Autor Téma: Cagivy Canyon v Ostrav?  (Přečteno 8699 krát)

0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.

Offline godzi

• I like Japanland
  • Odborník
  • Pohlaví: Mužské
    • www.woloupejsiho.nz
Cagivy Canyon v Ostrav?
« Odpověď #15 kdy: Sobota, 25/03/2006, 09:22 »
hele, nechci se n?jak vtírat nebo tak n?co, ale nešlo by ud?lat t?ch samolepek víc¨??? Myslím i s "normálním" logem cc. Myslim že by se pak náklady rozpo?etly. Mohlo by to vypadat docela hezky ne?
Hayabusa 1,3 MPi

Offline Mikusak

• Honda CBF 1000s
  • Aktivní člen
Cagivy Canyon v Ostrav?
« Odpověď #16 kdy: Sobota, 25/03/2006, 09:38 »
Nezdá se vám blbý d?lat si samolepky podle regionu? Jsme jeden klub a náše síla až dote? byla v tom, že jsme drželi pohromad? i bez stanov, na?ízení a regulí. Já osobn? jsem hrdý na to, že máme ?leny po celé republice a dokonce i v zahrani?í.  Pokud by se n?kdo pot?eboval separovat podle bydlišt?, m?že mít sv?j vlastní klub...
A všechno je jinak... Mik.

Offline godzi

• I like Japanland
  • Odborník
    • www.woloupejsiho.nz
Cagivy Canyon v Ostrav?
« Odpověď #17 kdy: Sobota, 25/03/2006, 10:06 »
Ale ty klubový samolepky by se mohli nechat ud?lat ne?

Je každýho v?c, co si kde zaloší nebo ud?lá. Práv? problém je v tom, že jsme rozlezlý po celý republice a nikdo se nikým po?ádn? nezná - až na pár vyjímek. Takže tohle regionální spol?ování bych vid?l tak, že se aspo? utuží kolektiv. Klubová akce je tak jednou za sezonu, což je  v rámci klubu dost málo, takže se jim nediv, že se cht?j dát do kupy. N?kdo to prost? bere o n?co vážn?jc no.
Hayabusa 1,3 MPi

Offline Mikusak

• Honda CBF 1000s
  • Aktivní člen
Cagivy Canyon v Ostrav?
« Odpověď #18 kdy: Sobota, 25/03/2006, 10:50 »
Do kupy ur?it?. Klubovky na 100%. Jen je mi divný pro? mít klubovku t?eba Cagiva club Praha. Asi si ud?láme vyh?ívaný hefty - club...  :lol:

Co na to náš p?šky chodící ?len?

Offline Oldin

• Sponzor CC 2013
  • Aktivní člen
  • změna je život :-) !
Cagivy Canyon v Ostrav?
« Odpověď #19 kdy: Sobota, 25/03/2006, 11:10 »
P?šky chodící ?len do toho nemá moc co mluvit, ale je fakt, že mi taky máme hradeckopardubickou skupinu + Mikušák, ale zas se vždy hlásíme k celému klubu.
Samolepky klidn?, ale m?lo by z ní vždy být jasné, že je to celorepublikový klub.
Je ale pravda, že Ostravská skupina se p?kn? rozr?stá (taky ?áste?n? díky m?), ale nemyslím si, že by se cht?li trhat.
OLDIN: CC 500, Suzuki DL-650 V-Strom/'07, Suzuki DL-1000 V-Strom/'07, BMW R 1200 RT/'07, BMW R 1200 RT-LC/'14, Honda 500CX Rebel/'17 a nově 2019: Honda NC 750X + Honda 250 CRF-L

Offline godzi

• I like Japanland
  • Odborník
    • www.woloupejsiho.nz
Cagivy Canyon v Ostrav?
« Odpověď #20 kdy: Sobota, 25/03/2006, 11:22 »
nemyslim si že se budou trhat. Ten vyh?ívaný hefty klub by nebyl špatnej :)
Hayabusa 1,3 MPi

Offline Mikusak

• Honda CBF 1000s
  • Aktivní člen
Cagivy Canyon v Ostrav?
« Odpověď #21 kdy: Sobota, 25/03/2006, 12:20 »
Oldine jsi jediný VIP - p?šky chodící ?len a jako takový máš práv? myslím právo vyjad?ovat se ke všemu...

Offline muscus

• Bandit 650 K8, Canyon 500 r.v. 00
  • Starší člen
Cagivy Canyon v Ostrav?
« Odpověď #22 kdy: Sobota, 25/03/2006, 17:07 »
Já se nechci trhat.Už jsem to tady psal,že tady kopem za jeden tým.Jsem pro si vytvo?it klubovou zna?ku na samolepce bez rozdílu regionu.Budu pracovat na návrhvu ,který Vám p?edložím k posouzení.Jelikož mé možnosti tak daleko nasahají,kdo má možnost nechat vyrobit a? se p?ihlásí.

Offline Pastell

• Starší člen
  • Ducati S2R 1000
Cagivy Canyon v Ostrav?
« Odpověď #23 kdy: Sobota, 25/03/2006, 17:13 »
Já jsem to nemyslel tak jak jste to pochopili! :(  Nechci v žádném p?ípad? klub trhat nebo rozd?lovat. Myslel jsem jenom,že by každý na svém v?rném o?i m?l takovou spz místa bydlišt?.Aby byl když budeme n?kde stát pohromad? vid?t rozsah klubu. proto jsem tam dal cagiva-club.com    Ale je to návrh a nemusí být p?ijat. :)
ho visto,ho preso,comperare ... per amore ...Ducati

Offline StanleyM

• Pokročilý
  • **
  • Intruder 1500
Cagivy Canyon v Ostrav?
« Odpověď #24 kdy: Sobota, 25/03/2006, 18:48 »
Hele kluci omlouvám se vám, že jsem tady vlítnul na fórum a upozornil na Ostravu. Jsem rád, že existuje cagiva club jako takový s celeorepublikovou p?sobností. Nerad bych m?nil zab?hlý v?ci a tvo?il n?jaké menší skupinky dle regionu. CC má sv?j ?ád a historii a je jenom fajn když n?kdo má chu? n?co ud?lat navíc pro ostatní. Jsou kluci co zorganizují sraz, ale ne všichni to dokážou. Najdou se takoví co umí jiný v?ci. Já jsem jen cht?l nabídnout možnosti, který mám a ned?lá mi problém se tomu v?novat. Na druhé stran? musím ?íci, že bych mohl nechat vyrobit jakoukoliv samolepku pro stroje Cagiva Clubu. Chcete-li vyhotovit n?jaký návrh na jednotný oficielní logo clubu a ur?it místo na moto kde je nejlepší ho umístit - sem s nápadama. Totéž platí nap?. o tri?kách, atd.
Red eagle 80

Ben

• Host
Cagivy Canyon v Ostrav?
« Odpověď #25 kdy: Sobota, 25/03/2006, 19:31 »
?au kluci,dneska jsem se kone?n? p?ihlásil,taky nejsem pro trhání klubu,jsem rad,že si mužu s Vámi psát,ale v?bec nikoho osobn? neznám a byl bych rád,kdybych se s n?kým potkal aspo? tady v okolí.Jsem za?ínající motorká?,m?l jsem doma akorát n?jaké ?ezety.Myslim si,

Ben

• Host
Cagivy Canyon v Ostrav?
« Odpověď #26 kdy: Sobota, 25/03/2006, 19:33 »
Myslím si,že by m?ly být ty tri?ka bez ozna?ení regionu,sta?ilo by tam jenom to logo klubu.To je jenom muj názor.

Offline Mikusak

• Honda CBF 1000s
  • Aktivní člen
Cagivy Canyon v Ostrav?
« Odpověď #27 kdy: Sobota, 25/03/2006, 19:59 »
Taková klubová tri?ka opravdu máme...

Offline StanleyM

• Pokročilý
  • **
  • Intruder 1500
Cagivy Canyon v Ostrav?
« Odpověď #28 kdy: Sobota, 25/03/2006, 22:04 »
?au Bene, kdy a kde zajdem na jedno pivko. Taky se ?adím k za?ínajícím motorká??m.
Red eagle 80

Offline sejrac

• EXVL 23.1
  • Administrator
  • Odborník
    • http://www.sejrac.com
Cagivy Canyon v Ostrav?
« Odpověď #29 kdy: Neděle, 26/03/2006, 13:09 »
Citace: muscus
Stanly,bacha na autorská práva. Je tam použito cagiva-club.com a to je Sejráce.Né ,že by se mi nelíbilo mít klubovou  zna?ku na samolepce,ale kopem tady za jednu zna?ku. A je jedno jestli jsem Franta z Horní nebo Tonda  z Dolní Lhoty.
Hehe, zadny logo neni moje. Tak to nereste. Ale nejake logo podle regionu se mi moc nezamlouva.
S11 >> J550 >>  S51E >> CC 600 >> MTS 620 D >> SF 848 >>DMhc 659  <<