Autor Téma: Zmago?il mi palivom?r- Cagiva Canyon 500  (Přečteno 5172 krát)

0 uživatelů a 3 Hostů prohlíží toto téma.

Brunduch Osko?ínek

• Host
Zmago?il mi palivom?r- Cagiva Canyon 500
« Odpověď #15 kdy: Středa, 02/08/2006, 08:58 »
Citace: Bergr
Já bych v?d?l, ale to chce vyndat celou tu v?c, co m??í hladinu a ten tišt?ný spoj vy?istit a p?ihnout kontakty na tom sníma?i hladiny, ale nevím, jestli si na to troufneš, když p?jdeš do servisu, nejspíš ti vym?ní celý plovákový mechanizmus a nechci odhadovat, kolik to bude stát :)
po?kej, po?kej, to m? zajímá... p?ihnout ty kontakty na tom vále?ku a vy?istit podklad to m? nenapadlo... tob? už to taky d?lalo? troufnu si, nebo? mám tenhle mechanismus v poslední dob? vyndanej prakticky po?ád :)) a je teda fakt že ten vále?ek po tom "pravítku" klouže n?jak úpln? voln? takže by to mohlo bejt. každopádn? díky, kdyby mi to v servisu vym?nili celý tak bych byl nejspíš bez pen?z.

Offline spatas

• YAMAHA FZ6
  • Global Moderator
  • Odborník
  • Pohlaví: Mužské
« Odpověď #16 kdy: Středa, 02/08/2006, 09:44 »
jo to muiss udelat ale kdyby jsi pozorne cetl tak je to i v tom navodu na opravu palivomeru mam dojem nebo ze bych to tam zapomnel napdsast?
Lepší je ztratit sekundu v životě, než- li život v sekundě!!!

Offline Maila

• Starší člen
« Odpověď #17 kdy: Sobota, 05/08/2006, 09:46 »
Zajímalo by m? kdy se vám rozsvítí kontrolka na benzín. M? trochu fixluje ru?i?ka palivom?ru, tak chci zjistit jak to máte vy? Natankuju upln? plnou a palivom?r mi ukazuje n?co málo p?ez t?i ?tvrt?. Když se ru?i?ka dostane mírn? do ?erveného rozsvítí se kontrolka. Pak se mi vejde do nádrže asi 13 litr?. Z toho vyplývá že se rozsvítí když v nádrži zbývá 7 litr?. Jak to máte vy?
Cagiva Canyon 500, Lucky Explorer

Offline Boris

• Aktivní člen
« Odpověď #18 kdy: Sobota, 05/08/2006, 11:48 »
M? se rozsvítí zhruba po 200km jízdy a tankuju obvykle 11,5 až 12l.
BB
BMW F650 CS '04

Brunduch Osko?ínek

• Host
« Odpověď #19 kdy: Sobota, 05/08/2006, 11:51 »
Citace: Maila
Zajímalo by m? kdy se vám rozsvítí kontrolka na benzín. M? trochu fixluje ru?i?ka palivom?ru, tak chci zjistit jak to máte vy? Natankuju upln? plnou a palivom?r mi ukazuje n?co málo p?ez t?i ?tvrt?. Když se ru?i?ka dostane mírn? do ?erveného rozsvítí se kontrolka. Pak se mi vejde do nádrže asi 13 litr?. Z toho vyplývá že se rozsvítí když v nádrži zbývá 7 litr?. Jak to máte vy?
no momentáln? jsem na tom tak, že když natankuju plnou tak mi ru?i?ka ukazuje správn? plnou nádrž ovšem kontrolka rezervy p?i tý plný svítí. po ujetí zhruba sto km kontrolka rezervy zhasne, ale asi jen na 50km. ru?i?ka mi te? z?stáva zafixovaná n?kde na p?lce ikdyž tam mám t?eba i jenom ?ty?i litry... zvláštní je, že se to po?ád m?ní, na za?átku to d?lalo zase úpln? n?co jinýho... te? jsem brouzdal fórem a ?etl jsem že když budu sledovat ten kabel co jde od toho m??áku benzínu, dostanu se n?kam pod palubku kde jsou ledabyle šroubkem p?id?laný kontakkty od toho palivom?ru který se rádi vyklepávaj. dneska snad bude kone?n? ?as to jít všechno rozd?lat a zrychtovat, takže bych dal v?d?t jak to dopadlo, pro jistotu ješt? vyvrtám další díry do dna toho m??ícího válce.

Jouzef

• Host
« Odpověď #20 kdy: Sobota, 05/08/2006, 12:59 »
palivom?ru vubec nev??ím..... jezdim podle ujetych kilometru....

Brunduch Osko?ínek

• Host
« Odpověď #21 kdy: Sobota, 05/08/2006, 15:02 »
Citace: Jouzef
palivom?ru vubec nev??ím..... jezdim podle ujetych kilometru....
jasný, já v podstat? taky, ale vono je to takový nep?íjemný když ti tam skoro furt svítí kontrolka rezervy a prost? mám z toho špatnej pocit že  ta palubka nefachá tak jak by m?la, tak jak fachala ješt? nedávno.

Jouzef

• Host
« Odpověď #22 kdy: Sobota, 05/08/2006, 15:19 »
jo to verim no.. ono taky se neni cemu divit i auta kecaji tak motorka nebude fachat na 100% prece jenom to je rok 99 a furt se to klepe a je bez strechy... je to proste starim i.... taky nemam rad kdyz neco nefunguje jak ma .. cloveku je to jakoby litoa  je na to i nastvany...

Brunduch Osko?ínek

• Host
« Odpověď #23 kdy: Sobota, 05/08/2006, 17:03 »
Citace: Jouzef
jo to verim no.. ono taky se neni cemu divit i auta kecaji tak motorka nebude fachat na 100% prece jenom to je rok 99 a furt se to klepe a je bez strechy... je to proste starim i.... taky nemam rad kdyz neco nefunguje jak ma .. cloveku je to jakoby litoa  je na to i nastvany...
líp bych to nenapsal :))

Offline Bergr

• Starší člen
« Odpověď #24 kdy: Sobota, 05/08/2006, 20:34 »
M? se taky ob?as rozsv?covalo hladové oko když nem?lo, byla rozborka, ?išt?ní a p?ihnutí kontakt? a te? bez problém?  :D
Suzuki V Strom DL 1000

Offline drtic

• Sponzor CC 2013
  • Starší člen
« Odpověď #25 kdy: Neděle, 06/08/2006, 07:14 »
Zdravím všechny. Hladové oko m? funguje správn?, ale když matankuji do mrt? plnou, tak  m? ukazuje jen 3/4. Je možné to n?jak100% ?ešit? Už si pomalu na to zvykám. Kdybych do to gabal, nerad bych aby m? taky zmago?il. Dík za p?. radu.
Není nad požitek z jízdy s nadbytkem kroutícího momentu!!!

Offline spatas

• YAMAHA FZ6
  • Global Moderator
  • Odborník
« Odpověď #26 kdy: Neděle, 06/08/2006, 11:26 »
zkus udelat to co j v navodu ve zkusenostech a prihni pritom kontakty
Lepší je ztratit sekundu v životě, než- li život v sekundě!!!