Autor Téma: Zapalovací sví?ka  (Přečteno 5059 krát)

0 uživatelů a 2 Hostů prohlíží toto téma.

Offline Bergr

• Starší člen
Zapalovací sví?ka
« Odpověď #15 kdy: Sobota, 20/05/2006, 14:47 »
Mám canyon 600 r.v. 96 a startét p?vodní, bez oprav, jen jsem vym?nil uhlíky, což se ob?as musí, i kdyby byl startét ten nejlepší na sv?t? a to ten m?j dostal kolikrát kou?, že se z n?j kou?ilo, byli doby kdy necht?l nasko?it a p?es start boostr dostal srde?ní masáž  :D
Suzuki V Strom DL 1000

Offline rimmer

• Člen CC
  • Starší člen
  • Pohlaví: Mužské
Zapalovací sví?ka
« Odpověď #16 kdy: Neděle, 21/05/2006, 19:42 »
Tak to m? zatím taky slouží jak má, motor nato?í vždy napoprve. Na jedno oto?ení. Ted tam mám kone?ne sví?ku co tam má být, takže to jde fakt super.Dnes jsem jel z chaty s mladou dohromady 130kg a jede to fakt parádn? i do K?ivoklátskejch kopc?.
Edit: Po neúspěšných studiích na VŠ sem si hned po nastoupení do práce koupil Suzuki Freewind 650 (vypadá jako Canyon).
Zavítal jsem sem, protože až začnu přemýšlet o něčem jiném, budu koukat hlavně po Gran Canyonu. Ducati Desmo má prostě charisma.

Jouzef

• Host
Zapalovací sví?ka
« Odpověď #17 kdy: Pondělí, 22/05/2006, 13:13 »
u me taky vpohode a to start i 20 krat denne.. ( popojizdeni po vesnici!) jinak mam 500.. prave kdyz sem si kupoval kanoura tak mi to rikal ten prodavac ze od te doby co uz davaji 500 tak to je vpohode tak uvidime! :-)

Guest

• Host
Zapalovací sví?ka
« Odpověď #18 kdy: Pondělí, 22/05/2006, 17:34 »
To je v po?ádku, nic zvláštního to není, Cagiva z d?vodu utajení proti imperialistickým zv?d?m dodala orig pr?m?r sví?ky pouze Championu.Ti jediní mají údaj správn?, NGK, Denso a pod.mají údaj chybn?, to proto, aby se u Championu mohli pošklebovat(rozum?j, Cagiva má s Championem smlouvu an dodávky zapalovacích sví?ek,cheche).
Sví?ku máš OK, není drahá ani u NGK, spíš Š?upej okolo syti?e.

Pe?a

Citace: rimmer
?au,tak jsem vyndal sví?ku z mého Rivera 500ccm,r.v 2003. Byla tam p?vodní, NGK BCP7ET (t?í hrotová) m?la najeto necelých 9000km. Byla suchá,?erná.Asi jsem jí pomohl,jak sem jezdil na podzim dost dlouho se syti?em. Takže jsem schán?l novou. Podle katalogu mi našli v obchod? DENSO xxxx, objednali,p?išla,ale m?la závit M12 a ne M14,kterej mám já v hlav?. Bylo mi ?e?eno,že to je strašn? divný,že se do motorek dávaji s pr?m?rem 12mm. Nakonec mi tedy sehnali podle tý mojí nejakou DENSO s pr?m?rem 14. Stála ne?ekan? jenom 94 korun.Cht?l jsem n?jakou po?ádnou,ale prost? taková na muj pr?m?r prej neni. Ale je v pohod?,dal sem jí tam,tuknul na startér a okamžit? motor nasko?il,ikdyž stojí od listopadu v 18 stupních doma v chodb?. Ta co tam byla už asi špatn? pálila,ted z výfuku nebyli v?bec cítít spaliny,ikdyž jsem to startoval doma. :-)
Ale zajímá m? tedy,jestli mam na motoru hlavu z 600ccm nebo strhnul n?kdo p?edemnou závit a vy?íz v?tší

Guest

• Host
Zapalovací sví?ka
« Odpověď #19 kdy: Pondělí, 22/05/2006, 17:38 »
Ahoj,

Starter je d?sledek, vina je Noriaki Kokusan, chyb?jící mechanický dekompresor a karburátor u 600.

Pe?a

Citace: ice.p
ty jdou do háje i u 500... není to vodot?sné a tla?í se tam ?asem olej... mylím, že to bylo odstran?ný od model? 00, ale m? taky odešel p?i 19t a když mi ho elektriká? dával dokupy, tak zjistil, že už do n?ho n?kdo zasahoval, tak byl problém asi už i d?ív... Je to jedno z bolavých míst Canyon?....

Offline rimmer

• Člen CC
  • Starší člen
Zapalovací sví?ka
« Odpověď #20 kdy: Pondělí, 22/05/2006, 19:23 »
Citace: Pe?a
Ahoj,

Starter je d?sledek, vina je Noriaki Kokusan, chyb?jící mechanický dekompresor a karburátor u 600.

Pe?a

Citace: ice.p
ty jdou do háje i u 500... není to vodot?sné a tla?í se tam ?asem olej... mylím, že to bylo odstran?ný od model? 00, ale m? taky odešel p?i 19t a když mi ho elektriká? dával dokupy, tak zjistil, že už do n?ho n?kdo zasahoval, tak byl problém asi už i d?ív... Je to jedno z bolavých míst Canyon?....
Hale mam karbec Mikumi SE BST 40-217 jakej máte vy na p?tikilech?
Edit: Po neúspěšných studiích na VŠ sem si hned po nastoupení do práce koupil Suzuki Freewind 650 (vypadá jako Canyon).
Zavítal jsem sem, protože až začnu přemýšlet o něčem jiném, budu koukat hlavně po Gran Canyonu. Ducati Desmo má prostě charisma.

Jouzef

• Host
Zapalovací sví?ka
« Odpověď #21 kdy: Pondělí, 22/05/2006, 21:46 »
jo to uz se me moc ptas! :-D

Offline rimmer

• Člen CC
  • Starší člen
Zapalovací sví?ka
« Odpověď #22 kdy: Pondělí, 22/05/2006, 22:26 »
To jsem holt já :D