Sejrac t? jak vidím trochu straší, já bych to nevid?l tak ?ern?!
Je pravda,že díly jsou pon?kud drahé, ale na japonce je to úpln? stejné. Pokud máš v úmyslu koupit novýho Ca?ona tak bych se toho tak nebál.
Já jsem m?l taky novýho a za 4 sezóny jsem nem?l žádnej problém. Mám najeto 16000 Km. Ta dostupnost díl? je horší, ale po ob?dnání to nakonec seženou. Je to myslím p?echodná záležitost,protože jde o to, že je na nic oficiální dovozce-nechce mít peníze v dílech na sklad? a tak se musí vše ob?dnávat. Musíme doufat, že brzo krachne a bude n?kdo lepší. Za takové peníze co stojí Canyon nic novýho na trhu není. Spot?ební materiál se dá sehnat za zlomkovou cenu ve stejné kvalit?. T?eba lanka mám za 50,- K?.--- ?et?zovka m? stála komplet jen 2200,-. Nápln? t? vyjdou jednou za 5000 Km.na asi 1000,- K? a to používám plnou syntetiku-olej. Co se týká jízdních vlastností já osobn? jsem velmi spokojen nevadí jí ani ko?i?í hlavy a ani šikmé koleje. Max. výkon je sice jen asi 40 k. ale velice slušný kroutící moment ti to vynahradí. Jde solidn? za plynem. Jízda ve dvou je samoz?ejm? znát, ale i tak to jede p?ez 140km./hod. Sólo jsem jel i p?ez 160. Takže to není tak špatný. Jen musíš hlídat otá?ky motoru - to?it p?ez 4000 ot/min. jinak motor škube, ale to d?lá úplne každý ?ty?taktní jednoválec.