kluci, Deauville se mi taky líbil, integrované kufry, kardan, žádný mastný ráfky od ?et?zu, posez jak za stolem a tak dále. Nicmén?, motorka je vždy tak trochu o emocích, a ty se u m? v souvislosti s touhle motorkou tak n?jak nedostavovaly. P?edstavoval jsem si na n?m spíš n?jakého Hanze Joachime Krammera ze Studgartu, dva roky p?ed d?chodem, který jede se svojí Gertou na dovolenou do kempu za Mnichovem kde se obklopí trpaslíkama a bude popíjet s jiným Hansem šnaps a debatovat o "biznisu". Jestli víte co mám tímhle p?irovnáním na mysli. Já když motorka, tak musí být cítit alespo? trochu dálkou, cestováním, dobrodružstvím, tak trochu si ji musím p?edstavit v Dakarských dunách nebo na Transsibi?ský magistrále. BMW GS650 v provedení Dakar - super- tam to všechno je (ale z jednoválce na jednoválec??). V-Strom?? O tom tu už byla ?e?. Stále mi p?ipadá jako hybrid mezi ces?ákem, sport ces?ákem a rádoby endurem. Když jsem vylou?il tla?ný remorkery typu Varadera, Afrika, Capponord a podobn?, a? jsem se na to díval jak díval. Vyšel mi z toho Alpík. Zatím m?žu ?íct, že jsem se nezklamal. Kdybych byl ale mladší, uvažoval bych jako Sejrá? o Multiestrád?. B?e?a