Autor Téma: kam na garan?ní prohlídku v Praze??  (Přečteno 1970 krát)

0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.

Ondra

• Host
kam na garan?ní prohlídku v Praze??
« kdy: Pondělí, 17/07/2006, 00:10 »
Ahoj všem, mohl by mi prosím n?kdo poradit, kam jet na garan?ní prohlídku s Canyonem v Praze? Jde mi o to, jestli má n?kdo z vás n?jakou konkrétní zkušenost(kladnou) s n?jakým servisem v Praze. Už 2x jsem s Canyonem byl p?ímo v Cagiva Praha s.r.o., ikdyž to tam je hrozný(škoda mluvit), ale po t?etí to už opravdu nešlo. Zajel jsem tam v domluvený termín a nejen, že tam nebyl žádný mechanik, ale nikdo si m? tam v?bec nevšímal, když sem jim ?ekl, že jsem objednán na 10 hodinu, tak m? zd?lili, že mechanik tu není a neví kde je a kdy p?íjde do práce. Btw tohle se mi stalo už 2x, když sem tam byl p?edtím. Jezdlil jsem tam, protože jsem ji tam koupil, tak jsem to považoval za nejlepší ?ešení. Tak jestli by mi n?kdo mohl doporu?it servis v Praze, kde to je OK, byl bych mu vd??ný.

P?edem d?kuji a p?eji všem hezké prázdniny.

Ondra

Offline spatas

• YAMAHA FZ6
  • Global Moderator
  • Odborník
  • Pohlaví: Mužské
« Odpověď #1 kdy: Pondělí, 17/07/2006, 07:48 »
Mel si je trosku servat!
Lepší je ztratit sekundu v životě, než- li život v sekundě!!!

Offline Darkness

• Sponzor CC 2013
  • Aktivní člen
« Odpověď #2 kdy: Pondělí, 17/07/2006, 10:25 »
Jo Cagiva Praha to je prost? legenda :D Taky ?eším podobný problém a naposledy jsem byl letos na garan?ce v kontu (http://www.kont.cz). P?ístup a ceny na Prahu OK. Jen se obávám, že mechanici taky nebudou žádní velmist?i, nebo? na dotaz, co budou d?lat s tím, že mi volnob?h pod 2000 chcípa, mi sd?lili že nic, že to prost? Canyony d?laj. No nic :)
Suzuki DL 650 V-STROM (Týna :) )
bejvalky: Kawasaki ZZR 600, Cagiva Canyon 500, Jawa 350-634, Jawa 350-639, Simson S51 enduro, Gilera skutr

Ondra

• Host
« Odpověď #3 kdy: Pondělí, 17/07/2006, 12:16 »
O tom KONTU p?emýšlím, ikdyž jsem také o nich slyšel dost hroznýho na Motorká?ích.cz Koukal jsem na stránky Cagivy, mají tam seznam svých dealer? v Praze(to vypadá hezky napsaný lol) , jenže o žádným z nich nic nevím a asi to už taky nebude moc aktuální.

Speedy Gonzales

• Host
« Odpověď #4 kdy: Pondělí, 17/07/2006, 14:40 »
Na tu gran?ku se zkus zeptat v JP MOTO v Újezd? nad Lesy P9 kde pracuje Paolova manželka. Paolovi a m? tam taky servisujou Canyony. Speedy G.

Ondra

• Host
« Odpověď #5 kdy: Pondělí, 17/07/2006, 22:38 »
zkusím to tam, dík

Ondra

Offline rimmer

• Člen CC
  • Starší člen
« Odpověď #6 kdy: Pondělí, 17/07/2006, 23:03 »
V Motorobert garan?ky ned?laji?
Edit: Po neúspěšných studiích na VŠ sem si hned po nastoupení do práce koupil Suzuki Freewind 650 (vypadá jako Canyon).
Zavítal jsem sem, protože až začnu přemýšlet o něčem jiném, budu koukat hlavně po Gran Canyonu. Ducati Desmo má prostě charisma.

Jouzef

• Host
« Odpověď #7 kdy: Pátek, 21/07/2006, 19:46 »
KOnt nedoporucuju... je to tam nic moc a kvalita servisu hrozna... skveli lidi ale hovnajz umej...