nikoho neodsuzuju, jestli jste si ten m?j p?ízp?vek p?e?etli pozorn?, tak jsem tam za t?ma pražákama ud?lal smajlík, to znamená, že to byl hec a ?ekal jsem jestli se n?kdo chytne. No chytnul se.
Hele,debata o gumách je super, ale taky záleží gdo sedí za volantem. V Praze autobusy asi ty zimní gumy nepot?ebujou, ale je kupa dálkovejch, který jezd?j i v místech gde je sn?hu mrt? a zimáky nemaj. T?eba majitel jedný dopravky u nás ve vedlejší vesnici kupuje každej rok novýho Mercedese a když mi chlapy co u n?j jezd?j ?íkali co jim ?ek, když mu ?íkali, jestli by jim zimáky nekoupil aspo? na pohán?nou nápravu, tak jim za?al vysv?tlovat, že na to nemá, že je rád že se uživí a takový ty podobný bláboly. A to jsou tátové od rodin, takže kdyby se jim n?co stalo, tak je fakt pr?ser a že už se jich pár stalo. Užívání zimák? by se m?lo uzákonit a bylo by po ptákách.
JO Miku, z ekonomiky jsem maturoval, takže o tom n?co málo vím. Kdyby se m?lo fšechno po?ítat jenom podle prach?, tak už tady dávno nejsme. A když maj politici na ty jejich slavný rádoby v?cný cesty do zahrani?í, kde akorát prodrbávaj státní prachy (p?e?t?tesi knížku co vydal Radovan Krej?í?), tak si myslim, že by mohlo bejt ud?láno n?co i pro bezpe?í lidí, který se vozej autobuse ze svýho a nelýtaj helikoptérama jako politici. Nehled? na to, že by se asi i cejtili líp šofé?i autobusu a t?eba i hasi?? nebo policajt?, který taky na zimáky nemaj. T?eba poldové u nás, maj zimáky jen na p?edku.