Autor Téma: Tuhá spojka  (Přečteno 4979 krát)

0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.

Offline Pastell

• Starší člen
  • Pohlaví: Mužské
  • Ducati S2R 1000
Tuhá spojka
« Odpověď #15 kdy: Úterý, 11/10/2005, 15:37 »
Jasne no mužeš mu napsat zprávu p?es "soukromé zprávy"
ho visto,ho preso,comperare ... per amore ...Ducati

Guest

• Host
Tuhá spojka
« Odpověď #16 kdy: Čtvrtek, 20/10/2005, 08:21 »
Reaguji na Tv?j problém,lanko se mi p?idíralo taky,podle fotky máš model Lucky,já mám Jurský park, takže máš asi stejný ro?ník...vyhodil jsem p?vodní lanko(m?j názor-poslední kovové koleno p?ed ovládáním na spojce má dost idiotský úhel,takže ?asem se tam asi sbírá na problém,ale zato to vypadalo dost bojovn?).Nacpal jsem tam lanko z Kawy(stará Z n?kde z roku 84),ale bylo nové,samoz?ejm?.Trochu jsem upravil úhly, a? to není do vinglu,ale p?ím?jším sm?rem.Zatím to funguje(1/2roku).

Offline Pastell

• Starší člen
  • Pohlaví: Mužské
  • Ducati S2R 1000
Tuhá spojka
« Odpověď #17 kdy: Čtvrtek, 20/10/2005, 13:53 »
Citace: Pe?a
Reaguji na Tv?j problém,lanko se mi p?idíralo taky,podle fotky máš model Lucky,já mám Jurský park, takže máš asi stejný ro?ník...vyhodil jsem p?vodní lanko(m?j názor-poslední kovové koleno p?ed ovládáním na spojce má dost idiotský úhel,takže ?asem se tam asi sbírá na problém,ale zato to vypadalo dost bojovn?).Nacpal jsem tam lanko z Kawy(stará Z n?kde z roku 84),ale bylo nové,samoz?ejm?.Trochu jsem upravil úhly, a? to není do vinglu,ale p?ím?jším sm?rem.Zatím to funguje(1/2roku).
Ahoj a ta kawa má to lanko ten?í,hrubší nebo Pevn?jší? Já tam tet mám lanko z 350 jawa,ale z obou stran zakon?ené šroubovým vále?kem,protože ten p?vodní se vyrval.
ho visto,ho preso,comperare ... per amore ...Ducati

Offline Choze

• Aktivní člen
Tuhá spojka
« Odpověď #18 kdy: Sobota, 22/10/2005, 21:18 »
Jo mám to samé jako ty Pastell, lanko z Jawy. A to mi sk?ípe, ale jak kdy.
Yamaha FZ6S-S2 2007  45 200km (Canyon 500 '99 44 400km prodáno duben 2007)