Autor Téma: Tak jaký výkon vlast? mám?  (Přečteno 10932 krát)

0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.

Offline Oldin

• Sponzor CC 2013
  • Aktivní člen
  • Pohlaví: Mužské
  • změna je život :-) !
Tak jaký výkon vlast? mám?
« Odpověď #15 kdy: Pátek, 21/10/2005, 08:03 »
Ptám se už znovu, ale nevíte, jak tu verzi p?iškrcenou na 25kW odškrtit ???
OLDIN: CC 500, Suzuki DL-650 V-Strom/'07, Suzuki DL-1000 V-Strom/'07, BMW R 1200 RT/'07, BMW R 1200 RT-LC/'14, Honda 500CX Rebel/'17 a nově 2019: Honda NC 750X + Honda 250 CRF-L

Offline rimmer

• Člen CC
  • Starší člen
« Odpověď #16 kdy: Pátek, 21/10/2005, 14:27 »
Pé?a ze servisu by to moh vedet,jestli k nam zavita.Asi to bude neco v karburatoru :D to kazdopádne.Treba nejde klapka otevrit na maximum
Edit: Po neúspěšných studiích na VŠ sem si hned po nastoupení do práce koupil Suzuki Freewind 650 (vypadá jako Canyon).
Zavítal jsem sem, protože až začnu přemýšlet o něčem jiném, budu koukat hlavně po Gran Canyonu. Ducati Desmo má prostě charisma.

Offline Oldin

• Sponzor CC 2013
  • Aktivní člen
  • změna je život :-) !
« Odpověď #17 kdy: Pátek, 21/10/2005, 16:22 »
To už jsem taky slyšel, spíš o n?jaké clon? pod karbcem, která zmenší pr?m?r. Asi to v zim? rozeberu a uvidím.
OLDIN: CC 500, Suzuki DL-650 V-Strom/'07, Suzuki DL-1000 V-Strom/'07, BMW R 1200 RT/'07, BMW R 1200 RT-LC/'14, Honda 500CX Rebel/'17 a nově 2019: Honda NC 750X + Honda 250 CRF-L

Offline jirka1

• Pokročilý
  • **
« Odpověď #18 kdy: Pátek, 21/10/2005, 17:11 »
Tu clonu tam dávali i do Jawy 350 prý kv?li emisím a m?lo to o 2 kW menší výkom
Cagiva Canyon 500

Offline spatas

• YAMAHA FZ6
  • Global Moderator
  • Odborník
« Odpověď #19 kdy: Pondělí, 24/10/2005, 15:55 »
no on samotnej karbec i u otevreny verze kdyz to rozeberete nejde otevrit uplne na plnej prumer.
Lepší je ztratit sekundu v životě, než- li život v sekundě!!!

Offline rimmer

• Člen CC
  • Starší člen
« Odpověď #20 kdy: Úterý, 25/10/2005, 16:52 »
Citace: spatas
no on samotnej karbec i u otevreny verze kdyz to rozeberete nejde otevrit uplne na plnej prumer.
Takze teoreticky by se dal zvysit vykon i u 40k verze? A taky asi spotreba :)
Edit: Po neúspěšných studiích na VŠ sem si hned po nastoupení do práce koupil Suzuki Freewind 650 (vypadá jako Canyon).
Zavítal jsem sem, protože až začnu přemýšlet o něčem jiném, budu koukat hlavně po Gran Canyonu. Ducati Desmo má prostě charisma.

Offline godzi

• I like Japanland
  • Odborník
    • www.woloupejsiho.nz
« Odpověď #21 kdy: Úterý, 25/10/2005, 18:59 »
Nechci ti radit blb? nebo n?koho pou?ovat, ale ty dva kon?, který bys mo?ná získal, nijak nepoznáš. To bys spíš musel namontovat n?jakej pr?chodn?jší filtr (jestli se v?bec na motorky typu co máš vyráb?j), n?jakej sportovní výfuk, a stejn? bys to potom musel zase se?izovat. Nejlíp na brzd?, jelikož takový to rádoby se vrtání v karburátoru v garáži je spíš na škodu, jelikož to nepoznáš. Tím nechci nijak podhodnocovat tvoje schopnosti.
Jen chci ?íct, že bys to stejn? nepoznal na motorce typu canyon nebo river. Je to jednoválec a jestli máš o t?i kon? víc nebo mí? je úpln? jedno. Já jsem si nechal namontovaj la?ák tedax, pr?chodn?jší filtr, iridiovou sví?ku a na brzd? to ukázalo 45 koní a 50 newton? krou?áku a že by to jelo n?jak o moc líp se zase tak ?íct nedá. Tyhle motorky hold nejsou d?laný na podobný krávoviny.
Hayabusa 1,3 MPi

Offline rimmer

• Člen CC
  • Starší člen
« Odpověď #22 kdy: Středa, 26/10/2005, 11:56 »
jj mas pravdu,ja to jenom nadhodil.Jenom teoreticky.Jako student nemam skoro ani na benzin,takze do takovejdlech ptakovin se poustet nebudu :) To si takhle hraju mozna tak se starym fichtlem 555.

Offline spatas

• YAMAHA FZ6
  • Global Moderator
  • Odborník
« Odpověď #23 kdy: Středa, 26/10/2005, 12:18 »
kdyby se otevrela ta klapka v kabci na max ted je asi jen do trictvrte tak by to byl mozna hukot ale spotreba jako svine na 500

Offline rimmer

• Člen CC
  • Starší člen
« Odpověď #24 kdy: Středa, 26/10/2005, 13:32 »
kdyby se otevrela ta klapka v kabci na max ted je asi jen do trictvrte tak by to byl mozna hukot ale spotreba jako svine na 500
No prave,ta spotreba by asi vyletela nahoru.Ono kdyz se to ted honi,tak si to vezme 7,5l/100...jinak kolem 5,6 - 5,8l/100 a jeste kdyby byl karbec otevrenej na maximum,to by se delal vír v bande.

Offline spatas

• YAMAHA FZ6
  • Global Moderator
  • Odborník
« Odpověď #25 kdy: Středa, 26/10/2005, 19:38 »
Ja nevim ale me to faktn zere asi vic.

Offline rimmer

• Člen CC
  • Starší člen
« Odpověď #26 kdy: Středa, 26/10/2005, 21:03 »
Ja nevim ale me to faktn zere asi vic.
Jo jo,kolik? Ja sem cet v nejakym threadu ze se Roebuck dostal na 4,5 litru /100.Sice nevim jak se mu to povedlo,ale je to paradni spotreba.To by moh zavidet kdejakej 50ccmká?.

Offline spatas

• YAMAHA FZ6
  • Global Moderator
  • Odborník
« Odpověď #27 kdy: Čtvrtek, 27/10/2005, 01:44 »
ja si myslim tak kolem 8,5 za 100kc kdyz stal benzin 26kc jsem ujel tak 50 km.

Offline roebuck

• Starší člen
    • http://www.roebuck.wz.cz
« Odpověď #28 kdy: Čtvrtek, 27/10/2005, 07:55 »
Ta spot?eba mi kolísá mezi 4,3 až 4,9 podle stylu jízdy , ale poslední dobou ji skute?n? dokážu držet pod 4,5. Je na to n?kolik p?edpoklad?:
1. žiji v míst?, kde je rovina a žádné hory a spousta mých cest (sever Rakouska, západ Slovenska) je po docela dobrých silnicích a s malým p?evýšením
2.  neberu za to a spíš dodržuji p?edpisy - takže se dá ?íct, že se až tak nevy?ádím, takže n?kdo m?že ?íct, že je to o ni?em
3. jezdím dost sluchem, nemám rád, když to ?ve
4. ?asto jezdím delší cesty - v lét? zpravidla se jedu n?kam podívat - tedy tak 200 až 300 km, což p?edstavuje jedno tankování a ješt? zbyde dostate?ná rezerva
5. p?i vým?n? ?et?zovky jsem si nechal vp?edu jeden zub p?idat a vzadu mi nejspíš jeden ubrali - musel bych to p?epo?ítat, ale myslím, že pom?r je te? 15:44 namísto b?žných 14:45 - sníží to sice malilinko výkon (mám verzi 39 K), ale taky spot?ebu a optimální otá?ky to posune do vyšších rychlostí
6. jezdím zpravidla sám, v kombinéze a na cesty s poloprázdným kufrem (vážím 70 kg)
7. vzduchový filtr pe?liv? tak 3x za rok projedu vysava?em - záhyb po záhybu a zpravidla po 20 tis. ho m?ním
8. dodržuji intervaly vým?ny sví?ky a oleje a v servisu mi docela dob?e se?ídili karburátor
9. benzin beru normální 95 natural, nedávám p?ísady
10. používám cestovní pneu - nejsou tak lepivé, musí se s nimi opatrn?ji, déle vydrží a nemají takový odpor - tedy i asi h?? brzdí

Jestli Ti n?co z toho ke snížení spot?eby pom?že, budu jenom rád. Spousta lidí se ale na to rad?ji vykašle - což jim chválím - protože si motku kupovali na vyblbnutí než na cesty a prachy je lepší projezdit jak prochlastat. O spot?eb? do 5 l mi ?íkal i minulý majitel, takže mám možná i z výroby v tomto sm?ru excelentní a dob?e zajetý kousek - má zas trošku jiný chyby.

Offline rimmer

• Člen CC
  • Starší člen
« Odpověď #29 kdy: Čtvrtek, 27/10/2005, 10:36 »
Hmm vypada to ze se tak nizko nedostanu.Bydlim na kopci,kdyz jedu do Kladna do skoly,sjizdim a vyjizdim kopec,a prekonavam krizovatku na "dalnici" takze tomu dam napapat.Jezdim tak do 110-120km/h,mesto 60km/h.V kufru mam batoh a prevleceni do skoly.Jinak to taky zrovna nehonim.?adim tak aby to neklepalo.
Diky za rady.