Autor Téma: Jaký tankvak na Canyona?  (Přečteno 4332 krát)

0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.

Mischa

• Host
Jaký tankvak na Canyona?
« Odpověď #15 kdy: Pondělí, 25/09/2006, 14:11 »
Citace: Daniel
Koupil jsem lojzo s magnetama.Magnety ustrih a na spodni stranu plotny umistil ctyri prisavky.Do predu jsem prisil hacek ktery se zahakne u krku rizeni za kapotaz nadrze.Jel jsem loni alpy a francii a drzelo to jako pribyty.Lehka demontaz pri tankovani.V pripade zajmu mohu poslat foto.
Mohla bych t? teda poprosit o foto?

Mischa

• Host
Jaký tankvak na Canyona?
« Odpověď #16 kdy: Pondělí, 25/09/2006, 14:20 »
Citace: Choze
Ahoj Míšo, mám tankvak na Canynovi za 315,- K?, je sice v?tší, ale za ty prachy se dá... Více zde a zdeAbsolvoval jsem s ním Chorvatsko s klukama i Norsko, v?. 3 kufr? (2hliníkových (cena 5tis za pár) a horního Givi E470 (cena 4300,- v?. plotny)). P?eju š?astnou ruku p?i výb?ru.
http://moji.motorkari.cz/foto/cagiva/3394_1_11l.jpg

Foto z Norska u ledovce Briksdallbreen

?é?e, ani bych nev??ila ?ím vším se dá ten Canyon ošatit, máš to luxusní výstroj ;) Díky za každou radu, ale nevím, jestli by ten tankvak na m? nebyl už moc velký, cht?la jsem spíš n?co menšího, ale i tak to vypadá dob?e, takže možná pop?emýšlím, místo navíc není nikdy ke škod?:) Díky

Offline Choze

• Aktivní člen
Jaký tankvak na Canyona?
« Odpověď #17 kdy: Pondělí, 25/09/2006, 19:13 »
Ahoj, asi je to špatn? vid?t, ale i na míst? spolujezdce se umístilo jedno zavazadlo - válec od Louise :)
Yamaha FZ6S-S2 2007  45 200km (Canyon 500 '99 44 400km prodáno duben 2007)

Daniel

• Host
Jaký tankvak na Canyona?
« Odpověď #18 kdy: Úterý, 26/09/2006, 09:36 »
Neumim  sem vlozit obrazek ale jsou v uzivatelsky galerii pod Danielem.Jo ty prisavky jsou jen dve, ale bohate stacej.
Mej se

Mischa

• Host
Jaký tankvak na Canyona?
« Odpověď #19 kdy: Pátek, 29/09/2006, 09:16 »
Zdravím fšechny :)

http://www.motoobchod.cz/advertisement.asp?idi=1706&idk=206

Co ?íkáte na tenhle tankvak, nemáte s ním n?kdo zkušenosti, myslíte že by sed?l na Canyona? Píšou pro všechny typy motocykl?, tak nevím. Hlavn? teda že to má p?ísavky a ne jen magnety, to je super.