Autor Téma: Nechce chytnout.  (Přečteno 2758 krát)

0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.

Kadeci

• Host
Nechce chytnout.
« kdy: Čtvrtek, 11/09/2003, 07:06 »
Mam problem, pokazdy kdyz chci treba po 5 dnech se projet, tak mam hrozny problem aby mi maja chytla, proste mi pride jak kdyby nemela benzit, proste chytne a chcipne, pres sitic nechce chytnout skoro nikdy.. nevite cim by to mohlo byt.. musim skusit treba 4 krat startovat nez se to podari, kdyz uz je tepla tak chyta na 2 otoceni starteru.

Guest

• Host
Nechce chytnout.
« Odpověď #1 kdy: Čtvrtek, 11/09/2003, 11:11 »
Zdravim t? pane,
kdy? to klí?kem zapne?, tak to nech tak p?l minuty zapnutý a pak to nastartuj .Oto?ením klí?ku se otev?ou kohouty a chvilku trvá ne? se natáhne benzín.Já se syti?em startuju tak, ?e syti? zapínám v pr?b?hu, nebo po první otá?ce startéru a zatim sem s chytnutím nem?l problém.
Za tepla m? ch?apne taky na druhý oto?ení.

Snad sem ti pomoh

Kadeci

• Host
Nechce chytnout.
« Odpověď #2 kdy: Čtvrtek, 11/09/2003, 14:19 »
Dik moc vyskousim to urcite..

Guest

• Host
Nechce chytnout.
« Odpověď #3 kdy: Středa, 17/09/2003, 16:11 »
M? se osv?d?ilo taky oto?it klí?ek a pak teprve nasadit p?ilbu a rukavice a pak a? startovat. Startuju se zmá?knutou spojkou a kdy? je teplo tak jen na p?l syti?e. Kdy? syti? p?itáhne? k sob? a opatrn? ho bude? vracet, zjistí?, ?e zhruba v p?lce je aretace, na tu to startuje taky p?kn?.

Offline sejrac

• EXVL 23.1
  • Administrator
  • Odborník
  • Pohlaví: Mužské
    • http://www.sejrac.com
Nechce chytnout.
« Odpověď #4 kdy: Středa, 17/09/2003, 22:21 »
Ja mam taky obcaa problemy se startovanim.Vyzkousim vase rady.
Uvidime.
Diky.
S11 >> J550 >>  S51E >> CC 600 >> MTS 620 D >> SF 848 >>DMhc 659  <<

Guest

• Host
Nechce chytnout.
« Odpověď #5 kdy: Čtvrtek, 25/09/2003, 20:50 »
Já kdy? sem m?l kdysi dávno starou ?kodofku ?. 100, tak sem startoval taky tak, ?e kdy? byla studená tak hned po startu chcípla, pak e?t? asi 10x a pak kone?ne jela (jestli se to tak dá nazvat), no a bylo to tím, ?e to byl starej krám a nem?l u? ?ádnou kopresi a p?i studeným startu m?la moc chudou sm?s, ale nechci stra?it :). Je mi ale divný to ?e nestartuje se syti?em za studena, takhle to vypadá jako by byl ten syti? nahovno, co? asi není :)

Offline spatas

• YAMAHA FZ6
  • Global Moderator
  • Odborník
  • Pohlaví: Mužské
Nechce chytnout.
« Odpověď #6 kdy: Pondělí, 29/09/2003, 13:33 »
zastudena jedine se siticem a zatepla to chce s trochou plynu
Lepší je ztratit sekundu v životě, než- li život v sekundě!!!