Autor Téma: mam problem  (Přečteno 2672 krát)

0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.

Offline spatas

• YAMAHA FZ6
  • Global Moderator
  • Odborník
  • Pohlaví: Mužské
mam problem
« kdy: Úterý, 09/09/2003, 15:47 »
muj canyon zere kolem 9 litru na 100 km.praska pravuidelne zadni koncove svetlo a neustale mam volny retez co stim???moc diky tel 607993949.p.spatenka@post.cz-specha diky!
Lepší je ztratit sekundu v životě, než- li život v sekundě!!!

Offline roebuck

• Starší člen
    • http://www.roebuck.wz.cz
mam problem
« Odpověď #1 kdy: Středa, 10/09/2003, 07:35 »
Vytáhni vzduchovej filtr a proje? ho vysava?em. Zkus se p?emoct a jezdi jednu nádr? do 110 kmh a cestu ne mén? ne? 40 km. Ujisti se, ?e nejede? na syti? - to ?e syti? správn? funguje pozná? podle toho, ?e kdy? jej vypne?, m?ly by otá?ky volnob?hu spadnout o cca 1000 ot - z 2,5 na 1,5 tis. Taky zkus brát benzin u stejného stojanu ze stejné strany. Beru-li benzín zleva, dostanu do nádr?e o cca 1,5 L víc a opticky to zvy?uje spot?ebu.
Volný ?et?z je OK - je to enduro a to musí mít volný ?et?z. Ud?lej pokus - pokud má? stojan pod zadní kolo tak na n?j má?u ho?, sedni na ni a a» Ti n?kdo zkusí jak má? volný ?et?z - on by toti? m?l být napnutý a? p?i max.zatí?ení - jinak díky vysokým zdvih?m pérování hrozí p?etr?ení.
S tím sv?tlem nevím.

Offline spatas

• YAMAHA FZ6
  • Global Moderator
  • Odborník
mam problem
« Odpověď #2 kdy: Čtvrtek, 11/09/2003, 14:10 »
mockrat ti dekuju.ten filtr vycistim a o vikendu se pokusim jezdit kolem 110km/h.dikas

Kam

• Host
mam problem
« Odpověď #3 kdy: Neděle, 21/09/2003, 14:19 »
spatas: Vá?ím 100kg, dost za to tahám a jezdím za cca 6,5l. Na roebuckovu spot?ebu se v ?ivot? nedostanu :-( , ale 9 l je moc... Známýmu Canyon taky ?ere k 7mi litr?m. Mám zaru?en? 500ccm, r.v. 2000.

Offline roebuck

• Starší člen
mam problem
« Odpověď #4 kdy: Pondělí, 22/09/2003, 12:24 »
Zdarec Kam.
Je radost T? tady zas jednou vid?t. Te? mi nedávno vylítla spot?eba na 5,5 , tak?e jsem vy?istil filtr a ujel cca 293 km (v ned?li) - vesm?s  po dálnici. Znovu tankovat budu asi a? v sobotu - dám v?d?t, jak to s tím ?ist?ním filtru dopadlo.

Offline spatas

• YAMAHA FZ6
  • Global Moderator
  • Odborník
mam problem
« Odpověď #5 kdy: Pondělí, 22/09/2003, 13:19 »
chlapi vcera jsem to polozil odsral to pravej bok nejvice zadni plast s napisem canyon nevite kde zakolik ho maj?taky hledem nekoho kdo je levnej a umi dobre svaret plasty kitovat a lakovat.

Offline roebuck

• Starší člen
mam problem
« Odpověď #6 kdy: Pondělí, 22/09/2003, 14:26 »
Kupovat novej je dost drahá zále?itost. V ka?dým trochu lep?ím servisu maj n?koho, kdo plasty sva?í a p?elakuje a to v?etn? nálepek (na ty se v?t?inou ?eká nejdýl). M? stálo va?ení, p?est?íkání plast? cca 2500,- a dali si fakt zále?et. Mám takovej pocit, ?e novej plast by T? vy?el k 5 tis. Zkus si pro srandu zavolat do Moto-Robert - Brandýsek, tam Ti cenu ?eknou. Tel najde? na www.cagiva.cz odkaz deale?i. Nálepky pak na www.svida.cz .