Ahoj a Dobrý den,
stala se mi asi p?ed m?sícem taková nep?íjemná v?c- zbláznil se mi palivom?r. Když mám nádrž na suchu, ukazuje plnou rezervu, když mám plnou nádrž, ukazuje mi to necelou plnou a když mám t?i?vrt? nádrže tak ukazuje p?lku... a do toho všeho ješt? blbne kontrolka rezervy která svítí p?i plné nádrži, po vyjetí asi ?ty? litr? benzinu op?t zhasne a rozsvítí se až na šesti litrech což je v pohod? jenže t?eba p?i tomhle stavu mi ješt? ru?i?ka ukazuje p?lku nádrže... prost? d?lá si to co se mu zachce... zaseklej plovák není, zkoušeli jsme to i mimo nádrž a d?lalo to zase tyhle plebsy... jedinou v?cí na kterou jsem za poslední p?lrok sahal byl origo akumulátor kterej jsem nechal dobít a koukal jsem že byl i otvíranej, nic jinýho m? už nenapadá... stalo se n?kdy n?komu n?co podobnýho? Opakuju že se jedná o Cagiva Canyon 500 r.v 99. Za jakoukoliv radu d?kuju, za radu, která povede k odstran?ní problému pozvu doty?ného t?eba na vé?u. Možná si ?eknete že je to v podstat? prkotina, ale m? to dost štve, už jsem kv?li tomu dvakrát z?stat tr?et u krajnice a vzhledem k tomu, že jsem se v ?ervenci chystal na v?tší dálky, m? to zrovna moc net?ší. M?jte se hezky a p?edem díky.