Autor Téma: Tupy zvuk z motora.  (Přečteno 2163 krát)

0 uživatelů a 3 Hostů prohlíží toto téma.

Guest

• Host
Tupy zvuk z motora.
« kdy: Středa, 30/08/2006, 23:15 »
Ahojte

Mam asi pol roka Canyona 500 rv.98 cca 15000km. Naposledy sa mi z motora ozval skoro pravidelny tupy zvuk. Pri ubrati plynu zmyzol po prudkejsom pridani znova rany. Hned som to odstavil. Odniesol som to do servisu a chlap mi oznamil ze ci som sa zblaznil ze krajsi zvuk na cagive dlho nepocul. Horko tazko som ho presvedcil aby sa povozil zmova. Volal naspat ze uz to dalo o sebe vediet a tipol by to na kluku alebo prevody (takze rozobrat motor) a ze sa mu do toho moc nexe. Som trochu na nervy. Vo fore som sa docital ze najcastejsie je problem zo starterom ale toto tomu nenasvadcuje. Nemate niekto nejaku skusenost?

Diiik.
Lamajda

Brano

• Host
Tupy zvuk z motora.
« Odpověď #1 kdy: Čtvrtek, 31/08/2006, 23:51 »
Odkial si? do akeho servisu si ju zaniesol?

Guest

• Host
Tupy zvuk z motora.
« Odpověď #2 kdy: Pátek, 01/09/2006, 01:29 »
Som z Bratislavy. Bol som v petrzalke oproti Inchebe. Nosil som tam scootre a nemozem sa stazovat. Ale cena za zborku rozborku canyona ma trochu zabila. Cca 10K(bez n.d.). Uz som si vsimol ze mechanici maju "respekt" pred talianskymi motorkami.

Brano

• Host
Tupy zvuk z motora.
« Odpověď #3 kdy: Pátek, 01/09/2006, 01:39 »
Ten tupy zvuk by trebalo popocuvat, bohuzial byvam 200km od Blavy v BB. Skus zavolat do Motoservisu Petra, Lovcica Trubin pri Ziari nad Hronom. Ing. Kermeci.

Guest

• Host
Tupy zvuk z motora.
« Odpověď #4 kdy: Pátek, 01/09/2006, 01:48 »
To mi je jasne ze presnu diagnozu sa len tak po drote nedozviem. Len na tom nechcem jazdit /nerad by som ju trapil/a musim otravovat brata aby ma aj s motorkou vozil dodavkou. P.Kermeci je mechanik?

Offline Pastell

• Starší člen
  • Pohlaví: Mužské
  • Ducati S2R 1000
Tupy zvuk z motora.
« Odpověď #5 kdy: Pátek, 01/09/2006, 03:21 »
http://forum1.cagiva-club.com/viewtopic.php?id=420 tady se to už ?ešilo tak to zkus prozkoumat.
ho visto,ho preso,comperare ... per amore ...Ducati