Autor Téma: Canyon 500 - zavada: razeni funguje ale nejede  (Přečteno 3086 krát)

0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.

KAB2

• Host
Canyon 500 - zavada: razeni funguje ale nejede
« kdy: Sobota, 22/07/2006, 17:38 »
Ahoj, dneska se mi na vyjizdce stala dost nemila vec: cca ve 120 km/h Canyon najednou zacal zpomalovat a choval se jako kdyby vypadla rychlost. Pak jsem ale zjistil, ze at radim jak chci, tak se nic nedeje, az se zastavil. Dokonce kontrolka neutralu ukazuje kdy je tam neutral a kdy tam jakoby je rychlost - kdyz jsem cekal na odtahovku za 2000,- (venku 35 stupnu a nikde v okruhu 1 km zadny strom, uf), tak jsem normalne nastartoval a na stojanku radil rychlosti, se spojkou i bez a nic. Tusite nekdo kde by mohl byt problem: odesla prevodovka, pripadne spojka, nejaky primarni prevod (je retezem?), neco se nekde uvnitr ulomilo? Diky, KAB

Offline jirka1

• Pokročilý
  • **
« Odpověď #1 kdy: Sobota, 22/07/2006, 18:53 »
:/Stalo se mi to samí u Jawy 350 a byl povolenej koš jak drží lamely spojky.
Cagiva Canyon 500

Offline Pastell

• Starší člen
  • Pohlaví: Mužské
  • Ducati S2R 1000
« Odpověď #2 kdy: Neděle, 23/07/2006, 11:26 »
Podobn? to vypadalo,když mi spadl ?et?z.Nespadl ti pastorek z h?ídele?
ho visto,ho preso,comperare ... per amore ...Ducati

Offline sejrac

• EXVL 23.1
  • Administrator
  • Odborník
    • http://www.sejrac.com
« Odpověď #3 kdy: Pondělí, 28/08/2006, 12:16 »
Tak jak to nakonec dopadlo covece?
S11 >> J550 >>  S51E >> CC 600 >> MTS 620 D >> SF 848 >>DMhc 659  <<

KAB2

• Host
« Odpověď #4 kdy: Pondělí, 28/08/2006, 12:29 »
Citace: sejrac
No jeste je v oprave (meni se retezovka a nemohli sehnat zadni rozetu), ale problem byl v zasade blbost :) Uvolnila se matka u predniho retezovyho kolecka, to spadlo z hridele a tocilo se volne za krytem. Po odsroubovani krytu vypadlo kolecko na zem :) Celkem stesti, ze se to tam pri ty rychlosti nekde neseklo, no dopadlo to nakonec lip nez jsem cekal.

Offline Pastell

• Starší člen
  • Ducati S2R 1000
« Odpověď #5 kdy: Pondělí, 28/08/2006, 17:02 »
Citace: KAB2
No jeste je v oprave (meni se retezovka a nemohli sehnat zadni rozetu), ale problem byl v zasade blbost :) Uvolnila se matka u predniho retezovyho kolecka, to spadlo z hridele a tocilo se volne za krytem. Po odsroubovani krytu vypadlo kolecko na zem :) Celkem stesti, ze se to tam pri ty rychlosti nekde neseklo, no dopadlo to nakonec lip nez jsem cekal.
Jsem dobrý odhalil jsem to :D
ho visto,ho preso,comperare ... per amore ...Ducati

Offline sejrac

• EXVL 23.1
  • Administrator
  • Odborník
    • http://www.sejrac.com
« Odpověď #6 kdy: Úterý, 29/08/2006, 09:37 »
Citace: KAB2
Jo tak to Pastell opravdu odhalil. Chce to obcas zkontorlovat a mit tam poradnou pojistnou podlozku! Me se to taky uvolnovalo.
S11 >> J550 >>  S51E >> CC 600 >> MTS 620 D >> SF 848 >>DMhc 659  <<

Offline Bergr

• Starší člen
« Odpověď #7 kdy: Pátek, 29/09/2006, 18:19 »
V?era to samé ve 150, jen tu matku jsem už nenašel a odtahovku nevolal, kole?ko nasadil a závit omotal gumou z gumicuk? a sv?te div se, 60km jsem v pohod? dojel a guma tam byla po?ád :D
Suzuki V Strom DL 1000

Offline drtic

• Sponzor CC 2013
  • Starší člen
« Odpověď #8 kdy: Pátek, 29/09/2006, 20:46 »
Citace: Bergr
V?era to samé ve 150, jen tu matku jsem už nenašel a odtahovku nevolal, kole?ko nasadil a závit omotal gumou z gumicuk? a sv?te div se, 60km jsem v pohod? dojel a guma tam byla po?ád :D
Ta závada se za?íná n?jak ?asto ob?vovat, projistotu jsem provedl kontrolu a dá se ?íct že by to potkalo i m?!!!
Není nad požitek z jízdy s nadbytkem kroutícího momentu!!!

Offline Choze

• Aktivní člen
« Odpověď #9 kdy: Sobota, 30/09/2006, 18:06 »
Nejde o pojistnou podložku, já ji tam m?l, ale po vým?n? asi 2 ?et?zových sad už byla zohýbaná natolik, že ta paci?ka upadla. Stalo se mi to samé ve 150 km/h. Ješt? že Cagiva dává na pastorek plastový kryt, jinak by vše dopadlo mnohem h??. Když jsme jeli s klukama do Chorvatska, už jsem si vezl náhradní zajiš?ovací podložku i matku :) Je to banalita, ale když se to stane 50km od domova a ?lov?k nemá nic po ruce, tak je vymalováno...
Yamaha FZ6S-S2 2007  45 200km (Canyon 500 '99 44 400km prodáno duben 2007)

Offline drtic

• Sponzor CC 2013
  • Starší člen
« Odpověď #10 kdy: Neděle, 01/10/2006, 09:11 »
Citace: Choze
Nejde o pojistnou podložku, já ji tam m?l, ale po vým?n? asi 2 ?et?zových sad už byla zohýbaná natolik, že ta paci?ka upadla. Stalo se mi to samé ve 150 km/h. Ješt? že Cagiva dává na pastorek plastový kryt, jinak by vše dopadlo mnohem h??. Když jsme jeli s klukama do Chorvatska, už jsem si vezl náhradní zajiš?ovací podložku i matku :) Je to banalita, ale když se to stane 50km od domova a ?lov?k nemá nic po ruce, tak je vymalováno...
P?ipadá m? ta pojistná podložka tenká na to, na jak d?ležitém míst? je. Po sezon? se chci pokusit ji nahradit bu? jinou siln?jší a nebo sehnat samostavitelnou matku.;)

Offline godzi

• I like Japanland
  • Odborník
    • www.woloupejsiho.nz
« Odpověď #11 kdy: Neděle, 01/10/2006, 11:11 »
no hele, já to ?ešil vým?nou matky za matku s ozasením, do kterýho se dá závla?ka. Pro jistotu, jsem to ješt? zalepil lepidlem, který je n?jaký tepluodolný a taky údajn? líp lepí. Ostatn? dávám ho na úchyty ?emenic u kombajnu a ješt? m? nikdy nezradilo, takže to bude guuut.
Hayabusa 1,3 MPi

Offline drtic

• Sponzor CC 2013
  • Starší člen
« Odpověď #12 kdy: Neděle, 01/10/2006, 21:23 »
Citace: godzi
no hele, já to ?ešil vým?nou matky za matku s ozasením, do kterýho se dá závla?ka. Pro jistotu, jsem to ješt? zalepil lepidlem, který je n?jaký tepluodolný a taky údajn? líp lepí. Ostatn? dávám ho na úchyty ?emenic u kombajnu a ješt? m? nikdy nezradilo, takže to bude guuut.
Pro použití této matky musels vrtat h?ídel, šlo to dob?e a nebo je kalená? :cool:
To lepidlo bylo asi použito i na rotor zapalování. Když jsem ho sundaval drželo jak ?ert!

Offline spatas

• YAMAHA FZ6
  • Global Moderator
  • Odborník
« Odpověď #13 kdy: Pondělí, 02/10/2006, 00:15 »
jedna se o takzvanou korunovou matici.
Lepší je ztratit sekundu v životě, než- li život v sekundě!!!