Ta spot?eba mi kolísá mezi 4,3 až 4,9 podle stylu jízdy , ale poslední dobou ji skute?n? dokážu držet pod 4,5. Je na to n?kolik p?edpoklad?:
1. žiji v míst?, kde je rovina a žádné hory a spousta mých cest (sever Rakouska, západ Slovenska) je po docela dobrých silnicích a s malým p?evýšením
2. neberu za to a spíš dodržuji p?edpisy - takže se dá ?íct, že se až tak nevy?ádím, takže n?kdo m?že ?íct, že je to o ni?em
3. jezdím dost sluchem, nemám rád, když to ?ve
4. ?asto jezdím delší cesty - v lét? zpravidla se jedu n?kam podívat - tedy tak 200 až 300 km, což p?edstavuje jedno tankování a ješt? zbyde dostate?ná rezerva
5. p?i vým?n? ?et?zovky jsem si nechal vp?edu jeden zub p?idat a vzadu mi nejspíš jeden ubrali - musel bych to p?epo?ítat, ale myslím, že pom?r je te? 15:44 namísto b?žných 14:45 - sníží to sice malilinko výkon (mám verzi 39 K), ale taky spot?ebu a optimální otá?ky to posune do vyšších rychlostí
6. jezdím zpravidla sám, v kombinéze a na cesty s poloprázdným kufrem (vážím 70 kg)
7. vzduchový filtr pe?liv? tak 3x za rok projedu vysava?em - záhyb po záhybu a zpravidla po 20 tis. ho m?ním
8. dodržuji intervaly vým?ny sví?ky a oleje a v servisu mi docela dob?e se?ídili karburátor
9. benzin beru normální 95 natural, nedávám p?ísady
10. používám cestovní pneu - nejsou tak lepivé, musí se s nimi opatrn?ji, déle vydrží a nemají takový odpor - tedy i asi h?? brzdí
Jestli Ti n?co z toho ke snížení spot?eby pom?že, budu jenom rád. Spousta lidí se ale na to rad?ji vykašle - což jim chválím - protože si motku kupovali na vyblbnutí než na cesty a prachy je lepší projezdit jak prochlastat. O spot?eb? do 5 l mi ?íkal i minulý majitel, takže mám možná i z výroby v tomto sm?ru excelentní a dob?e zajetý kousek - má zas trošku jiný chyby.