Autor Téma: tuning  (Přečteno 5100 krát)

0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.

doomik

• Host
tuning
« kdy: Čtvrtek, 12/10/2006, 13:05 »
Nezkouseli jste nekdo z vasich milacku dostat trochu vic nez je zaklad 35-39 semiku?
Co takhle jiny vyfuk, K&N filtr, jine trysky + jehlu do karbce. Nemyslim opticky tuning ten nemusim.
Jestli mate nekdo najeka zkusenosti dejte vedet.

Offline godzi

• I like Japanland
  • Odborník
  • Pohlaví: Mužské
    • www.woloupejsiho.nz
tuning
« Odpověď #1 kdy: Čtvrtek, 12/10/2006, 16:14 »
?ove?e, já se  o to pokušel. Dal jsem tam KN filtr a la?ák. Trochu se m? pohrabali v karburátoru a na brzd? to ukázalo cca 46 hajter.
ale to už je asi 3 roky zpátky.
Hayabusa 1,3 MPi

doomik

• Host
tuning
« Odpověď #2 kdy: Pátek, 13/10/2006, 07:16 »
Jaka byla potom spotreba? Mne to ted papka kolem 5,2. Vim, ze vykon ze vzduchu nedostanu, ale chtel bych aby spotreba zustala nejak v norme.

Jouzef

• Host
tuning
« Odpověď #3 kdy: Pátek, 13/10/2006, 12:43 »
Vykuchej vlozky ve výfuku ale kdyz to udelas a nastartujes tak te sousedi zastreli jak to bubla! :-) . prida ti to trosku vic do tahu. Vyzkouseno na Husce 610 SM ta ma stejne vyfuky jako Canyon... i kdyz ty mas vlastne Rivera.. :-(

doomik

• Host
tuning
« Odpověď #4 kdy: Pátek, 13/10/2006, 13:02 »
Mel jsem na mysli zacit necim takovym, ale nerad bych plasil vsechny kolem sebe. V manualu pisou i mozne vymeny trysek a tak mam za sebou prehoz na mensi a je to velky rozdil tam mit 152,5 nebo 162,5. Tak bych hodil
jiny spreyer, vetsi hlavni trysku, ale nemusim potom nahodou taky dodat vice luftu pres KN?

Offline godzi

• I like Japanland
  • Odborník
    • www.woloupejsiho.nz
tuning
« Odpověď #5 kdy: Pátek, 13/10/2006, 21:29 »
no hele, takový pravidlo bejvá, že když už tam dáš la?ák, tak bys m?l vym?nit i filtr s vyšší propustností. Následn? poštelovat sm?s v karbecu. To je snad jasný neeee?
Jinak spot?eba šla o n?co dol?, jelikož jsem to nemusel tak honit. P?ed montáží "kitu" m? baštil cca 5,8 ( v?tšinou se spolujezdcem) po úprav? papkal n?co kolem 5,5. Takže nijak dramaticky. ale šlo m? spíš o zvuk, nežli o n?jaký trhání asfaltu - to ani s canyonem nejde.
jo a když jsme u toho, tak jsem dal místo origoš ?idítek širší motokrosový - tušim že Renthal a trochu se zlepšila manévrovatelnost.
Hayabusa 1,3 MPi

doomik

• Host
tuning
« Odpověď #6 kdy: Pondělí, 16/10/2006, 08:19 »
OK. Diky za info, ale ted hold budu vrazet prachy do znovuzpojizdneni mota. Je rozesmate tak mam co delat :-)

Jouzef

• Host
tuning
« Odpověď #7 kdy: Pondělí, 16/10/2006, 09:45 »
si boural ty?

doomik

• Host
tuning
« Odpověď #8 kdy: Pondělí, 16/10/2006, 10:03 »
Ne. Ucil jsem svou milovanou polovicku jezdit. Bohuzel predni brzda na sterku u garaze je hold previt a uz se to sypalo :-) Ted se smutne koukam misto abych jezdil. Jeste ze mi zbyl skutr (Kentoya), alespon nejake 2 kola s motorem. Takze ted hold opravuju.

Offline spatas

• YAMAHA FZ6
  • Global Moderator
  • Odborník
tuning
« Odpověď #9 kdy: Pondělí, 16/10/2006, 10:13 »
njn stava se.
Lepší je ztratit sekundu v životě, než- li život v sekundě!!!

doomik

• Host
tuning
« Odpověď #10 kdy: Úterý, 17/10/2006, 08:03 »
Proc zrovna ja? Celej zivot setrim, celej zivot nezeru, ja se na to vy...eru :-)
Jen mne tak napadlo z jednoho nejmenovaneho filmu (Srdecny pozdrav ze zemekoule)
Ma cerstvy ridicak a tak jsem ji chtel dotlacit jeste k rizeni mota. Uz asi ne.

Offline Boris

• Aktivní člen
tuning
« Odpověď #11 kdy: Úterý, 17/10/2006, 17:08 »
Ber to z té lepší stránky, nemusíš živit dv? mašiny :-))
BMW F650 CS '04

Offline godzi

• I like Japanland
  • Odborník
    • www.woloupejsiho.nz
tuning
« Odpověď #12 kdy: Úterý, 17/10/2006, 20:54 »
je to smutný,ale pokaždý, když se n?co takovýhleho stane, tak si ?eknu, že pokud jsou to jenom plechy atd... tak je to v pohod?. Hlavn? že se jí nic nestalo.l
Hayabusa 1,3 MPi

Offline Oldin

• Sponzor CC 2013
  • Aktivní člen
  • změna je život :-) !
tuning
« Odpověď #13 kdy: Úterý, 17/10/2006, 21:04 »
Já si takhle p?ibrzdil p?ední p?ed garáží na št?rku taky. Jen jsem ulomil pá?ku p?ední brzdy, ale díky tomu, že si na m? Ka?onka lehla, musel mi zpod ní pomoct syn a lehce pohmožd?ný kotník m? bolel skoro 2 m?síce. A jak n?kte?í pam?tníci pamatují, na vyjíž?ce v Kersku jsem po slezení z mašiny p?kn? pajdal. Tedy nebyl jsem sám, protože Godzi byl zrovna na první vyjíž?ce po velké pauze se zlámaným kotníkem (neumí nastoupit do kombajnu :-) ) a pajdal úpln? stejn?.
Takže i takováto "banalita" m?že bolet a bu? rád, že nemáš vý?itky, že to bolí tvoji milovanou polovi?ku.
OLDIN: CC 500, Suzuki DL-650 V-Strom/'07, Suzuki DL-1000 V-Strom/'07, BMW R 1200 RT/'07, BMW R 1200 RT-LC/'14, Honda 500CX Rebel/'17 a nově 2019: Honda NC 750X + Honda 250 CRF-L

doomik

• Host
tuning
« Odpověď #14 kdy: Středa, 18/10/2006, 07:01 »
Ono se ji prave neco stalo :-(  Ted abych varil ja a staral se o decka! Sranda, to jsem delal i pred tim :-)
Jak pises ma kotnik zhoblovany jako skrabkou na brambory a od ramena az po kotnik je modra jak svestka. To mne stve asi nejvic (i to ze nemuzu jezdit zbytek pekneho pocasicka). Nastesti zadna zlomenina.
Co mi poradite s nadrzi. Je tam odrenina kolem 10cm. Nechce se mi strikat za 1000 tak jsem myslel nejake nalepky, ale nevim jestli nebudu vypadat jak pojizdna reklama :-)
2oldin: To se stava i takovym ridicum? Takze na ni nemam byt tak prisny a pustit ji znova? Mam strach, ale ono ji to bavi a chce jezdit dal at se nauci.