Autor Téma: Ojniční sada na Cagiva Elefant??? - potřebuju radu  (Přečteno 19776 krát)

0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.

Offline Reliant

• Nováček
  • *
  • Pohlaví: Mužské
Re: Ojniční sada na Cagiva Elefant??? - potřebuju radu
« Odpověď #45 kdy: Středa, 20/02/2008, 20:49 »
Jendo, dík, až budu mít někdy cestu kolem, tak se ozvu. Třeba ten motor ještě budeš mít.

Offline jenda

• Sponzor CC 2013
  • Starší člen
  • R1 Pyčo!
« Odpověď #46 kdy: Čtvrtek, 21/02/2008, 14:27 »
to daveky: njn já doufám že mi vadrží alespoň tu letošní sezonu a pak ji zdůraznuji MOŽNÁ prodám ale nyní my vše vychází tak jak má tak mám radost ale uvidíme až se něco nepovede. Jinak ptal jsem se chlápka co ladí a upravuje motorky a na to jesi vadí ta klika a řikal že ne a taky sem se ho ptal kolik km zajíždět nikasil a říkal že stačí když do těch 500km to budu jen tak lehounce a potom jí dávát postupně víc a víc a olej řikal že do 1000km dávat 1:40, víc oleje prej ne jinak oddělám svíčku a pak normo 1:50. zatim čus Jenda
Jawa 21, Simson SR50, Cagiva Elefant 125 (trhač asfaltu), MZ 125 SM, Honda CB600 F Hornet, Yamaha YZF R1

Offline Anti

• Starší člen
  • Elefant...vodou chlazený...
« Odpověď #47 kdy: Čtvrtek, 21/02/2008, 16:54 »
Jenda:Když ji miluješ,není co řešit ;)
Jsem rád,že mašinu bereš jako koníček a ne jako ínvestici.A věř tomu,že ti to vrátí...
Ono,nejmíň stojí mašina,která není....
Když si nabodneš luxusní babu a zblbneš,taky se nedíváš kolik tě stojí...
Lepší jak to prochlastat...

Offline jenda

• Sponzor CC 2013
  • Starší člen
  • R1 Pyčo!
« Odpověď #48 kdy: Pátek, 22/02/2008, 15:46 »
to máš pravdu Anti lepší než to prochlastat ;) už se těšim až vyjedu :)
Jawa 21, Simson SR50, Cagiva Elefant 125 (trhač asfaltu), MZ 125 SM, Honda CB600 F Hornet, Yamaha YZF R1

Offline jenda

• Sponzor CC 2013
  • Starší člen
  • R1 Pyčo!
« Odpověď #49 kdy: Středa, 27/02/2008, 18:22 »
Zdravim všechny a pro ty koho to zajímá opět píšu další info o mém postupu. Takže věci se mají tak že už mi přišel dom brzdový třmen který sem sice ještě neviděl jelikož jsem na intru ale snad bude dobrej, dále sem volal ohledně kotouče a válce a kotouč by mi měl dorazit příští týden domů cca v půlce týdne jelikož materiál výrobci došel až tohle pondělí a válec bude cca za 14dní až 3 týdny  :'( , ale aspoň si dodělám lak a vše dokoupim a připravim abych jen nasadil válec a zkusil to. Držte mi palce ať to všechno vyjde, s pozdravem Jenda  :)

Offline jenda

• Sponzor CC 2013
  • Starší člen
  • R1 Pyčo!
« Odpověď #50 kdy: Neděle, 02/03/2008, 10:23 »
Zdravim, tak jsem přišel na další nepříjemnost a tou jso ložiska v krku řížení, rozdělal jsem to a zjistil že jsou hooodně špatná ale k mému údivu a štěstí tam jsou klasická ložiska 6205 2RS takže nebude problém je sehnat. Zatim Jenda

Offline jenda

• Sponzor CC 2013
  • Starší člen
  • R1 Pyčo!
« Odpověď #51 kdy: Pondělí, 03/03/2008, 17:05 »
Zdravim všechny a jdu Vám oznámit parádní novinu, za 1 zítra by měl být kotouč hotový a v týdnu by mi měl přijít domů a za 2 příští týden by mi mohl přijít válec a už bych mohl konečně začít jezdit a za 3 což je trochu horší koupil jsem pístní kroužky a oba dva mě stáli 700kč :o sem valil bulvy když mi řek cenu. zatim je to vše zdraví Jenda

Offline jenda

• Sponzor CC 2013
  • Starší člen
  • R1 Pyčo!
« Odpověď #52 kdy: Pátek, 07/03/2008, 14:05 »
Zdravim a musim Vám oznámit supr novinu a to tu že už mám válec hotovej a příští tejden mi přijde dom  8) a už budu taky konečně jezdit  :), to by jste nevěřili jakou mám radost sem štastnej jak malej kluk už aby to bylo, akorád je problém v tom že píst má mýt průměr 55,95 a má pouhých 55,91 myslíte že to bude vadit??? nerad bych aby se to zase podělalo  ??? prosím poraďte pokud s tím máte nějaké zkušenosti. Díky Jenda  :)

Offline Anti

• Starší člen
« Odpověď #53 kdy: Pátek, 07/03/2008, 15:39 »
To,že tam 4 stovky chybí,bych zas jako problém neviděl.Problém by byly 4 stovky navíc...Holt to bude volnější a nemusíš se tolik bát zajíždění...

Offline jenda

• Sponzor CC 2013
  • Starší člen
  • R1 Pyčo!
« Odpověď #54 kdy: Pátek, 07/03/2008, 19:41 »
to Anti: jasný no je lepší když chyběj než když přebejvaj ale nakonec se otec rozhodl že mi půjčí i na ten píst že to bude lepší a tenhle si nechám jako záložní akorád mě štve že už sem koupil ty kroužky za 700 kil ale nechám to celý jako záložní. už se těšim až se někde sejdeme na dvou kolech  :) s pozdravem Jenda

Offline Anti

• Starší člen
« Odpověď #55 kdy: Pátek, 07/03/2008, 20:15 »
A co to vyměnit?Jako píst za píst...
Co z toho plyne?Buď brát píst u toho kdo ti dělá nikasil,nebo mu dát válec i s pístem,a jak to nebude pasovat,tak mu to omlátit o hlavu... ;D
No,naštěstí máš sponzora a výdrž...Hlavně si to při zajížděni nez..rvi... ;)

Offline jenda

• Sponzor CC 2013
  • Starší člen
  • R1 Pyčo!
« Odpověď #56 kdy: Pátek, 07/03/2008, 20:55 »
No píst sem mu posílal ten starej samozřejmě a nakonec od něj vemu i novej píst a jestli tam nepude tak mu to omlátim o hlavu ptz to beru vše od toho Oulehly, jo a Anti zájíždět bych měl na poměr oleje s benzínem 1:40? mě bylo řečeno že když ředim víc tak že to vodprdne svíčka? jo a kolik bych měl tak zajíždět ten nikasil? každej kdo dělá do motorek řiká že na nikasil stačí 500km? je to tak? díky Jenda

Offline Anti

• Starší člen
« Odpověď #57 kdy: Sobota, 08/03/2008, 12:38 »
Nemám zkušenosti se zajížděním nikasilu,ale čistě teoreticky v tomto případě jde hlavně o "otěr" kroužků a pístu,tudíž by mělo stačit méně kilometrů a oleje.No,myslím že když to nebudeš "brát pod krk" tak by ses toho neměl bát...

Offline Choze

• Aktivní člen
« Odpověď #58 kdy: Středa, 12/03/2008, 22:29 »
Tož jsme na tebe zvědavej kdy konečně už vyjedeš a pojedeš s náma na nějakou vyjížďku.... Doufám, že jsme tě posledně trochu povzbudili tou návštěvou :)
Yamaha FZ6S-S2 2007  45 200km (Canyon 500 '99 44 400km prodáno duben 2007)

Offline jenda

• Sponzor CC 2013
  • Starší člen
  • R1 Pyčo!
« Odpověď #59 kdy: Čtvrtek, 13/03/2008, 20:47 »
Zdravim všechny a chtěl bych Vám oznámit že už konečně jezdíííím  :), dneska jsem to asi po 3 hodinách složil a na po 4 natočil a když to konečně vrčelo tak jsem byl štastnej jak blecha, a jen tak mimochodem mám tam sportovní píst Wosner a jedeto jak blázen, už se těšim na nějakej ten srázek  ;) jo Choze a ta návšteva byla super, moc mě to potěšilo a kdyby jste slyšeli co lidi povídali ty čučeli jak péra taky poprvý v životě viděli pořádný motorky. Ještě bych chtěl Všem poděkovat za rady a za poskytnutou podporu díky Jenda  :)