn? to co bych si p?edstavoval. To ?e do toho pletly plotnu taky nevím pro?... Mohli bysme spolu o tom více pokecat? Je na m? kontakt ICQ 56583869, mail josef@nc.cz

Díky, Josef

Offline godzi

• I like Japanland
  • Odborník
    • www.woloupejsiho.nz
Kufry
« Odpověď #8 kdy: Pondělí, 12/04/2004, 19:44 »
TO Pepi?ek
Pokecat mu?eme, ale bu? p?es tohle motoforum, nebo p?es e-mail(mmmmmmmm@atlas.cz),nebo p?es mobil formou sms nebo telefonicky 777725304. ICQ nemam. Jen tak mimochodem odkud jsi???
Hayabusa 1,3 MPi

Guest

• Host
Kufry
« Odpověď #9 kdy: Úterý, 13/04/2004, 15:31 »
To Godzi:

Ahoj,

no mo?ná dost zdaleka, z Chomutova, severní ?echy, Ústeckej kraj... K tomu pokecání - móóóc by m? zajímalo kde jsi bo?ní nosi?e koupil (kontakt na prodejce?), jestli je to jen koupený nebo jestli si je upravoval a tak podobn?. Podle fotek na motorká?ích to vypadá moc hezky.

Taky jestli u? má? zku?enosti jak se nalo?enej Canyonek chová s kuframa v jednom, ve dvou... Má vyzkou?eno jen s vcelikým zadním kufrem a tam nevidím problém, jen se ob?as kufr "ozve" kdy? je fakt hodn? t??kej a hodn? naklopím zatá?ku.

Zatím moc díky,

Josef

Offline godzi

• I like Japanland
  • Odborník
    • www.woloupejsiho.nz
Kufry
« Odpověď #10 kdy: Středa, 14/04/2004, 11:56 »
Já jsem z Vých. ?ech okres Hradec Králové.
K t?m kufrum asi takto: Koupil jsem je u svýho mate?skyho servisu ne jestli chce dealera. Staly asi 3500kc, jsou uchyceny za drzak stupacek a tlumice vyfuku. Pasujou na n? gufry GIVI MAXIA 52L. Kdy? je na to nasadi?, tak to vypada jako opravdovej cestak. Na chovani moc velkej vliv nemaj, jen si musis dat pozor v zatackach na setrva?nost a taky ve m?st? p?i proplitani se mezi autama, je to docela ?i?ka, jeden kufr je asi 30 cm ?irokej plus n?jaka nezera mezi dr?akem a samotnou motorkou.
Jest? se ti podivam na n?jakej odkaz, proto?e to ma? ke m? docela z ruky.
Jinak diky o chvalu :-)))))) D?la mi to dob?e!!!!!
Hayabusa 1,3 MPi

Offline godzi

• I like Japanland
  • Odborník
    • www.woloupejsiho.nz
Kufry
« Odpověď #11 kdy: Středa, 14/04/2004, 12:00 »
Zkus www.motosp.cz
Nebo zeptej u svyho prodejce, ten by ti m?l poradit.
Hayabusa 1,3 MPi

Guest

• Host
Kufry
« Odpověď #12 kdy: Středa, 14/04/2004, 12:32 »
Zkus www.motosp.cz
Nebo zeptej u svyho prodejce, ten by ti m?l poradit.

No v tom je prave ten problém... Já byl i v Moto SP (v Praze tedy, jsou odjinud ale v Praze je prodejna) a tvrdí m i, jak u? sem sem hodil vý?, ?e to neexistuje... No zkusím to je?t? a t?eba jinde. Ale kdyby byl n?jakej kontakt na Tvýho prodejce (??), nechal bych si je i poslat, do léta by to n?co cht?lo...

Guest

• Host
Kufry
« Odpověď #13 kdy: Středa, 14/04/2004, 12:39 »
To Godzi:

Je?t? m? napadlo, kdybys byl ochotnej, poslal bys mi blizsi fotku nosicu namontovaných na Canyonku a jestli má? je?t? n?kde napsanej typ toho nosi?e... D?kuju.

Offline godzi

• I like Japanland
  • Odborník
    • www.woloupejsiho.nz
Kufry
« Odpověď #14 kdy: Středa, 14/04/2004, 14:22 »
Fotku ti po?lu, ale bude to a? v patek-nejd?iv. Jsem ve ?koole a digital mam doma. Ja se ti tam pozetptam. Je v tom ale jeden ha?ek!Voni vocasove u? Cagivy neprodavaj, p?e?ly na aprilie a jamahu. Ale zkusim je n?jak ukecat. Ty ma? p?tistovku nebo 600???
Hayabusa 1,3 MPi