Autor Téma: Cagivy Canyon v Ostrav?  (Přečteno 8701 krát)

0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.

Offline sejrac

• EXVL 23.1
  • Administrator
  • Odborník
  • Pohlaví: Mužské
    • http://www.sejrac.com
Cagivy Canyon v Ostrav?
« Odpověď #30 kdy: Neděle, 26/03/2006, 13:10 »
Citace: Ben
Myslím si,že by m?ly být ty tri?ka bez ozna?ení regionu,sta?ilo by tam jenom to logo klubu.To je jenom muj názor.
Spravny nazor, souhlasim. Problem je v tom, ze ofic logo klubu se zatim jeste nevyklubalo.
S11 >> J550 >>  S51E >> CC 600 >> MTS 620 D >> SF 848 >>DMhc 659  <<

Offline Ice

• Odborník
    • motogang
Cagivy Canyon v Ostrav?
« Odpověď #31 kdy: Pátek, 31/03/2006, 08:16 »
?est pánové, p?átelé a kamarádi... Jsem tu zase na skok, jen jsem prolistoval fórum a koukám, co se tu rozb?hlo za debatu ohledn? n?jakého trhání clubu a podobn?... Rád bych uvedl sv?j názor: Klubové tri?ka už máme a myslím, že to bude názor všech, že nadmíru povedená! Pokud vím, tak n?kdy touhle dobou by se m?li zase objednávat... A co se samolepek tý?e, tak jsem taky po?ítal s uvedením regionu, ale né tak, že bude mít každý region jinou samoleku, m?lo by to být jednotné, jako na tri?kách, ale v zápatí nobo podon? uvedený region... nemyslím, že bude špatné, když t?eba v ?echách uvidí p?ihlížející, že dorazila morava a naopak... i jako reklamní záležitost to m?že být pozitivn?jší... bude to image v?tšího klubu, když bude znát, že nejsme z jedné vesnice ale z celé naši mati?ky zem?.... Alespo? tak to vidím já... Ale samoz?ejm? se p?izp?sobím ostatním a technickým možnostem vzniku on?ch samolepek... :)
Suzuki Bandit 1250 SA r.v. 08, Jawa 350 r.v. 66, dříve Cagiva Canyon 500 r.v. 2000 (vzpomínám v dobrém)

Offline Mikusak

• Honda CBF 1000s
  • Aktivní člen
Cagivy Canyon v Ostrav?
« Odpověď #32 kdy: Sobota, 01/04/2006, 08:26 »
Citace: StanleyM
Hele kluci omlouvám se vám, že jsem tady vlítnul na fórum a upozornil na Ostravu. Jsem rád, že existuje cagiva club jako takový s celeorepublikovou p?sobností. Nerad bych m?nil zab?hlý v?ci a tvo?il n?jaké menší skupinky dle regionu. CC má sv?j ?ád a historii a je jenom fajn když n?kdo má chu? n?co ud?lat navíc pro ostatní. Jsou kluci co zorganizují sraz, ale ne všichni to dokážou. Najdou se takoví co umí jiný v?ci. Já jsem jen cht?l nabídnout možnosti, který mám a ned?lá mi problém se tomu v?novat. Na druhé stran? musím ?íci, že bych mohl nechat vyrobit jakoukoliv samolepku pro stroje Cagiva Clubu. Chcete-li vyhotovit n?jaký návrh na jednotný oficielní logo clubu a ur?it místo na moto kde je nejlepší ho umístit - sem s nápadama. Totéž platí nap?. o tri?kách, atd.
Tri?ka už máme a podle mýho názoru jsou špi?kový. Zrovna tak logo na nich je podle mne vychytaný a nepot?ebuje m?nit. Vypadá to dob?e a je tam i www adresa. Pokud se tý?e návrhu n?kterých ?len? na samolepky klubu z ozna?ením regionu, jsem proti. Já osobn? necítím pot?ebu zviditelnovat místo kde bydlím. Pokud n?kdo jiný to cítí jinak a tyto krajové samolepky si prosadí, je to každého v?c. Já osobn? si jí nehodlám nikam lepit. (Krom? oficiální klubové)
Vždy se mi líbilo, že to tady funguje i bez stanov, na základ? fandovství. Jsem fanatik do motorek, ale ne do Prahy, kde bydlím. Jak jsem psal, m?že to každý cítit jinak....
A všechno je jinak... Mik.

Offline spatas

• YAMAHA FZ6
  • Global Moderator
  • Odborník
Cagivy Canyon v Ostrav?
« Odpověď #33 kdy: Pondělí, 03/04/2006, 16:56 »
Jen tak mimochodem asi sem blbej ale nestaci na rozeznani kraje ci okresu nebo tehlech nesmyslu spz na masinach?
Lepší je ztratit sekundu v životě, než- li život v sekundě!!!

Ben

• Host
Cagivy Canyon v Ostrav?
« Odpověď #34 kdy: Pondělí, 03/04/2006, 21:39 »
Cau StanleyM,rad bych zasel na pivko,ale moc mi to ted nevychazi.Mozna o vikendu.Mas ICQ? Moje cislo je 242464024.Tak se zatim mejte,ja se urcite zase ukazu.

Offline Pastell

• Starší člen
  • Ducati S2R 1000
Cagivy Canyon v Ostrav?
« Odpověď #35 kdy: Pondělí, 03/04/2006, 23:57 »
Citace: spatas
Jen tak mimochodem asi sem blbej ale nestaci na rozeznani kraje ci okresu nebo tehlech nesmyslu spz na masinach?

Podle m? 1T je velice trapné ozna?ení Moravskoslezského kraje (vždyt t se v celém názvu ani neobjeví) a vlastn? m?žete si vybrat http://kraj.cz/encyklopedie/seznam.phtml?typ=1&lng=&kraj=13&okres=0

nalezeno 300 m?st :)
ho visto,ho preso,comperare ... per amore ...Ducati

Offline spatas

• YAMAHA FZ6
  • Global Moderator
  • Odborník
Cagivy Canyon v Ostrav?
« Odpověď #36 kdy: Úterý, 04/04/2006, 12:28 »
Pro mne je to zbytecnost.
Lepší je ztratit sekundu v životě, než- li život v sekundě!!!

Offline muscus

• Bandit 650 K8, Canyon 500 r.v. 00
  • Starší člen
Cagivy Canyon v Ostrav?
« Odpověď #37 kdy: Středa, 05/04/2006, 10:51 »
Kluci neblbn?me s redionama.SPZ to jistí.Podívejte se do fóra o klubové samolepce,dodám tam návrh samolepky.Dostal jsem to sem(pod mým nickem)rozlišení je ale hrozné.

Offline godzi

• I like Japanland
  • Odborník
    • www.woloupejsiho.nz
Cagivy Canyon v Ostrav?
« Odpověď #38 kdy: Čtvrtek, 06/04/2006, 11:08 »
Taky myslim, že je spz dost vypovídající
Hayabusa 1,3 MPi

Offline sejrac

• EXVL 23.1
  • Administrator
  • Odborník
    • http://www.sejrac.com
Cagivy Canyon v Ostrav?
« Odpověď #39 kdy: Čtvrtek, 06/04/2006, 15:24 »
Pro me je vypovidajici CZ! Na SPZ, pro stouraly RZ kalim. Heh :).
S11 >> J550 >>  S51E >> CC 600 >> MTS 620 D >> SF 848 >>DMhc 659  <<

Offline godzi

• I like Japanland
  • Odborník
    • www.woloupejsiho.nz
Cagivy Canyon v Ostrav?
« Odpověď #40 kdy: Čtvrtek, 06/04/2006, 15:53 »
dobrý :)
Hayabusa 1,3 MPi

Offline Ice

• Odborník
    • motogang
Cagivy Canyon v Ostrav?
« Odpověď #41 kdy: Čtvrtek, 06/04/2006, 19:32 »
jsem zase tak moc ne?ekl.... no :)
Suzuki Bandit 1250 SA r.v. 08, Jawa 350 r.v. 66, dříve Cagiva Canyon 500 r.v. 2000 (vzpomínám v dobrém)

Offline muscus

• Bandit 650 K8, Canyon 500 r.v. 00
  • Starší člen
Cagivy Canyon v Ostrav?
« Odpověď #42 kdy: Čtvrtek, 06/04/2006, 20:26 »
dostal jsem to aspo? sem(pod mým nickem).tvar je italský erb.výpl? je podklad z klubového tri?ka,CZ,bílé pole je pro vepsání nicka a nakonec vlajka.

Offline godzi

• I like Japanland
  • Odborník
    • www.woloupejsiho.nz
Cagivy Canyon v Ostrav?
« Odpověď #43 kdy: Pátek, 07/04/2006, 11:30 »
hele, to je docela dobrý.
Hayabusa 1,3 MPi

Offline Ice

• Odborník
    • motogang
Cagivy Canyon v Ostrav?
« Odpověď #44 kdy: Pátek, 07/04/2006, 12:01 »
jo jo, vypadá to dost dob?e! :)