Pirelli MT 80 RS byly super, jak na mokru, tak na suchu, dali se jezdit až na okraj, vydržely mi 11.000km (p?edek i zadek), pak jsem obul na zadek Dunlop D604 Trailmax a na p?edek Heidenau K60, na mokru nic moc a na suchu taky nic moc, za to v terénu byly mnohem lepší než p?edcházející gumy. Vydržely mi 9.000 km. No a nakonec jsem obul Metzeler Tourance na p?edek i zadek a musím ?íct, že na mokru jsou bezvadný (lepší jak Pirelli) a na suchu jsou taky super (jen m?j subjektivní dojem je, že na hran? byly Pirellky lepší - ?iteln?jší). Mám je 10.000km a vydržej asi tak ješt? 2000km, te? se rozhoduju mezi Metzeler Tourance, Michelin Anakee (prý jsou za všech okolností lepší jak Metzeler Tourance) a nebo Continental TKC 80 (trochu hrubší vzorek - jako alternativu, když pojedu do terénu). Michelin Anakee a Metzeler Tourance se dají sehnat za 5.800,- (p?edek + zadek). Ješt? je ?as, fakt zatí nevím.
Jestli chceš levný pr?m?rný gumy, jdi do Mitasek, jestli chceš n?co extra, co t? podrží za každejch okolností, jdi do Metzeler? nebo Michelin?. To? m?j názor.