Zdar .... mam takyto problem .... nastavoval som ventili nastavil som 0,05 sacie a 0,05 vyfukove , nasledne v tej istej faze som ale cistil aj karburator (co asi nebol najlepsi napad lebo sa hovori ze treba jedno spravit a vyskusat)... vsetko som poskladal moto naskocilo ventili o hodne tichsie ako sli , karburator bolo treba nastavit. tak som nastavoval a nastavoval ... lenze problem je v tom ze sa mi zda ze mi motorka potom ako idem a pustim plyn zacala nejak velmi strielat do vyfuku , niesu to nejake supy ale je to pocut jednak pri pusteni plynu , jednak napriklad pri jazde dole kopcom bez plynu. Tak neviem ci robim v niecom chybu, alebo to tak ma byt ... srobik zmesy som nastavil najprv na nejakych 1 aj stvrt otacky potom steloval , ale v tejto polohe motor vobec nejde pravidelne (musim mu pridat na skrtiacej klapke, ale vtedy ma zas vysoke otacky).... ked dam srobik zmesy na 2,5 otacky motor ide na volnobehu krasne , ale zas sa mi zda ze striela do vyfuku ako som hovoril.... moja otazka preto je, ze ci je to strielanie normalne pri jednovalci a mam to nechat tak , alebo nieco nastavujem zle a radsej trocha nepravidelny chod volnobehu ale nestrielanie do vyfuku .... pravda je ze som pred touto opravou mal aj dost plastov rozbytych a hrkotali tak sa mohlo stat ze som to strielanie predtym nepocul

no fakt neviem ....druha moznost zeby to robilo to nastavenie ventilov ze som dal sacie aj vyfukove na take iste hodnoty , ale to sa mi nejak nezda .... este jedna vec , pred opravou (ked to nestrielalo do vyfuku teda aspon si to myslim ) som mal ale volnobezne otacky okolo 2000 a skrtiacou klapkou uz nesli nastavit na nizsie .... no vdaka za kazdu radu
p.s. a vlastne na kolko otacok ma byt ten srob zmesy oddtoceny , docital som sa tu jednak ze 1 a stvrt a jednak ze 2 aj stvrt tak teda uz fakt neviem