Tak tento víkend jsem si asi naposled letos vyjel na delší projíž?ku. V SO byl krásný podzimní den, i když teplota mezi 15 a 19 stupni. Slíbil jsem synovci, že ho n?kdy svezu a te? na to došlo. Vyrazili jsme ráno po 9té do Dvora Králové, kde jsme navštívili motoprodejnu Pavelka. (máte n?kdo zkušenost s jejich servisem ? m?žete doporu?it ?)
Ud?lala na mne dobrý dojem a vid?l jsem tam zajímavou mašinu - Suzuki 650 Bandit – p?edvád?cí mašina, najeto 1800km, plná záruka, 4válec, p?vodní cena 194, po slev? 149 – škoda, že to není moje krevní skupina, já mám rad?ji vzp?ímený a pohodlný posaz.
Ze Dvora jsme pokra?ovali do jednoho bazaru v Trutnov?, no a když už jsme byli na kraji Krkonoš, tak jsme se je rozhodli trochu víc projet. Projeli jsme p?es všechny Úpy až na hranice s Polskem na Pomezní boudy. Celou cestu se teplota pohybovala od 14 do 19 stup??, ale tady bylo 12 a silný vítr, takže jsme tam dlouho nevydrželi.
Pak jsme ješt? projeli Pec pod Sn?žkou a Jánské Lázn? a vrátili se p?es Ho?ice. Celá cesta dala 270km, potkali jsme spoustu koleg? a byla to paráda. Synovec byl nadšen a já spokojen, Kanina i ve dvou táhla v kopcích jak zb?silá.